• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesi

O zaman iğne etkisi değildir erken döllenme olabilir ondan testte belirmeye başlamış olabilir teste devam edin artış gözlemleyin koyulaşma olursa kan verin netlestirin insllah rabbim gönlümuze göre versin benimde catlama gününü sayarsam dpo 6 catlama günü saymazsak dpo5 belirtin var mı hiç
Belirti olarak sürekli bi kasık agrısı var birde dolgunluklar kasıklarda okadar daha önceleri aşılamada çatlama belirtilerini bile yasamamıstım bu sefer baya yaşayınca acaba mı dedim aslında biliyorum erken test yapılmayacak ama 2 aşılama 1 tüp bebek 5 yıldırda ugrasıyorum sabır kalmadıki hiç

Belirti olarak sürekli bi kasık agrısı var birde dolgunluklar kasıklarda okadar daha önceleri aşılamada çatlama belirtilerini bile yasamamıstım bu sefer baya yaşayınca acaba mı dedim aslında biliyorum erken test yapılmayacak ama 2 aşılama 1 tüp bebek 5 yıldırda ugrasıyorum sabır kalmadıki hiç
Bende de iğneden sonraki 3 gün Ağrı sızı bel ağrısı dolgunluk falan oldu şimdi de ara ara oluyor normalde kendim çatlamayi vs bayağı hissederim ama bu ay iğne kullanmama rağmen öyle yogun hissetmedim şu an da belirtim yok denecek kadar az yani tutmadı diye düşünüyorum bende de pcos var eşimde varikosel hız sorunu vrdi ameliyat oldu işte ilk defa çatlatma vurdum bu ay bakalım insllah güzel sonuçlar alırız

Bende de iğneden sonraki 3 gün Ağrı sızı bel ağrısı dolgunluk falan oldu şimdi de ara ara oluyor normalde kendim çatlamayi vs bayağı hissederim ama bu ay iğne kullanmama rağmen öyle yogun hissetmedim şu an da belirtim yok denecek kadar az yani tutmadı diye düşünüyorum bende de pcos var eşimde varikosel hız sorunu vrdi ameliyat oldu işte ilk defa çatlatma vurdum bu ay bakalım insllah güzel sonuçlar alırız
İnşallah rabbim isteyen herkese versn içlerinde bizede çok zor bir yol sonu güzel olsun inşallah

Ben de çatlatma iğnesinin 8 günündeyim yumurtalar kistleştiği için iğne yapıldı çatlasın diye kasıklarım aşırı ağrıyor ama iğnenin etkisiyle mi yoksa adet mi olacağım hiç anlamadım . Belirtileri de anlayamadım her zaman çok akıntım olur benim şimdi de akıntı da var yoğun

Amin canım insallh
Canım ben testlere devam ettim testlerim bu şekilde bugun 11.günüm ama sabahbtest yaptım 10.güne göre daha silikdi sonra kenarıya bıraktım kahvaltı yaptım bakayım bi dedim test baya koyulaşmış şok oldum inansam mı inanmasam mı bilemedim testlerin markası hepsi aynı laboquick diger yaptıgım testlerde böyle olmadı acaba gercekmidir bu olmuşmudır tek li olanda su tuttum belki yanlışdır diye

Eklentiler

• 4128a210-dbba-4053-8241-adfd9b1ef9db.webp
    4128a210-dbba-4053-8241-adfd9b1ef9db.webp
    43,1 KB · Görüntüleme: 11
  • 37909D35-BE2F-4C30-8AD8-8290B0AAD73B.webp
    37909D35-BE2F-4C30-8AD8-8290B0AAD73B.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 10
Canım ben testlere devam ettim testlerim bu şekilde bugun 11.günüm ama sabahbtest yaptım 10.güne göre daha silikdi sonra kenarıya bıraktım kahvaltı yaptım bakayım bi dedim test baya koyulaşmış şok oldum inansam mı inanmasam mı bilemedim testlerin markası hepsi aynı laboquick diger yaptıgım testlerde böyle olmadı acaba gercekmidir bu olmuşmudır tek li olanda su tuttum belki yanlışdır diye
Hepsinde silik var ve koyulaşma var sanki yarında yap bakalım sabah ilk idrarla daha koyulasacak mi takip et pazartesi kan verirsin

Hepsinde silik var ve koyulaşma var sanki yarında yap bakalım sabah ilk idrarla daha koyulasacak mi takip et pazartesi kan verirsin
Evet koyu ama biraz zaman gecince test kurumandan olustu çizgi ilk dklarda gölge gibi vardı sonradan netleşti laboquick de karsılasmadım böyle birşeyle bende ümitlendim açıkcası

Evet koyu ama biraz zaman gecince test kurumandan olustu çizgi ilk dklarda gölge gibi vardı sonradan netleşti laboquick de karsılasmadım böyle birşeyle bende ümitlendim açıkcası
Evet bende öyle biliyorum laboquick i hayırlısı bakalım yarın ki testle belli olur

Çatlatma iğnesinin 12.günü adete 2 kaldı
Adeti bekle bakalım geçerse yine test yap benimde bu gün 10. Gün test yine negatif kaset test yapıyorum bakalım pozitif olacak mı ama hiç bir belirtimde yok göğüs hassasiyeti dışında ki adet öncesi de oluyor bende hayırlısı artık bakalim

Adeti bekle bakalım geçerse yine test yap benimde bu gün 10. Gün test yine negatif kaset test yapıyorum bakalım pozitif olacak mı ama hiç bir belirtimde yok göğüs hassasiyeti dışında ki adet öncesi de oluyor bende hayırlısı artık bakalim
Gögüs hassasiyeti adete yalın bendede oluyordu ama koltuk altlarıma doğru agrı oluyordu bu sefer aşırı şişler ve ucları acıyor ona çok şaşırdım bu benim 6-7. İğnem hiç böyle olmamıstı çatlamanın 10.günde agrımaya başladı

Kızlar merhaba bugün çatlatma iğnemin 20. Günü beta 2227 geldi şöyle anlatayım son adet tarihim 2 Nisan 29 Nisan beta 51 1 Mayıs 141 3 Mayıs 427 7 Mayıs yani bugün 2227 nasıl ilerliyor sizce bir de kalp atışı ve keseyi ne zaman görebilirim vajinal muayenede görülür diyorlar ama tehlikeli değil mi gebelikte aklım karışım
Canim benim çatlama iğnesi 13 .Gün test yaptım çıkmadı ne zaman öğrendin hamile olduğunu yardimci olurmusun bana hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin evladın😍😍😍😍

Canim benim çatlama iğnesi 13 .Gün test yaptım çıkmadı ne zaman öğrendin hamile olduğunu yardimci olurmusun bana hayırlı olsun bu arada sağlıkla gelsin evladın😍😍😍😍
Merhaba canım ben iğnenin 12. Günü öğrenmiştim bugün bebeğimin kalbi durdu maalesef kürtaj oldum

7+4 dü canım bebek ölçümüne göre adete göre 8+5 teşekkür ederim bu arada Buda benim 2. Oluyor
Aa kıyamam benimde ayni haftalar sağlıklı olsaydı yasarlardi üzülme allah hayırlısını nasip etsin bize genetik testi yaptir 😍😍aşılamaya baslicam bende catlatma iğnesinle olmadı

Back
X