Kan testi yaptırdınız miMerhaba ovitrelle iğneden sonraki 17.günüm testim negatif çıktı. Ama 17.gün nokta şeklinde bir kanama oldu bugün 18. Gün hala bişey yok sizce yerleşme kanaması olabilir mi?
Kaçıncı gün adet oldunuz adet belirtiniz var mıydı benim de 15.günümEvet sonrasında adet oldum. 2 yumurtam vardı birisi çatlamamış kist olarak atılır dedi hoca ilaç kullanamıcam
Test yaptınız mi benim hiç belirtim yokBenim de 16. Günüm hala olmadim goguslerim çok acıyor tek belirtim bu 3 gün daha olmassam kan vericem.
12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.Test yaptınız mi benim hiç belirtim yok
Benim mide bulantım var ya çok fazla am test yaptım çıkmadı yarın kan testi vereceğim bende12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.
12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.Test yaptınız mi benim hiç belirtim yok
Umarım vardırBenim mide bulantım var ya çok fazla am test yaptım çıkmadı yarın kan testi vereceğim bende
Üç kere test yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı ama aşırı midem bulanıyor gerçi adet öncesi de oluyor hayırlısı olsun12. Gün yapmıştım çıkmıştı ama iğnenin etkisi olabilirdi. elbaska test yok almadım bilerek direk kan vericem geçmiş aylarda testlerin çok yanilticiligini yaşadım.
Umarım vardıriyi haberlerinizi bekliyorum
Hayırlısı olsun akışına bırakmak gerekiyorÜç kere test yaptım negatif çıktı silik bile çıkmadı ama aşırı midem bulanıyor gerçi adet öncesi de oluyor hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?