Çatlatma iğnesinden kaç saat sonra ilişki yaşadınız?

Li-moon

Guru
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2011
5.236
2.034
448
Canım arkadaşlarım, bugün öğlen 12de çatlatma iğnesi yaptım. Doktor Çarşambadan itibaren gün aşırı ilişki önerdi. Saat önemli mi diye sordum hayır gün içinde olsun dedi. Nette bakıyorum 36 saat sonra çatlama oluyormuş. 36 saat sonra benim Çarşamba gecesi 24.00da oluyor. Ee buda perşembeyi bağlayan gece oluyor. Kafam karıştı. Bizim için bir saat bile önemli siz anlarsınız halimden. Sizler ilişkiyi kaç saat sonra yaşadınız? Ne yapıyım ben simdi Çarşamba gecesi gün arasında mı yoksa gece 24de mi ilişki olmalı :oops:

L Li-moon
Yanlış anlamış olamazsın değil mi? İğneyi olduktan 36 saat sonra ilişki önerilir. (Dakikası dakikasına olamasa da ortalama 36 saatte çatlama gerçekleşmiş oluyor) Sonrasında da gün aşırı önerilir ki sperm de kendini yenilesin. En azından benin doktorum öyle önermişti.. sizde farklı bir durum mu var ki? Doktorunuza sorun isterseniz tekrar.. O kadar uğraşıyorsunuz boşa gitmesin emekler ve aldığınız ilaçlar:(

L Li-moon
Yanlış anlamış olamazsın değil mi? İğneyi olduktan 36 saat sonra ilişki önerilir. (Dakikası dakikasına olamasa da ortalama 36 saatte çatlama gerçekleşmiş oluyor) Sonrasında da gün aşırı önerilir ki sperm de kendini yenilesin. En azından benin doktorum öyle önermişti.. sizde farklı bir durum mu var ki? Doktorunuza sorun isterseniz tekrar.. O kadar uğraşıyorsunuz boşa gitmesin emekler ve aldığınız ilaçlar:KK43:
Yok Canım yanlış anlamadım zaten reçeteyede öyle yazmış.mesaj atıp sorayım en iyisi çok aklım karıştı

Yok Canım yanlış anlamadım zaten reçeteyede öyle yazmış.mesaj atıp sorayım en iyisi çok aklım karıştı
Eşinde hareketlilik sayı sorunu falan yoksa ilk üç gün hergün sonrasında gün aşırı yapın canım, benim eşimin hareketlilik sorunu var öyle olduğu halde 24 saatten sonra 3 gün üstüste sonra da gün aşırı demişti. Ama neden herkese başka söylüyorlar anlamıyorum

Eşinde hareketlilik sayı sorunu falan yoksa ilk üç gün hergün sonrasında gün aşırı yapın canım, benim eşimin hareketlilik sorunu var öyle olduğu halde 24 saatten sonra 3 gün üstüste sonra da gün aşırı demişti. Ama neden herkese başka söylüyorlar anlamıyorum
Eşimin spermlerinde sorun yok canım. Hergün yapmayın spermlerin en canlı olduğu zaman gün aşırı dedi. Bende anlamadım herkese başka diyorlar :(

Ohitrelle göbekten vurdum. 3 saat sonra ağrım başladı ve hemen ilişkiye girdim 6 saat sonra tekrar sonra gu n aşırı devam ettim rabbim nasip etti hamile kaldım inşallah sizlerde kalırsınız

Ohitrelle göbekten vurdum. 3 saat sonra ağrım başladı ve hemen ilişkiye girdim 6 saat sonra tekrar sonra gu n aşırı devam ettim rabbim nasip etti hamile kaldım inşallah sizlerde kalırsınız
Maşallah :) gözünüz aydın çok sevindim. Darısı bizlerin başına. Bende ağrı sanki adet olacak gibi bişey oldu geçti

Kızlar ben dün 12 de çatlatma iğnesi vuruldum bugünü değerlendircem yarinda ultrasona girecem adet ağrısı gibi belimde ağrı var sadece . Dahami şiddetli olması gerekiyor bilemedim ?

herkese göbekten yapılmış iğne bana 2 seferdir koldan yapıyorlar iyice umutsuzum.

