Gebeliğe Hazırlık çatlatma iğnesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

SITIFIK

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2025
7
2
1
34
merhaba; 3 kez aşılama oldum 1 kez tüp denedim hepsi olumsuz ama bu ay normal denemek için çatlatma iğnesi denedim doktor önce rahim filmi istedi rahim filmimde sağ tüp biraz tıkalı yavaş ilerliyor dedi sol daha iyiymiş ama sağ tarafta yumurtam büyüdü ama rahim filmi sırasında sağ taraf tıkanıklık giderilmiş yavaşta olsa sorun olmaz dedi 27 temmuz saat 7:30 gibi ovitrelle iğnemi vurdum doktor -3-4 saat içinde ilişki ve sonrasında 3 gün peş peşe ilişki sonra 2günde 1 olacak şekilde ilişki söyledi dediği herşeye uydum 8 ağustosta 12ci gün test dedi ama beklemek çok zor benim için evde test denedim dün akşam varla yok arasında çizgi çıktı ama emin olamadım test gününü beklicem bakalım bu arada iğneden 5 gün sonra bir kez bir lekelenme oldu sonra bir daha bir leke durumu olmadı sadece ara ara kasıklarım sancıyor birde gaz sancım oluyor çatlatma iğnesi sonrasında sizde böyle belirtiler oldumu?

Selam canım, ben de daha öncesinde çatlatma iğnesi denedim. İğne vücuda hcg hormonu verdiği için bu tarz belirtiler olabiliyor. Ben iğneden sonra 11. Gün bile silik çizgi gördüm ama kan verdiğimde negatifti, iğne etkisi geçmeden yapacağın testler seni yanıltır ben yanılmıştım. Gününü bekle ve bence evde test yapmak yerine kan ver derim

Selam canım, ben de daha öncesinde çatlatma iğnesi denedim. İğne vücuda hcg hormonu verdiği için bu tarz belirtiler olabiliyor. Ben iğneden sonra 11. Gün bile silik çizgi gördüm ama kan verdiğimde negatifti, iğne etkisi geçmeden yapacağın testler seni yanıltır ben yanılmıştım. Gününü bekle ve bence evde test yapmak yerine kan ver derim
doktor 7 veya 8 inde kan ver dedi 11 veya 12. gün yani ama o tarihler daha adetime 8 gün kalmış oluyor sizce adeti bekliyim mi yoksa 8inde kan vereyim mi

merhaba bizde bi süredir çocuk istiyoruz yapılan testler bende yumurta tembelliği var onun içinde regl 2 gün klomen başladım 5 gün 2 adet olucak şekilde kullandım sonrasinde ilaç bitiminde doktora kontrole gittim 2 yumurtam oluşmuş bı tanesı 22 dıgerı 18 ertesı gun tekrar gıttım ovitrelle iğnesini temin edince ve 36 saat sonra ilişki önerdi 1 gün boş olucak şekilde 4 kez bu sekılde sonrasında duphaston başlattı kullandım cuma bıttı ama kendımde cok degısıklık var belirti yaşayan oldumu kasıklarımda iğne batıyo regl agrısı gıbı degıl tuhaflık var test yapmaya cesaretım yok doktora gıtmemede 3 gün var :dua:

merhaba bizde bi süredir çocuk istiyoruz yapılan testler bende yumurta tembelliği var onun içinde regl 2 gün klomen başladım 5 gün 2 adet olucak şekilde kullandım sonrasinde ilaç bitiminde doktora kontrole gittim 2 yumurtam oluşmuş bı tanesı 22 dıgerı 18 ertesı gun tekrar gıttım ovitrelle iğnesini temin edince ve 36 saat sonra ilişki önerdi 1 gün boş olucak şekilde 4 kez bu sekılde sonrasında duphaston başlattı kullandım cuma bıttı ama kendımde cok degısıklık var belirti yaşayan oldumu kasıklarımda iğne batıyo regl agrısı gıbı degıl tuhaflık var test yapmaya cesaretım yok doktora gıtmemede 3 gün var :dua:
BENDE 3 GÜN SONRA TEST YAPICAM BAKALIM HEYCANLIYIM AŞILAM VE TÜP TRANSFERİNDE BÖYLE DEĞİŞİK HİSSETMEMİŞTİM

Kızlar bende 28 ünde vurundum bugün iğne üstünden 9 gün geçti sabah sipariş ettiğim testler gelince 1 tanesini deneyim dedim silik çıktı ama bence günümüzü beklemek daha iyi böyle olunca insan daha çok umutlanıyormuş

Eklentiler

• 57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    57CF007D-7BFF-4C1F-A249-EE05BC287242.webp
    59,4 KB · Görüntüleme: 4
Kızlar bende 28 ünde vurundum bugün iğne üstünden 9 gün geçti sabah sipariş ettiğim testler gelince 1 tanesini deneyim dedim silik çıktı ama bence günümüzü beklemek daha iyi böyle olunca insan daha çok umutlanıyormuş
Benimde dün böyle varla yok arasındaydı ama beklicem bakalım3 gün kaldı :) sizin test süreciniz ne zaman birde bugün hafif bir lekelenme oldu sizde de böyle bir durum yaşandı mı acaba

Benimde dün böyle varla yok arasındaydı ama beklicem bakalım3 gün kaldı :) sizin test süreciniz ne zaman birde bugün hafif bir lekelenme oldu sizde de böyle bir durum yaşandı mı acaba
Yok canım benim daha 2 gün önceye kadar çok ağrım vardı sağ kaşık sızlaması gece uykumdan uyandırıyordu ama bugün hiç ağrım yok sadece beyaz akıntım var böyle iç çamaşırına gelen

Back
X