- 9 Ocak 2024
- 8
- 0
- 1
- 27
- Konu Sahibi mucizeleriniyasa
-
İğnenin etkisiyle çıkıyor çift çizgi iğnenin içindeki hcg hormonundan 14.günden sonra test yapılması öneriliyorMerhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ovülasyon testi de yaptım iğneden bir gün sonra pozitif çıktı bugün 6. Günüm hala testte pozitif çıkıyor acaba iğnenin içinde hamilelik hormonu olduğu için mi sürekli pozitif çıkıyor yoksa yumurtam çatlamamış olabilir mi
Ben ovulayson testi yaptım iğneden sonraki 15.günüm yine pozitif sizce iğnenin etkisi geçmiş midirİğnenin etkisiyle çıkıyor çift çizgi iğnenin içindeki hcg hormonundan 14.günden sonra test yapılması öneriliyor
Kesinlikle geçmiştir var mı testin fotosuBen ovulayson testi yaptım iğneden sonraki 15.günüm yine pozitif sizce iğnenin etkisi geçmiş midir
Hcg testi varsa bi yapın derimBen ovulayson testi yaptım iğneden sonraki 15.günüm yine pozitif sizce iğnenin etkisi geçmiş midir
Atıyorum hemenKesinlikle geçmiştir var mı testin fotosu
Gebelik testi yapsana canım onda anlarsın kesin sonucuAtıyorum hemen
Hcg testi değil dimi bu Lh testiAtıyorum hemen
Dayanamayıp erken gebelik testi yaptım böyle çıktı yarın kan vericem bakalım
Eki Görüntüle 3378797Merhaba arkadaşlar çatlatma iğnesi vurulduktan sonra ovülasyon testi de yaptım iğneden bir gün sonra pozitif çıktı bugün 6. Günüm hala testte pozitif çıkıyor acaba iğnenin içinde hamilelik hormonu olduğu için mi sürekli pozitif çıkıyor yoksa yumurtam çatlamamış olabilir mi
Merhaba test yaptınız mı acaba sonucunu merak ettim bende dün yaptım da iğneKızlar bende iğneden sonra sürekli kontrol ettim iğnenin etkisi ne zaman geçecek diye erken gebelik testi ile, 9. Gün pozitifti 10 ve 11. Günde negatife döndü biraz moralim bozuldu sonradan pozitife dönme ihtimali var mıdır
Negatif oldu maalesef 2. Ayıma başladım şuanMerhaba test yaptınız mı acaba sonucunu merak ettim bende dün yaptım da iğne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?