• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra gebelik idrarda çıkar?

Ways

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2015
3
0
1
34
Merhaba arkadaşlar. 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test yaptim erken gebelik testinden yaptim ama sonuc negatif cikti fakat yanlis cikma ihtimali varmi acaba midem hic alisik olmadigim sekilde kotu aksamlari hafif bulanti hazimsizlik gaz vs oluyor rahatsiz edici sekilde ve normalde yedigimi en gec 2saat icinde sindiren biriydim hala hamile olma ihtimali olabilirmi sizce??

Merhaba arkadaşlar. 15 gün önce çatlatma iğnesi oldum dün test yaptim erken gebelik testinden yaptim ama sonuc negatif cikti fakat yanlis cikma ihtimali varmi acaba midem hic alisik olmadigim sekilde kotu aksamlari hafif bulanti hazimsizlik gaz vs oluyor rahatsiz edici sekilde ve normalde yedigimi en gec 2saat icinde sindiren biriydim hala hamile olma ihtimali olabilirmi sizce??
geç döllenme olduysa neden olmasın. regl olana kadar ümit var ama kendinde belirti aramanında anlamı yok. çok yabıltıcı olabiliyor. her belirtiyi yaşadığında hamile olmaya biliyorsun, hiçbir belirti olmadan da hamile olabiliyorsun.
benim çatlama iğnesinden 11 gün sonra pozitif olmuştu.

geç döllenme olduysa neden olmasın. regl olana kadar ümit var ama kendinde belirti aramanında anlamı yok. çok yabıltıcı olabiliyor. her belirtiyi yaşadığında hamile olmaya biliyorsun, hiçbir belirti olmadan da hamile olabiliyorsun.
benim çatlama iğnesinden 11 gün sonra pozitif olmuştu.
yok canım belirti aramıyorum hatta ben bunun belirti olduğunu bile bilmiyodum hep kasıklarımda bacaklarımda ağrı bekliyodum o bile olmadı psikolojik bile etkileyemedim kendimi :) yani yine sanmıyorum hamile olduğumu ama bir ihtimal olabilirmi kan testi mi yaptırayım mide için doktora mı çıkayım bilemedim :/ Gündüzleri bişey yok hep gece oluyo rahatsızlık gündüz sadece yanma oluyo midemde bilemedim ki. Bu arada hamilemisin doğdu mu bebeğin Allah analı babalıı büyütsün canım :)

Merhabalar : bır hafta sonra kanda gebelık testı guvenılır sonuc verecektır.
Bol sans dılerım.

Son düzenleme:
Back
X