- 6 Ocak 2022
- 131
- 31
- 48
- 28
- Konu Sahibi guleysah34
Merhaba hanımlar ben 3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 15 günümde kan verdim gebelik çıkmadı yani hamile değilim ama hâlâ adet olamadım aynı durumda olan varmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
On gün mü gecikti gününüz evde test yapsaydınızMerhaba hanımlar ben 3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 15 günümde kan verdim gebelik çıkmadı yani hamile değilim ama hâlâ adet olamadım aynı durumda olan varmı ?
Kanda çıkmadı ama iğne olduktan 15 gün sonrasında kan verdim cikmadıOn gün mü gecikti gününüz evde test yapsaydınız
Şuan durumunuz nedirKanda çıkmadı ama iğne olduktan 15 gün sonrasında kan verdim cikmadı
Hâlâ adet olmadım olmayı bekliyrm ayni yaniŞuan durumunuz nedir
İki gün sonra tekrar et testiMerhaba hanımlar ben 3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 15 günümde kan verdim gebelik çıkmadı yani hamile değilim ama hâlâ adet olamadım aynı durumda olan varmı ?
13 gün kanda 15 gün idrarda 17 gün tam net çizgileri gördüm bugün 5haftalik yarın keseyi görmeye gidicezMerhaba hanımlar ben 3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum 15 günümde kan verdim gebelik çıkmadı yani hamile değilim ama hâlâ adet olamadım aynı durumda olan varmı ?
Sizin kanda çıkmış herhalde benim çıkmadı 15. Günümde kan verdim cikmadı13 gün kanda 15 gün idrarda 17 gün tam net çizgileri gördüm bugün 5haftalik yarın keseyi görmeye gidicez
3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum ve iğne gününü saymazsam bugun 25. Günüm şansımin kaldığını dusunmyrm test yapın demissinz yaaa13 gün kanda 15 gün idrarda 17 gün tam net çizgileri gördüm bugün 5haftalik yarın keseyi görmeye gidicez
13. Gün 4.7Sizin kanda çıkmış herhalde benim çıkmadı 15. Günümde kan verdim cikmadı
25 günde çıkmasi gerekirdi çok üzgünüm3 Şubat'ta çatlatma iğnesi oldum ve iğne gününü saymazsam bugun 25. Günüm şansımin kaldığını dusunmyrm test yapın demissinz yaaa
Kullandın ilaç varmiydi pekiHâlâ adet olmadım olmayı bekliyrm ayni yani
Aynen ve haala adet olmadım25 günde çıkmasi gerekirdi çok üzgünüm![]()
13. Gün 4.7
15 .gün silik çıktı
17.gun de 51.5 çıktı
18..gün böyle çıktı dur atıyım buluyum
Klomen kullandım sonrada çatlatma iğnesi oldum kullandığım başka bir ilaç olmadıKullandın ilaç varmiydi peki
Doktora göster istersen üzmek istemem ama liste dönmüş olabilir o adeti geciktirir asıl neden bu olabilir en yakın tarihte doktara gitmelisinAynen ve haala adet olmadım![]()
Aynen öyle bu hafta içi gitcem Allah izin verirseDoktora göster istersen üzmek istemem ama liste dönmüş olabilir o adeti geciktirir asıl neden bu olabilir en yakın tarihte doktara gitmelisin