Çatlatma iğnesinin 12. Günü test silik çıktı 🤲

Gamzecik27

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2022
8
1
1
28
Kızlar merhaba yeni üyeyim 1 buçuk yıldır evliyim polikistik over dediler Bi kez hamile kaldım ikizlere biri kürtaj oldu diğeri dış gebelik ilaçla düşürdüler tekrar klomen ve letu kullandım çatlatma iğnesi yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günü test böyle çıktı adetime 5 gün var sizce varmıdır gebelik

Eklentiler

• IMG_20220205_094437.webp
    IMG_20220205_094437.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 765
Kızlar merhaba yeni üyeyim 1 buçuk yıldır evliyim polikistik over dediler Bi kez hamile kaldım ikizlere biri kürtaj oldu diğeri dış gebelik ilaçla düşürdüler tekrar klomen ve letu kullandım çatlatma iğnesi yaptım çatlatma iğnesinin 12. Günü test böyle çıktı adetime 5 gün var sizce varmıdır gebelik
Erken gebelik testi mi bu normal mi ? Eğer erken gebelikse normal kaset testlede yapın çünkü erken gebelik hassas bir test çatlatma iğnesinden böyle olabilir. İnşallah hamilesinizdir 🙏

İğneden dolayı da böyle çıkmış olabilir en sağlıklı sonuç için 1-2 gün daha bekleyin inşallah meleğiniz sizinledir ☺️

Merhaba arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. 11 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı bugün dayanamayip kaset test yaptım ikinci çizgi çok çok silik görünüyor ama iki gündür ara ara adet olacak gibi karnim ağrıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum

Merhaba arkadaşlar benimde size bir sorum olacak. 11 gün önce çatlatma iğnesi yapıldı bugün dayanamayip kaset test yaptım ikinci çizgi çok çok silik görünüyor ama iki gündür ara ara adet olacak gibi karnim ağrıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Canım bende de öyleydi kuruma çizgisi gibi çıkmıştı 14. Günü tekrar yap daha koyu çıkacak varsa eğer 1 gün gecikmeyleyle de doktoruna gidersin

Ikinci kez yine yaptım aynısı oldu dediğiniz gibi kuruma çizgisine benzer cıktı
Merhabalar, biraz zaman geçmiş ama durumunuz nedir insallah hamilesinizdir. Bende 9. Gün beta vermiştim 2,65 çıkmıştı iğnenin etkisi gitmişti. 11. Gün evde iki tane erken gebelik bir tane kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm üçünde de fakat beta hcg 1,20 çıktı

Eki Görüntüle 3002130 Eki Görüntüle 3002130 kızlar bugün 14. Günü test yaptım böyle çıktı iğnenin etkisi kalmamıştır değilmi sevinmelimiyim
Merhabalar, biraz zaman geçmiş ama durumunuz nedir insallah hamilesinizdir. Bende 9. Gün beta vermiştim 2,65 çıkmıştı iğnenin etkisi gitmişti. 11. Gün evde iki tane erken gebelik bir tane kaset test yaptım çok çok silik çizgi gördüm üçünde de fakat beta hcg 1,20 çıktı

merhaba benim de bugün 12.günüm test yapmaya korkuyorum . Adetime 2 gun kaldı ama bel agrım var ve asırı açlık bastıyor

Merhaba, konu üzerinden baya geçmiş ama benimde bugün çatlatma iğnesinin 12.günü
Sabah idrarıyla test yaptım fakat bakmayı unutup işe çıktım 🤭 sonra akşam eve geldiğimde baktım aynı sizin gibiydi kuruma çizgisi gibi çıkmış. Fotoğraf ekliyorum. Yorumunuz varmıdır ?

Eklentiler

• F94EA60C-07C4-4A5D-9EDA-34B248732440.webp
    F94EA60C-07C4-4A5D-9EDA-34B248732440.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 303
Back
X