- 5 Şubat 2022
- 8
- 1
- 1
- 28
- Konu Sahibi Gamzecik27
-
Erken gebelik testi mi bu normal mi ? Eğer erken gebelikse normal kaset testlede yapın çünkü erken gebelik hassas bir test çatlatma iğnesinden böyle olabilir. İnşallah hamilesinizdirKızlar merhaba yeni üyeyim 1 buçuk yıldır evliyim polikistik over dediler Bi kez hamile kaldım ikizlere biri kürtaj oldu diğeri dış gebelik ilaçla düşürdüler tekrar klomen ve letu kullandım çatlatma iğnesi yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günü test böyle çıktı adetime 5 gün var sizce varmıdır gebelik
Var gibi gününüz geçince kan verinYokmu yardımcı olacak kimse
İğneden dolayı da böyle çıkmış olabilir en sağlıklı sonuç için 1-2 gün daha bekleyin inşallah meleğiniz sizinledirKızlar merhaba yeni üyeyim 1 buçuk yıldır evliyim polikistik over dediler Bi kez hamile kaldım ikizlere biri kürtaj oldu diğeri dış gebelik ilaçla düşürdüler tekrar klomen ve letu kullandım çatlatma iğnesi yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günü test böyle çıktı adetime 5 gün var sizce varmıdır gebelik
Kacıncı gunu bole cıktı canımEki Görüntüle 3002130 Eki Görüntüle 3002130 kızlar bugün 14. Günü test yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi kalmamıştır değilmi sevinmelimiy
14. GünüKacıncı gunu bole cıktı canım
Sevinin ve gidip koşa koşa kan verin benceEki Görüntüle 3002130 Eki Görüntüle 3002130 kızlar bugün 14. Günü test yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi kalmamıştır değilmi sevinmelimiyim
Sevinin ve gidip koşa koşa kan verin bencetebrikler teşekkür ederim inşallah
Canım bende de öyleydi kuruma çizgisi gibi çıkmıştı 14. Günü tekrar yap daha koyu çıkacak varsa eğer 1 gün gecikmeyleyle de doktoruna gidersinMerhaba arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. 11 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı bugün dayanamayip kaset test yaptım ikinci çizgi çok çok silik görünüyor ama iki gündür ara ara adet olacak gibi karnim ağrıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Merhabalar, biraz zaman geçmiş ama durumunuz nedir insallah hamilesinizdir. Bende 9. Gün beta vermiştim 2,65 çıkmıştı iğnenin etkisi gitmişti. 11. Gün evde iki tane erken gebelik bir tane kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm üçünde de fakat beta hcg 1,20 çıktıIkinci kez yine yaptım aynısı oldu dediğiniz gibi kuruma çizgisine benzer cıktı
Merhabalar, biraz zaman geçmiş ama durumunuz nedir insallah hamilesinizdir. Bende 9. Gün beta vermiştim 2,65 çıkmıştı iğnenin etkisi gitmişti. 11. Gün evde iki tane erken gebelik bir tane kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm üçünde de fakat beta hcg 1,20 çıktıEki Görüntüle 3002130 Eki Görüntüle 3002130 kızlar bugün 14. Günü test yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi kalmamıştır değilmi sevinmelimiyim
merhaba benim de bugün 12.günüm test yapmaya korkuyorum . Adetime 2 gun kaldı ama bel agrım var ve asırı açlık bastıyorKızlar merhaba yeni üyeyim 1 buçuk yıldır evliyim polikistik over dediler Bi kez hamile kaldım ikizlere biri kürtaj oldu diğeri dış gebelik ilaçla düşürdüler tekrar klomen ve letu kullandım çatlatma iğnesi yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günü test böyle çıktı adetime 5 gün var sizce varmıdır gebelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?