Aşılama Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra aşılamanız yapıldı?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Kızlar selam, cumartesi günü öglen 13:35 de çatlatma iğnem yapıldı.Pazartesi sabah 8 gibi aşılama saati verildi.Büyük ihtimalle 9 u bulur aşılama.42-43 saat olmuş oluyor. Bugün yani pazar günkü öglen ovulasyonumda pozitif.Sizce asilama icin geç mi saat verildi? Sizin kacinci saat yapildi ve sonucunuz ne oldu?

Catlatma iğnesi lh içerıyor ,oyuzden ovulasyon testı çok bir anlam ifade etmeyebılır canım

Catlatma iğnesi lh içerıyor ,oyuzden ovulasyon testı çok bir anlam ifade etmeyebılır canım
Ben dr a sordum kaç saat sonra catlarkı diye .5-52 saat arası heehangı bir saat dedi . Bir robot yada makıne gıbı düşünmevucudu dedi ,herkeste değişebılırmıs ,stres vs hersey etkılermıs .

M Manolya15 cumartesi gece yani catlatmayi yaptiginin gecesi cok sancim oldu canim kasiklarimda.Eyvah dedim yani erkenden catladi. Yumurta ortalama 12 saat yasar diye biliyorum ama emin degilim.Ilk asilamam bu canim.

M Manolya15 cumartesi gece yani catlatmayi yaptiginin gecesi cok sancim oldu canim kasiklarimda.Eyvah dedim yani erkenden catladi. Yumurta ortalama 12 saat yasar diye biliyorum ama emin degilim.Ilk asilamam bu canim.
Yumurta 48 saate kadar yasıyormus canı. Kalıtelıyse . Normalde de 24 saat yasıyormus . Ben catlatma iğnemi burundugumun ertesı gunu şeffaf sümüksü yumurtlama akıntısı oldu .gece ve ertesı sabah ta kasıgım agrıdı . Agrım bıttıkten 5-6 saat sonra da aşılama yapıldı .

Belkı de buyuk yumurtan catlamıstr sadece ,oburkerı aşılama gunu catlamıstır ?

Kimse cvp yazmayacak mi
Seninle ayni gun asilama olmustuk. Ben de ayni seyi düşündüm. Pazartesi asilamam oldu. Pazar gunu akintim coktu. Asilama yaklasik 41.saatte oldu . Acaba erken catladi asilama gec mi oldu dedim ama milyarlarca insan doguyor cok kucuk ihtimallere göre olusmaz ki bu durumda. Kendimi hep böyle avutuyorum. Herkes o saatler icinde mi denk getiriyor. Bunu da düşünmek lazim.

Benim ilaçlara başladığımız 6.günü 16,5 mm yumurtam vardı hoca çatlatma iğnesi verecekti sonra ANA diye bir antikorun pozitif olması nedeniyle çatlatmayı erteledi gonal f e devam ettim. 8. Günü bugün ve dediğiniz şeffaf sümüksü akıntı geldi. Sanırım hocanın gözüne kestirdiği büyükler çatladı ama bir sürü yumurta var sonuçta yarın immunolagla görüştürüp ona göre karar verecek doktorum, nasipse diğer yumurtalarda işe yarar aşılama. Bence sizde çok incelemeyin yanlışlıkla hamile kalanlar var bu hayatta.

Bu soruyu sorduktan sonra mı tuttu aşılaman canım? 42-43 saate rağmen tuttumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…