- 30 Mayıs 2023
- 81
- 36
- 3
- 22
- Konu Sahibi hayallerdualaraemanet1408
Arkadaşlar hepinize merhaba bugün çatlatma iğnemin 12. Günü akıntım dışında adete veya gebeliğe dair bir belirtim yok sizce test yapmalı mıyım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallahh çok istiyorumBence bekle 12. Gün yanıltabilir 15.-16 günleri test yapabilirsin. Adet belirtisi olmadan adet olmuştumumudunu kırmak için demiyorum ama bekle belirti olmadan hamile de olabilirsin nasip
![]()
Yapabilirsin bence fazla testin varsa yap yarın da yapar netlestrrsinİnşallahh çok istiyorum
Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için sen hamile misin şuanda![]()
Aslında ne adet ne gebelik belirtisi olmaması kafamı çok karıştırıyor tek çizgiyi görmek de biliyorum ki hayal kırıklığına uğratacak ama yine de dediğin gibi bugün yapayım yarın yine yaparımYapabilirsin bence fazla testin varsa yap yarın da yapar netlestrrsin
O kadar ferahlattın ki içimi Allah da sana ferahlık nasip etsin çok teşekkür ederim akşamı bekliyorum mutlaka tutucam test inşallah vardırCanım ben ilk gebeliğimde hiç belirtim yoktu hatta 12. Haftaya kadar da belirti yaşamadım 2 ay öncede kimyasal gebelik yaşadım onda da belirti yoktu belirtilere takılma adet olmadığın sürece gebelik ihtimali hep vardır elinde testin varsa gün gün demeyebilirsin
İnşallah vardır canım benimde yumurta çatlayalı 3 gün oldu adete 11 gün var inşallah vardırO kadar ferahlattın ki içimi Allah da sana ferahlık nasip etsin çok teşekkür ederim akşamı bekliyorum mutlaka tutucam test inşallah vardır![]()
İnşallah ikimiz de o müjdeli haberi alırız da burda sevincimizi paylaşırızİnşallah vardır canım benimde yumurta çatlayalı 3 gün oldu adete 11 gün var inşallah vardır![]()
Az önce de vajina da batma yaşadım bir kaç saniye sürdü sebebi gebelik olabilir mi?Arkadaşlar hepinize merhaba bugün çatlatma iğnemin 12. Günü akıntım dışında adete veya gebeliğe dair bir belirtim yok sizce test yapmalı mıyım
Rica ederim , Hayır değilim işe yaramadı iğneler maalesef umarım senin tutar :)İnşallahh çok istiyorum
Teşekkür ederim bu arada cevap verdiğin için sen hamile misin şuanda![]()
çok teşekkür ederim inşallah sanada rabbim en güzel şekilde nasip ederRica ederim , Hayır değilim işe yaramadı iğneler maalesef umarım senin tutar :)
İnşallah canım aminçok teşekkür ederim inşallah sanada rabbim en güzel şekilde nasip eder![]()