Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AA sen o zaman sen bi kan ver çünkü daha öncesinde negatif çıktığını bilmiyordum inş vardır Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah o duyguyu bizlerde tadalımAnladım canım sagol pazartesi gidicem ama yine de merak 12 gün test yaptığımda negatif ti 13 günde böyle görünce ne yalan söyleyeyim sevindim
Amin işallah yarın zaten randevum var 15 gün olacak gitmişken doktor isterherjaldeAA sen o zaman sen bi kan ver çünkü daha öncesinde negatif çıktığını bilmiyordum inş vardır Rabbim tüm anne olmak isteyenlerin kucağını boş bırakmasın inşallah o duyguyu bizlerde tadalım
Evet isticek benide 15 gün çağırdı kontrole kan tahlili istedi ben dün yani 17. Gün regl oldum ama umarım sen olmazsın dualarım seninle ilk çatlatma İğnen mi pekiAmin işallah yarın zaten randevum var 15 gün olacak gitmişken doktor isterherjalde
Evet ilk ama degişik kasık ageılarım var çok tuhafım yani ne bilim adet olucak mış gibi hisetim çünkü adet sancısını gibi vuruyordu arar ara vuruyo bende tmm kesin oldum diyip wc gidiyorum olmamışımEvet isticek benide 15 gün çağırdı kontrole kan tahlili istedi ben dün yani 17. Gün regl oldum ama umarım sen olmazsın dualarım seninle ilk çatlatma İğnen mi peki
Bekliyorum artıkEvet ilk ama degişik kasık ageılarım var çok tuhafım yani ne bilim adet olucak mış gibi hisetim çünkü adet sancısını gibi vuruyordu arar ara vuruyo bende tmm kesin oldum diyip wc gidiyorum olmamışım
Benimde ilk 17. Gün adet oldum İğnenin 8 ve 9. Günü birşey yoktu 13 ve 14. Günleri adet sancım oldu ama bel ağrımda vardı 15 16 da sadece bel ağrım vardı 17. Gün adet oldum yarın doktora gidicem yeniden aynı tedaviye devam edicez ama bu ay rahim filmi çekicek doktorum öyle demişti bu ay olmazsa bi dahaki ay rahim filmi çekeriz diye senin doktorun öyle birşey dedi miEvet ilk ama degişik kasık ageılarım var çok tuhafım yani ne bilim adet olucak mış gibi hisetim çünkü adet sancısını gibi vuruyordu arar ara vuruyo bende tmm kesin oldum diyip wc gidiyorum olmamışım
Ben çektirdim herşey normal ama pcos umBenimde ilk 17. Gün adet oldum İğnenin 8 ve 9. Günü birşey yoktu 13 ve 14. Günleri adet sancım oldu ama bel ağrımda vardı 15 16 da sadece bel ağrım vardı 17. Gün adet oldum yarın doktora gidicem yeniden aynı tedaviye devam edicez ama bu ay rahim filmi çekicek doktorum öyle demişti bu ay olmazsa bi dahaki ay rahim filmi çekeriz diye senin doktorun öyle birşey dedi mi
İşallah ya sizce varmıntesteBence var gibi, 13. güne iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum. Benim 12. gün negatif 14. gün pozitifti![]()
İşallah ya sizce varmınteste
İşallah ya sizce varmınteste
Zaten muaynem var kanda vericen işallahBence var gibi ya ümitlenip sonra üzülmenizi istemem ama 13.güne iğnenin etkisi kalmaz diye biliyorum. Yarın kan testi verin bence
Bende de var pcosBen çektirdim herşey normal ama pcos um
Regl zaman nasıl düzenli miBende de var pcos
35 günde bir oluyordum ama iğne vurulunca 29. Gün oldum düzenliydi yaniRegl zaman nasıl düzenli mi
Ben hiç olmuyorum o yüzden yumurtlama hiç olmuyor bende sadece igneyle oldu femara ve klomen işe yaramıyo35 günde bir oluyordum ama iğne vurulunca 29. Gün oldum düzenliydi yani