ÇATLATMA İGNESİNDEN SONRA İLİSKİ

serap2002

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2015
141
77
88
34
bugun adetimin 14 gunu onceki yazimda demsitim klomen kullandim doktor adetin 14cu gunu gel dedi diye gttm ve 4 tane yumurtaligim olusmus ovitrelle catlatma ignesi verdi sabah saat 10, da olucam catlatma ignesi deneyimleri olanlar yazabilirmi iliski ne sklikla olmali doktor saat vermedi 3 gun ust uste dedi lutfen catlatma ignesi olup gebe kalanlar tecrubelerini yazabilirlermi 🤲 allah herkesin gonlune gore versin

bugun adetimin 14 gunu onceki yazimda demsitim klomen kullandim doktor adetin 14cu gunu gel dedi diye gttm ve 4 tane yumurtaligim olusmus ovitrelle catlatma ignesi verdi sabah saat 10, da olucam catlatma ignesi deneyimleri olanlar yazabilirmi iliski ne sklikla olmali doktor saat vermedi 3 gun ust uste dedi lutfen catlatma ignesi olup gebe kalanlar tecrubelerini yazabilirlermi 🤲 allah herkesin gonlune gore versin
30 ekimde Çatlatma iğnesi vuruldum, iğne vurulduktan sonra 2 gün peş peşe gece 23.00 da ilişki önerdi (iğneyi sabah 11.de vurmuştu ilgisi var mı bilmiyorum) sonrasında ise gün aşırı. Zaten iğneden sonra muhtemel 16.gün falan adet oluyomuşsun. Bende bekliyorum bugün 5.günüm inşaallah gebe kalırım hakkımızda hayırlısı olsun.🐣

Benimde öğlen 12 gibi vurdu Doktorum 36 saat sonra yani ertesi gün gece 12 de dedi. çatlatma iğnesi öncesindeki gün de ilişki olsun demişti. Bana 1 gün aralıkla dedi.

Back
X