- 30 Mart 2022
- 7.061
- 4.690
- 123
- Konu Sahibi onbirmayis
-
Çok iyisinÜzülmeeeee adet olmadığın sürece umut vardır. Dualarım seninle
Eşim sperm testi vermişti. Onda hiçbir sorun yokmuş, eşin kendine baktırsın demiş doktor. Baktırdık ama bende de Şuan için yok. Zamanı değil demek kiKuzum sende değil sorun kesinlikleeşin de kontrole iyice gitsin ona odaklanırsanız bu iş olacak kısa zamanda eşin takviye kullanıyor mu?
Kiminin idrara hemen karışmıyor nasıl bir bünyeniz olduğunu bilemeyiz sonuçta adet olmadığınız sürece umut varBaşlıkta yazdığım gibi kızlar çok üzgünüm. Femara ile de olmadı. Çok güzel yumurtalarım vardı. Yine tutmadı. Aptal aşık gibi hala umut mu etmeliyim yoksa kabullenip oturmalı mıyım bilmiyorum. 13.gün çıkanları okudum. Olsaydı çıkardı dedim yaptım ama yok
Evet haklısınız ama işte negatifi görünce aklım beynim sıfırlanıyor resmen. Hiçbirşey düşünemiyorum başlıyorum melankoli takılmaya.Kiminin idrara hemen karışmıyor nasıl bir bünyeniz olduğunu bilemeyiz sonuçta adet olmadığınız sürece umut varo minnoş size gelecekse elbet gelecek bir gün üzmeyin kendinizi
Geçen sefer iğnenin 16.günü adet olmuştum.Bat ne zaman canım
Henüz üzülmek için erken o zamanGeçen sefer iğnenin 16.günü adet olmuştum.
Yine öyle olursa 3 günüm var.
Ama doktor geriden gelen yumurtaların var demişti. Reglim biraz ileri atabilir.
Bende aynıydım şu son zamanlarda iyiyim artık 22 aydır olmuyor bizim de. Bi kedi sahiplendim yavru aldık çok iyi geldi. Hiç aklıma çocuk gelmiyor hatta buraya bile girmeyi unutuyorum. Eğer hayvan seviyorsanız tavsiye ederim çok iyi geliyorEvet haklısınız ama işte negatifi görünce aklım beynim sıfırlanıyor resmen. Hiçbirşey düşünemiyorum başlıyorum melankoli takılmaya.
Evet Şuan ben de bu ihtimale tutundum. İnşaAllah bu aydan elim boş çıkmamHenüz üzülmek için erken o zamankırmızı görene kadar umut hep var
Ya eşimin işinden dolayı sürekli seyahatlerimiz oluyor,evcil hayvana bakamayız o yüzden. Kuş bile alamam.Bende aynıydım şu son zamanlarda iyiyim artık 22 aydır olmuyor bizim de. Bi kedi sahiplendim yavru aldık çok iyi geldi. Hiç aklıma çocuk gelmiyor hatta buraya bile girmeyi unutuyorum. Eğer hayvan seviyorsanız tavsiye ederim çok iyi geliyor
İşte kendinize oyalanacak bir şey bulsanız emin olun düşünmezsiniz ama evcil hayvanda pek mümkün görünmüyor size. Ama bir sıkıntınız yoksa bebiş sizi bulacaktır eminimYa eşimin işinden dolayı sürekli seyahatlerimiz oluyor,evcil hayvana bakamayız o yüzden. Kuş bile alamam.
Uzun zamandır iş bakıyorum o da yok.
Bilmiyorum nasıl geçer zaman.
Hepimiz için istiyorum bunu.İşte kendinize oyalanacak bir şey bulsanız emin olun düşünmezsiniz ama evcil hayvanda pek mümkün görünmüyor size. Ama bir sıkıntınız yoksa bebiş sizi bulacaktır eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?