catlatma ıgnesı

sinem2134

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Nisan 2016
84
36
3
45
merhabalar,
ben en acemı uyeyım umarım yanlış bırsey yapmıyorumdur :)
ben mart 26 da adet oldum adetın 3. gunu dr yumurtaların cok ıyı fazlasıyla var dedı 29 martta klomene başladım..sabah aksam ıctım bugun dr kontrolüm var..
merak ettıgım çatlatma ıgnesı ne zaman yapılır

uygun büyüklüğe geldiğinde doktorun sana saat vericek ona yapılacak iğnen. büyük ihtimalle de 36 saat sonra ilişki diyecek. 18mm falan olunca yumurtan öyle yapıyorlar. klomenden 3-4 gün sonra çağırıp yumurtana bakması gerekiyor.

ayy cevap yazdığın ıcın cok tsk ederim
dun adetımın 10. gunuydu ve doktor yumurtaların buyumedıgını soyledı ben daha erken olduğunu düşünüyorum zaten
ortalama 14.gun falan oluyor dıye bılıyorum yanılıyor muyum?
ayrıca perşembe yıne gıdıcem bakalım hayırlısı :)

canim şöyle söyliyim ben 5 martta adet oldum. 9 martta klomene başladım. 17 martta kontrole gittim 20 martta yani adetin 15. günü iğnemi vuruldum. perşembe yine baksın bakalım inşallah buyur yumuşlar :)

canim şöyle söyliyim ben 5 martta adet oldum. 9 martta klomene başladım. 17 martta kontrole gittim 20 martta yani adetin 15. günü iğnemi vuruldum. perşembe yine baksın bakalım inşallah buyur yumuşlar :)
gerçekten bu konuda cok acemıyım cevap yazınca cok mutlu oluyorum daha dun uye oldum cunku :=
evet bencede erkendı zaten canımı hıc sıkmadım perşembe 14. güne denk gelecek bıraz daha sekıllenır ıns.
bu arada senın ıgneden sonra ne zaman bellı olcak hamılelık :=)
ınsallah hamılesındır canı gönülden ısterım ınan
allah gönlüne göre versınnnnnn

bildiğim kadarıyla cevap veririm tabi canm :) ben iğnenin 13. günü yaptırdım test 35.5 çıktı 14. gün 42.3 çıktı bugunde verdm ikiye katlarsa sanırım yavaş yavaş oturcak :) daha tam belli değil yani eşimde bende sevinemedik daha :) sende içini ferah tut sakin ol ve hep güzel düşün eminim güzel çıkıcak. :)

ayy ne kadar güzelll bır haber bu ya :)))))))
hakkında hayırlısı olsun ve allah tamamına erdırsın ıns..
gelısmelerı bildirirsın banada :)
ee tabı bır kac sey sormadan gecemıcem :)
ılk hamılelık mi
klomen+çatlatma ıgnesı ılk deneme mı
başka yaptığın özel birsey var mı

canm evet ilk hamilelik ve ilk çatlatma iğnem :) özel bişi yapmadık sadece hergün bir tane kuru incir yedim yumurtalara yararı var diye başkada bişi yok. bde eşimede yedirdim inciri

yumurta kaç mm iken catlatma vurulur 20-22 mm gec mi ? eşim sehir dışında klomen iğne derken buyutmustuk hazır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…