- 6 Mart 2015
- 304
- 227
- 33
- Konu Sahibi staystrong83
-
İnşallah hayırlı haber alırsın :) ben de çarşamba günü yani 18inde gideceğim. Bugün regl olmam gerekiyor normaldemerhaba,
ben ilk defa çatlatma iğnesi vuruldum
9 kasım'da oldum iğnemi,
Doktorum 9 gün sonra yani salı günü olan 17 Kasım da progestron a ve Ca125'e baktırmamı söyledi.
yumurtanın çatladığına eminim, çünkü daha önce hiç böyle belirtiler yaşamamıştım..
Hayırlısı bakalım, inşallah gebelik olmuştur
peş peşe baktıracağız desene,İnşallah hayırlı haber alırsın :) ben de çarşamba günü yani 18inde gideceğim. Bugün regl olmam gerekiyor normalde
Evet ,pespese olmus beni de senin gibi igneden 1 hafta sonra cagirmisti ama sadece ultrasondan bakti. Beta da negatf cikinca uzuldum ama doktor cok erken dedi. Oyuzden carsambaya cagirdi.Belirsizlik cok kotu sey,ilk kez gunlerdir hasta gibiyim,yemek yiyemiyorum,istfra,halsizlik cok fazla derecede.Hamilelik riskine karsi ilac da icmiyorum. Hayirlisi artik ikimizedepeş peşe baktıracağız desene,
hayırlısı
umarım gebelik oluşmuştur, iyi haberi alırız inşallah:)
Evet ,pespese olmus beni de senin gibi igneden 1 hafta sonra cagirmisti ama sadece ultrasondan bakti. Beta da negatf cikinca uzuldum ama doktor cok erken dedi. Oyuzden carsambaya cagirdi.Belirsizlik cok kotu sey,ilk kez gunlerdir hasta gibiyim,yemek yiyemiyorum,istfra,halsizlik cok fazla derecede.Hamilelik riskine karsi ilac da icmiyorum. Hayirlisi artik ikimizede
sanırım bu sefer hamile kalamadım :) hafif bir kan geldi .. daha once tedavısız 2 hamileliğim oldu ama kan pıhtılaşmam nedeniyle sonlandı.. bu sefer de sanırım tedaviyle hamile kalamadımhayırlısı olsun, inşallah ikimizde olumlu sonuçlar alırız..
beklemek çok zor , insan fazlaca sabırsız oluyor ama dayanıcaz mecbur.. :)
sanırım bu sefer hamile kalamadım :) hafif bir kan geldi .. daha once tedavısız 2 hamileliğim oldu ama kan pıhtılaşmam nedeniyle sonlandı.. bu sefer de sanırım tedaviyle hamile kalamadımAllah ne zaman sağlıklısını verirse inşalah :) regl kanamasımı emin olamadım valla
Canim malesef regl oldum ama doktor yarın mutlaka bekliyor. Ben çok kolay hamile kalıyorum tedavi ilk kez oldum onda da olmadı. . Doktorla konuştuk önümüzdeki aya inşallah diyoruz :) inşallah senin hayırlı haberini alırız canimmerhaba canım, bugünkü durumun nasıl? halen devam ediyor mu kanama?
umarım ki değildir, implantasyon olarak gerçekleşmiştir.
ben bugün kan verdim, sonuçlarımı perşembe alacağım, gerçi sonuçların direk doktoruma gönderilmesini istedim, ben doktorumu arayıp öğreneceğim.
hayırlısı inşallah!
Canim malesef regl oldum ama doktor yarın mutlaka bekliyor. Ben çok kolay hamile kalıyorum tedavi ilk kez oldum onda da olmadı. . Doktorla konuştuk önümüzdeki aya inşallah diyoruz :) inşallah senin hayırlı haberini alırız canim
Canim kontrolum iyi gecmedi.Klomen ve catlatma ignesi bende kist olusturmus ve o hamileligi engellemis. 1 ay ilac kullanicakmisim ve bu bir ay hamilelik yasak. Omru hayatimda ilk kez kistle karsilastim.bu tedaviyi gorenlerde olabiliyor dedi doktor. Moralim sifir oldu keske tedavi degil de normal yolla deneseydim diyorum,basima kist derdi actimHayırlısı canım, umarım bugünkü doktor kontrolün iyi geçer..
Gelecek ay olmayacak diye bir şey yok sonuçta
bakalım benim haftaya ancak kesinleşir, biraz da sabırla beklemem lazım :)
Canim kontrolum iyi gecmedi.Klomen ve catlatma ignesi bende kist olusturmus ve o hamileligi engellemis. 1 ay ilac kullanicakmisim ve bu bir ay hamilelik yasak. Omru hayatimda ilk kez kistle karsilastim.bu tedaviyi gorenlerde olabiliyor dedi doktor. Moralim sifir oldu keske tedavi degil de normal yolla deneseydim diyorum,basima kist derdi actim
Klomen yapiyormus canim. Zaten biraz arastrdim cok magdur var.Doktor onemsenicek birsey degil,bu ilaci kullan onumuzdeki ay yokolmus olacak dedi,klomen yuzunden kist olusanlar kisa surede kisti atmis vucuttan. Insallah oyle olur dyorum. 1 ay sabredicem ve onumuzdeki reglin 3. Gununde emin olcaz gidip gitmedigine canim.Aaa çok şaşırdım canım.. Bu ay ilk kez klomen ve iğneye başlamıştın değil mi? Bir ay gibi bir süre de nasıl hemen kist oluşmuş olabilir ki?
