• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma ignesi

ariabella

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2024
83
4
1
Kızlar bu ay tedaviye başladım artık doğal yolla tutmuyo umudu kestim bugün çatlatma iğnesi den sonraki 12. Günüm test yaptım negatif çıktı. Sonradan pozitif olma ihtimali var mı reglime daha 6 gün var. Kafamda deli sorular

Kızlar bu ay tedaviye başladım artık doğal yolla tutmuyo umudu kestim bugün çatlatma iğnesi den sonraki 12. Günüm test yaptım negatif çıktı. Sonradan pozitif olma ihtimali var mı reglime daha 6 gün var. Kafamda deli sorular
Çatlamadan 14 gün sonra regl gelmesi lazım. Senin 12 gün olmuş canım regline 2 gün var demek oluyor. Yanlış hesap yapmış olabilir misin

30 günde bir oluyorum birde erken vuruldum çatlatma ignesini
Çatlatma iğnesini olduğun zamanlarda da mı 30 günde bir oluyorsun canım ? Normalde çatlatmadan 14 gün sonra gelir çünkü bence doktoruna sor bir dahakine

30 günde bir oluyorum birde erken vuruldum çatlatma ignesini
Çatlatma iğnesini vurduğunuz gün çatlamıyor bazen 24-36 saat içinde çatlıyor diyelim 12 Haziran saat 23.00 da vurdunuz 14 Haziran 11.00 da da çatlaya bilir. O yüzden 13 hazirandan saymaya başlanır. 13 haziranı çatlama kabul etsek 28 Haziran regl olmanız lazım gibi

Back
X