inan cok iyi anliyorum seni ama kelin ilaci olsa durumdayim ama inan stres cok etkiliyor 15yilli evliyim ilk 3.5 yil yapmadigim tedavi kalmadi doktor doktor gezdim klomenler igneler asilama 2tup bebek ve 1dondurulmus en son dr degistirdim umudumun bittigi yerde bana 3ayda 15kilo ver ben seni hamile biraktiracahim dediginde bu dr kafayi yemis dalga geciyor benle dedim ve o ay klomen verdi bana ve diyetisyene yonlendirdi oay degil regl olduktan sonra cagirdi tabiki ben kilo vermeye odaklandim spor diyet bu arada klomende kullandim 5haftada 5kilo verdim ama hala regl olmadigimi farkettim oylesine yaptigim testte bingo hamileydim inanamadim ve ilk gebeligim boyle oldu ve yine korunmadigim halde 4yil oldu 2.olmayinca tekrar dr yolu gorundu ve tekrar klomen cat. ignesi yine hamile kaldim suan 3.istiyorum 7yil oldu korunmadigim halde yine gebelik olmadi ve 1.5yildirda dr dr geziyorum tekrar sehir degisikligi sebebiyle dr ma gidemedim gecen ay gittim bana uzaktan ben seni yonlendirecegim baska dr gozetimi altinda bana sunu bunu kullan diyecek oyle deneyecegim eger hastalanirsamki ins. gebelik olmustur gerek kalmaz oyle benim hikayemde velhasil stres cok etkili