Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bu marka testi alma hatalı 2 olan beta hcg yi bile algılıyorBence var bana koyulaşmis gibi geldi 12. Güne iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum bak benim 9. Günüm çok silik yarına negatif olur belki
Tredyol da vex diye bi marka var Aşırı kaliteli ve uygun fiyat aylardır onla yaparım hiç ama hiç yanıltmadıBence var bana koyulaşmis gibi geldi 12. Güne iğne etkisi kalmaz diye düşünüyorum bak benim 9. Günüm çok silik yarına negatif olur belki
Bence var canımEki Görüntüle 3348932 kızlar çatlatma iğnesinin 11 ve 12.günleri.Daha ömcr 2 kez gebe kaldım pıhtılaşmadan dolayı kaybettim.SİZCE VARMI
Freely markası daha 4 tane testim varCanım bu marka testi alma hatalı 2 olan beta hcg yi bile algılıyor
Bunlardan aldım ben 12. Gün 14. Gün bunlardan yapmayı düşünüyorum 14. Gün kanda verebilirim belki
Bu güzelBunlardan aldım ben 12. Gün 14. Gün bunlardan yapmayı düşünüyorum 14. Gün kanda verebilirim belki
İnşallah canımBence var canım![]()
Bend3 kullandım geçen aylarda ama testler hatalı hergün çizgi vardı yani 2 olan beta yı hatta 1 İ bile gösterdi gruplarda çok şahit oldukFreely markası daha 4 tane testim var
Geçen ay da mı çatlatma iğnesi olmustun senin bu ay ne zaman negatiflesti testinBend3 kullandım geçen aylarda ama testler hatalı hergün çizgi vardı yani 2 olan beta yı hatta 1 İ bile gösterdi gruplarda çok şahit olduk
Evet onun için kullanmak istemiyorum hemenBu güzel
Kan vermeye düşünüyor musun
Ben 6 aydır femara ovitrelle yapıyorum canım polikistik over var.Hazşran ve ekimde hamile kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı düştüler sonra öğrendik tabi pıhtılaşma varmış bende.Dün ilk 10 dkkda testte bişey yoktu ama sonra kurumuşGeçen ay da mı çatlatma iğnesi olmustun senin bu ay ne zaman negatiflesti testin
Bikaç gün evde yapayım eğer kıioyuluşarsa hafta içi 1 gün veririm sonra yine testlerle koyulaşma bakarımKan vermeye düşünüyor musun
Anladım canım ikinci yaptığın ilk dakikalarda çıktıysa vardır mutlakaBen 6 aydır femara ovitrelle yapıyorum canım polikistik over var.Hazşran ve ekimde hamile kaldım ama pıhtılaşmadan dolayı düştüler sonra öğrendik tabi pıhtılaşma varmış bende.Dün ilk 10 dkkda testte bişey yoktu ama sonra kurumuş
İnşallah ama emin olamıyor insan yarın da bunu aynısı çıkarsa yok derim koyulaşırsa bugüne göre tamamdır derimAnladım canım ikinci yaptığın ilk dakikalarda çıktıysa vardır mutlaka
Aynen inşallah koyulaşır canım pıhtılaşma için bı şey kullanıyor musun ona göre ilaç başlarsın belkiBikaç gün evde yapayım eğer kıioyuluşarsa hafta içi 1 gün veririm sonra yine testlerle koyulaşma bakarım
Aynen ama yarın 13. Gün oluyor genelde yoksa gel negatif çıkıyor bence varİnşallah ama emin olamıyor insan yarın da bunu aynısı çıkarsa yok derim koyulaşırsa bugüne göre tamdır detin