Gebeliğe Hazırlık Çatlatma iğnesinden bir hafta geçenler benim için ovülasyon testi yapar mısınız😊

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün catlatma ignemin 8. Günü ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi silikten biraz koyuydu.

Kızlar Çatlatma iğnesi yapmadım ama adetlerim 28 30 günde bir oluyor Az önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı bugün 28.günüm sizce ne demek kafayı yicem testi yarım saat önce yaptım bu arada belki o yüzden koyu da çıkmış olabilir dimi

Eklentiler

• 31B9E993-9696-4FC2-A8BC-8AC59FB4BA88.webp
    31B9E993-9696-4FC2-A8BC-8AC59FB4BA88.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar Çatlatma iğnesi yapmadım ama adetlerim 28 30 günde bir oluyor Az önce ovülasyon testi yaptım böyle çıktı bugün 28.günüm sizce ne demek kafayı yicem testi yarım saat önce yaptım bu arada belki o yüzden koyu da çıkmış olabilir dimi
Canm umutlandirmak istemem ama bazı gebelerde bu sekil çıkabiliyor. Bir gebelik testi al netlestir olayı ya da kan ver sağlık ocağında.

Ben gebeligimi ovu testinin koyulasmasiyla öğrenmistim. 20200627_201520.webp . Eger test gün gectikce koyulasiyorsa ya lh hormonunda bir bozulma var yada gebelik var. Regliye yakin bir miktar koyulasma olabiliyor ama giderej artan koyuluk degerlendirilebilir

Canm umutlandirmak istemem ama bazı gebelerde bu sekil çıkabiliyor. Bir gebelik testi al netlestir olayı ya da kan ver sağlık ocağında.
Gece ovülasyondan sonra hcg yaptım çıktı sabah tekrar yaptım yine çıktı 🤯Kan verdim beklemedeyim dualarınıza beni de katın 🥰

Adet yakinsa da artiyor

Back
X