- 21 Mart 2016
- 12
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Angelsdmla
5 Nisan da çatlatma iğnesi oldum bugün 15 günüm adetim 22 Nisan da ama herhangi bir adet belirtim yok acaba test yapsam olur mu böyle hamiş kalanlar var mı...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kan testı yaparsan cıkar cnm inşallah hamilesindir5 Nisan da çatlatma iğnesi oldum bugün 15 günüm adetim 22 Nisan da ama herhangi bir adet belirtim yok acaba test yapsam olur mu böyle hamiş kalanlar var mı...
idrar testınde yanılma payı olabılır yanı negatıf gorebılırsın ama yınede dene cnmİdrar testnde çkar mı
bazılarında belirti olamayabılıyor dayanabılıyorsan adet gununu bekleHiç bi brlirtim yok o yüzden tereddüt edyrm
Canm acilarn icin bisey diyemem ancak kiste baglama yani bnce olumsuz da dusunme hani tam olarak ne sureclerden gectiniz bilgisini verirsen ona gore yorumlar alabilirsn canm
Canm acilarn icin bisey diyemem ancak kiste baglama yani bnce olumsuz da dusunme hani tam olarak ne sureclerden gectiniz bilgisini verirsen ona gore yorumlar alabilirsn canm
merhabalar benimde çatlatma iğnesinde 8. günüm betahcg 11,2 çıktı.???
Tşk ederim. Ama dün idrarda kan görünce dr gittim durumu anlatınca beta hcg yi ölçtüler 11,2 idi bugünse 9. gün kan idrardanmı geliyor anlamadım.yada adet oluyorum çözemedim.Üzerinden bir süre geçmezse yanıltıcı sonuc veriyor.
Daha net bilgi icin bi süre bekle canım.
Biliyorum cok zor :/
Ama inşallah hamilesindir