Çatlatma iğnesinden sonraki 17.gün

nur_55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2020
102
17
48
34
Merhaba ovitrelle iğneden sonraki 17.günüm testim negatif çıktı. Ama 17.gün nokta şeklinde bir kanama oldu bugün 18. Gün hala bişey yok sizce yerleşme kanaması olabilir mi?

Merhaba ovitrelle iğneden sonraki 17.günüm testim negatif çıktı. Ama 17.gün nokta şeklinde bir kanama oldu bugün 18. Gün hala bişey yok sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
Kan testi yaptırdınız mi

canım benımde öyle oldu malesef:// ilk gün nokta şeklinde kanama geldi 1.5 gün sonra adet oldum gecıktı ıkı gün femaranın etkisi olabilir N nur_55

Evet sonrasında adet oldum. 2 yumurtam vardı birisi çatlamamış kist olarak atılır dedi hoca ilaç kullanamıcam

Benim de 16. Günüm hala olmadim goguslerim çok acıyor tek belirtim bu 3 gün daha olmassam kan vericem.

12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.
Benim mide bulantım var ya çok fazla am test yaptım çıkmadı yarın kan testi vereceğim bende

Test yaptınız mi benim hiç belirtim yok
12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.
Benim mide bulantım var ya çok fazla am test yaptım çıkmadı yarın kan testi vereceğim bende
Umarım vardır iyi haberlerinizi bekliyorum

Üç kere test yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı ama aşırı midem bulanıyor gerçi adet öncesi de oluyor hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…