Çatlatma iğnesi

Bende dün vuruldumm beklemedeyim. Siz takip edecekmisiniz testle silikleşmeyi ??

Yok ama adet olcakmışım gibi ağrı geliyo arara sağ taraf feci yanıyor tarif edemem yani o derece rahatsı
Merhaba arkadaşlar bende bebeğimi kaybettim mart ayında zorunlu kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu, 2 aydır deniyorum gebelik için. Şimdi de ovülasyon testi aldım.
Bu markanın iyi midir ? Bilen var mı ?
Ovülasyon testinde 11.gün çizgi eşit gibi çıktı ama bilemedim 🙄 yumurtam acaba çatlar mı ? Normalde genelde 14.gün sanırım çatlıyor ama bu seferde bunu yapayım dedim.marka : ınnıvovita

Eklentiler

• IMG_6658.webp
    IMG_6658.webp
    28 KB · Görüntüleme: 10
Etmistir etmiştir senin ilk denememi cnm
Yok bu 3.
Ekimde tutmuştu ama kimyasal oldu sonra birde aralıkta vuruldum. Sonra ara verdim şimdi 3. Bu sonuncu da olur eğer tutmazsa kendi haline bırakcam. Neredeyse 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor. Hayırlısı olsun diğerlerinde aratmadı Rabbim çokk şükür ama bu nazlı biraz😂🫣

Yok bu 3.
Ekimde tutmuştu ama kimyasal oldu sonra birde aralıkta vuruldum. Sonra ara verdim şimdi 3. Bu sonuncu da olur eğer tutmazsa kendi haline bırakcam. Neredeyse 2 yıldır korunmuyoruz ama olmuyor. Hayırlısı olsun diğerlerinde aratmadı Rabbim çokk şükür ama bu nazlı biraz😂🫣
Bnmde 3 ama sırtım bacaklarım çok ağrıyor aynı adet belirtisi

Back
X