herkese göbekten yapılmış iğne bana 2 seferdir koldan yapıyorlar iyice umutsuzum.
Yumurta gelişmesine göre değişiyor diye biliyorum benim sağda gelişmişti sağdan vurmuştum eger iki tarafta gelismisse kalça ya da koldan vuruluyor diye biliyorum

Yumurta gelişmesine göre değişiyor diye biliyorum benim sağda gelişmişti sağdan vurmuştum eger iki tarafta gelismisse kalça ya da koldan vuruluyor diye biliyorum
Yok canım tek taraflıydı benım de sağdaydı. Solda ufak ufak vardı ama çok minikti

Hanımlar yeni yumurta takibim yapısı büyüyen 1 'tane yumurtam vardı çatlayamiyordu çatlama iğnesi vuruldu. Alttan ultrasona girdiğimde hiç akıntım olmadi. Bugün yumurtan çatlamak üzere dedi aşırı bel ağrım var ve yumurta akı kıvamında akıntım oldu yoğun bi şekilde . Ultrasonda jel suruyolarya acaba ondan mı sizce yumurtam çatlıyor olabilirmi ?

Arkadaşlar bende bu ayın dördğnde catlatma iğnesi vuruldum. İlk iğnem bende pko sendromu var.doktor çatlatma iğnesini kalçadan vurulmam gerektiğini söyledşsfakat acildekiahemşire koldan vurdu ve benim sol yumurtalarımdan sadeve bir tanesi 18 mm ulaşmıştı. İlk gün ilişki yokysonraki üçügünüilişki olsun dedi

Arkadaşlar bende bu ayın dördğnde catlatma iğnesi vuruldum. İlk iğnem bende pko sendromu var.doktor çatlatma iğnesini kalçadan vurulmam gerektiğini söyledşsfakat acildekiahemşire koldan vurdu ve benim sol yumurtalarımdan sadeve bir tanesi 18 mm ulaşmıştı. İlk gün ilişki yokysonraki üçügünüilişki olsun dedi

Bende de pko var . Ayın 2 de vuruldum 4 de ultrasona girdim catlamak uzereydi . Ayin 16 gun aldim . Progestan verdi bakalim ne olacak . Bende sabirsizim.

Bende de pko var . Ayın 2 de vuruldum 4 de ultrasona girdim catlamak uzereydi . Ayin 16 gun aldim . Progestan verdi bakalim ne olacak . Bende sabirsizim.
Benim dk catlamasına bakocaz falan da demedi sadece iğneni beşte vurun on bel gün sonra da gel dedi :( bide başka hiç bir ilaç yazmadı. Aynen beklicez mecvurm Hepimiz için hagırlısı olur inşallah

Benim dk catlamasına bakocaz falan da demedi sadece iğneni beşte vurun on bel gün sonra da gel dedi :KK43: bide başka hiç bir ilaç yazmadı. Aynen beklicez mecvurm Hepimiz için hagırlısı olur inşallah

Bana bakdi canım 36 saat sonra çatlıyor ya yumurta . Benimki daha catlamamisdi ama 1 hafta olacak hemen hemen . Ayın 16 gelsede netleşse herşey . :))

Bana bakdi canım 36 saat sonra çatlıyor ya yumurta . Benimki daha catlamamisdi ama 1 hafta olacak hemen hemen . Ayın 16 gelsede netleşse herşey . :))
İnşallah güzel habrler alırsın canım. Be daha on üç gün daha bekleyeceğim maalesef. Ama sonuc güzel olsunda hiç önemli değil :)

catlatma ignesi in 36.saati vesonrasi 2gun ustustemi degerlendirdiniz sanirim o ay hamipe kalmissiniz hayirli olsun

catlatma ignesi in 36.saati vesonrasi 2gun ustustemi degerlendirdiniz sanirim o ay hamipe kalmissiniz hayirli olsun
Saolun bana 36.saatle ilgili bir şey demedi doktor sadece iğneyi vurulduğun gün ilişki yok dedi sonrasında ise üç gün ilişki dedi fakat o zoraki bir durum olduğu için biz sadece iki günü değerlendirebildik. Cok şükür Allah nasip etti. AllAh isteyen herkese nasip eder inşallah

Back
X