- 8 Ekim 2024
- 200
- 20
- 13
- 24
- Konu Sahibi gamzelikiz36
Haberlerni bekliyorum
İnşallah inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinHaberlerni bekliyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haberlerni bekliyorum
İnşallah inşallah cnm rabbim isteyen herkese nasip etsinHaberlerni bekliyorum![]()
Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim mart ayında zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu, 2 aydır deniyorum gebelik için. Şimdi de ovülasyon testi aldım.Yok ama adet olcakmışım gibi ağrı geliyo arara sağ taraf feci yanıyor tarif edemem yani o derece rahatsı
Bende dün vuruldumm beklemedeyim. Siz takip edecekmisiniz testle silikle
7. Günde baslycm cnm takip etmeye şimdi erken zatenBende dün vuruldumm beklemedeyim. Siz takip edecekmisiniz testle silikleşmeyi ??
Bende aynen pazartesi 7.gün oluyor ozaman başlim diyorum bugğn yaptımda iğne etki etmiş mi diye7. Günde baslycm cnm takip etmeye şimdi erken zaten
Etmistir etmiştir senin ilk denememi cnmBende aynen pazartesi 7.gün oluyor ozaman başlim diyorum bugğn yaptımda iğne etki etmiş mi diye![]()
Yok bu 3.Etmistir etmiştir senin ilk denememi cnm
Bnmde 3 ama sırtım bacaklarım çok ağrıyor aynı adet belirtisiYok bu 3.
Ekimde tutmuştu ama kimyasal oldu sonra birde aralıkta vuruldum. Sonra ara verdim şimdi 3. Bu sonuncu da olur eğer tutmazsa kendi haline bırakcam. Neredeyse 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor. Hayırlısı olsun diğerlerinde aratmadı Rabbim çokk şükür ama bu nazlı biraz![]()
Hormondan kaynaklı işte. Beta hormonu var ya iğnede.Bnmde 3 ama sırtım bacaklarım çok ağrıyor aynı adet belirtisi
Ondandır demi korkyrm ya adet olucam diyeHormondan kaynaklı işte. Beta hormonu var ya iğnede.
Yok canm bismillah daha kaç gün vardır adetine. En az 10 günün var yani en az o da.Ondandır demi korkyrm ya adet olucam diye
12 gün var cnm evet çok da diğerinde de öyle oldu adet olmuştum bacak agrisini genelde adetliyken hiseedyrmYok canm bismillah daha kaç gün vardır adetine. En az 10 günün var yani en az o da.
Hiç kendini dinleyip stres yapma canım. Akışına bırak.12 gün var cnm evet çok da diğerinde de öyle oldu adet olmuştum bacak agrisini genelde adetliyken hiseedyrm
Öyle vallaHiç kendini dinleyip stres yapma canım. Akışına bırak.
Zaten bizim düşmanımız stresimiz