Kistin ne kisti olduğuna dair bir bilgi verdi mi doktorun?
mesela ben 2009 yılında çikolata kistinden ameliyat olmuştum. Evlenmeden bir ay önce doktora gittiğimde, kist olayı ile yeniden karşılaştım ama bu seferki çikolata kisti değil,patlamayan zararsız su keseciği görünümlü 10 cm'lik bir kist idi. 7 ay ilaçkullandım ama hiç bir küçülme vs olmadı. tek çare ameliyat ama daha önce ameliyat oldugum ıcın , yenıden ameliyat olursam gebe kalmam daha da risk taşıyacak.
Bu ay doktora yeniden gittiğimde , bu kistin yanında bir de 3 cm cıvarında çikolata kistim oldugunu da öğrendim.
şimdi tek çarem bir an önce gebe kalabilmek, ilaç kullanıp kisti yok edebilirim ama bu da gebeliği daha da ertelemem anlamına geliyor.
Biraz uzun yazdım ama kist ile mücadele eden biri olarak, moralini bozma lütfen canım, pek çok kadında artık kist var. önemli olan bu kistin ne olduğu?
Kan verip, kistin iyi - kötü vs olup olmadıgına baktırmanı tavsıye edebilirim.
Çikolata kisti ise eger, bu kist varken de gebe kalan pek çok bayan var.
Olumsuz düşünceleri aklından mümkün olduğunca çıkartmalısın.Başka bir doktora da gidebiliyorsan da git bence, bir de o baksın. Bakalım ne dıyecek sana?
Benim erteleme sebebim su; eger yine o tarz ilac kullanirsam kist buyuyormusKlomen yapiyormus canim. Zaten biraz arastrdim cok magdur var.Doktor onemsenicek birsey degil,bu ilaci kullan onumuzdeki ay yokolmus olacak dedi,klomen yuzunden kist olusanlar kisa surede kisti atmis vucuttan. Insallah oyle olur dyorum. 1 ay sabredicem ve onumuzdeki reglin 3. Gununde emin olcaz gidip gitmedigine canim.
B
Benim erteleme sebebim su; eger yine o tarz ilac kullanirsam kist buyuyormus
Zaten klomende de yaziyor kist varsa kullanmayin,kist buyurmus.
Allah razi olsun caniminsallah sen bu ay saglikli sekilde hamile olursun,inan dua ediyorum :) bu arada bana dogum kontrol hapi vermis o eritcekmisHmmm anladım canım, ben zaten öle bişi kullanmadıgım için bilmiyorum,
ama dediğine göre geçecek bir kist imiş,
çok şükür diyelim canım,
geç olsun güç olmasın , öle düşün, Rabbimden hep hayırlısını dile..İyi haberler alıcaksın inşallah, ben inanıyorum..
Allah razi olsun caniminsallah sen bu ay saglikli sekilde hamile olursun,inan dua ediyorum :) bu arada bana dogum kontrol hapi vermis o eritcekmis
sağol canım, Allah razı olsun senden de..
günler çabucak geçse de öğrensem..
evde bir tane erken gebelik testim var, yapıp yapmamak konusunda tereddütteyim.
daha öncesinde pek çok kez negatıf gördüğüm için
bu kez test yapmama taraftarıyım ama bakalım dayanabilecek miyim? önümüzdeki pazartesi ile çarşamba arasında regl olma zamanım, umarım ki olmam tabi.. hayırlısı...
doğum kontrol hapı kist tedavisinde çok kullanılıyor zaten, büyük ihtimalle Yasmin vermiş olabilir doktorun..
İnşallah bu ay kistin tamamen geçer canım ...
Oncelikle iyi dilegin icin tesekkurederim canim.. bana kalirsa test yapma cnku erken.. cikmazsa uzuleceksin,regl tarihini bekle bence..olduysa oldu zatendua edelim hayirlisi olsun ve artik bekletmesin Allah senisağol canım, Allah razı olsun senden de..
bu kez test yapmama taraftarıyım ama bakalım dayanabilecek miyim? önümüzdeki pazartesi ile çarşamba arasında regl olma zamanım, umarım ki olmam tabi.. hayırlısı...
doğum kontrol hapı kist tedavisinde çok kullanılıyor zaten, büyük ihtimalle Yasmin vermiş olabilir doktorun..
merhaba canım nasılsın? gelişme varmı hayırlı haberlerini bekliyorumsağol canım, Allah razı olsun senden de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?