Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama inan gerçekten insan sabredemiyor umutlanıyor ufacık şeyde acaba diyorum dayanamıyorum yapıyorum benim hatam galibaİğne etkisiyle pozitif gostermıs demek ki 12-13 gun test yapmayın diyorlar o yüzden
Öyle tabi bende gectım aynı yollardan ama malesef gerçekler bunlar iğneler ilaçlar hep gebelik ve regl belirtileri meydana getırıyor ister istemez olumlu düşünüp heyecana kapılıyoruz malesefAma inan gerçekten insan sabredemiyor umutlanıyor ufacık şeyde acaba diyorum dayanamıyorum yapıyorum benim hatam galiba
Peki şuan bebeğiniz var mıÖyle tabi bende gectım aynı yollardan ama malesef gerçekler bunlar iğneler ilaçlar hep gebelik ve regl belirtileri meydana getırıyor ister istemez olumlu düşünüp heyecana kapılıyoruz malesef
35. Haftadayım doğum bekliyorum Allah ın izniyle. Sen 11 gun dayanmışsın ben 3. Gun test yapmıştımPeki şuan bebeğiniz var mı
Çok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah35. Haftadayım doğum bekliyorum Allah ın izniyle
Amin Allah razı olsun inşAllah sizinde güzel haberlerinizi okuruz burdaÇok sevindim sizin adınıza rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah![]()
İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi süreçAmin Allah razı olsun inşAllah sizinde güzel haberlerinizi okuruz burda
Rahim filmi çektirdiniz mi ?İnşallah rabbim isteyen herkese nasip etsin gerçekten çok zor bi süreç
Evet çektirdim bi sorun çıkmadı tüpler açık bende polikistik over var regli düzensizliğim çok fazlaydıRahim filmi çektirdiniz mi ?
Bende de Pcos var :)Evet çektirdim bi sorun çıkmadı tüpler açık bende polikistik over var regli düzensizliğim çok fazlaydı
Benim de doktorum aşılamayı tavsiye etmiyor 4 kez çatlatma deneyelim olmazsa tüp bebek dedi bu ay ilk denemem di çatlatma kaldı 3Bende de Pcos var :)
Ben aşılama yaptırdım sonrasında öğrendım ki tüplerim tıkalıymıs aşılama çöp bi işlem oldu yani . Tüp bebeğe gectık
Insallah yolunuz iyi insanlara çıkar sizi yormazlar .Benim de doktorum aşılamayı tavsiye etmiyor 4 kez çatlatma deneyelim olmazsa tüp bebek dedi bu ay ilk denemem di çatlatma kaldı 3
Amin inşallahInsallah yolunuz iyi insanlara çıkar sizi yormazlar .