catlatma ignesii ve gebelik???

doa82

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2008
549
3
96
İstanbul
arkadaslar,
eylul 5te catlatma ıgnesı oldum. aradan 23 gun gectı ve ıdrar testı yaptımm .koyu cıft cızgı cıktıı!! cok sevındımmm fakat emın olamıyorum aacaba catlatma ıgnesının beta hcg yı yukseltme ve yanlıs sınyal olabılır mı ? ılkkez catlatma vuruldum en son regl tarıgımde agustos 23... yanı reglımıde 5 gun gectı ?

sonuc olarakk benı bılgılendırırrsenız cook memnun olacagım .. eyvahedigeldismile

bence kesin hamilesin bildiğim kadarıyla çatlatma iğnesinin etkisi 14 gün sonra vücuttan tamamen atılır 23 gün uzun bir süre bence test doğru sen genede yarın kan testi yaptır değerlerin nasıl öğrenmiş olursun

şimdiden tebrikler

cook tesekkure ederımm ama yarına kadart sevıncımı nasıl bastırcam bılemıyorum ınsallghhh dedıgınn gıbıdırrr?

bende çatlatma iğnesiyle hamile kaldım 23 günden daha kısa sürede öğrendim kanda netleşir baktır istersen ama bence kesin hamilesin

demın doktordan geldım bugun ıkı amelıyatı oldugu ıcın bakamadı bana< ama kan tahlılını yaptır yarın sabah gel dedı yıne cokk heycanlıyım saat 5te alıcam tahlılı bakalım hayırlısı

23 gün geçtiyse büyük ihtimal hamilesin canım.Bende adetim 2gün geçince bakmıştım çıkmıştı.HAyırlı haberlerini bekliyorum.

23 gün geçtiyse büyük ihtimal hamilesin canım.Bende adetim 2gün geçince bakmıştım çıkmıştı.HAyırlı haberlerini bekliyorum.

evetttttttttttt guzel haberler gerı dondum esım demın sonucu getırdıı ve HAMİLEYİMMM COK SUKURRR:)

beta hcg 3054.....
acaba kac haftalıga denk gelıyor yarın doktoruma gıdıcem ama heycandan duramıyorum :CüvCüv:

son adet tarihinin ilk gününden hesaplanıyor gebelik haftası. bu durumda sen 5 hafta 2 günlük hamilesin. bu haftada 19'la 7340 arası hcg değeri normal sayılıyor. hayırlı olsun. allah kucağına almayı da nasip etsin.

bu çatlatma iğnesinin maliyeti ne kadar tutuyor canım? tavsiye edermisin? doktorum banada öneriyorda.. ne kadar zamandır hamilelik için uğraşıyordunuz merak ettim :uhm:

Gözün aydın canım Allah sağlıkla sıhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah.:Saruboceq:

Nurun çatlatma iğnesini iki denemye kadar devlet karşılıyor raporla alıyosun sadece yüzde ödüyorsun.

Nurun çatlatma iğnesini iki denemye kadar devlet karşılıyor raporla alıyosun sadece yüzde ödüyorsun.

cevap için teşekkür ederim canım çok pahalı olduğunu duymuştum yüzde kaç ödeniyor cümlen yarım kalmışda...:uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…