Çatlatma iğnesinden 15 gün sonra silik çizgi

Test için bekle canım 12. Gün çok erken en azından 14-15 gün geçsin.
Şöyle kendi surecimden bahsedeyim sana biraz 2.5 senelik evliyim 1 yıl önce düşük yaptım kürtaj oldum 8 haftalikti kalp atışı durmuştu sonrasında 1.5 yıldır gebelik olmadı çok fazla doktor kontrollerine gitmeme rağmen kimse bişey demedi adet duzensizligik basladi ki asla yoktu son 5-6 aydır gecikmelerim var farklı bir doktora gittim polikistik over var dedi. Tedaviye girdim gebelik için geçen ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum 11. Gün gebelik testi silik çıktı 2 gün sonra kan verdim negatifti. Bu ay klomen yerine Gonal-F diye bir iğne kullandım göbekten vurdum evde kendim sonra doktorum herşeyin güzel olduğunu ve çatlatma iğnesi yaptirmami söyledi Çarşamba günü iğneyi yaptırdım şuan beklemedeyim adet gecikince kan vercem inşallah bu ay olur. Geçen ay iğneden sonra kasık ağrısı felaket oldu bel ağrısı 1.5-2 hafta kadar ama bu ay iğneden sonra sadece 2 kere kasık ağrısı yaşadım başka bişey yok tek duam Rabbim bizlere nasip etsin inşallah.
Canım çok uzun zaman oldu biliyorum acaba hamilelik yaşadınmi şu an aynı süreçteyim ve çok merakla bekliyorum bide çoklu gebelik riski verdimi doktor sanada

Back
X