Catlatma iğnesinin 14. Gunu

14957845222011517589417.webp

bayagı net iğnenın gunuyle sayarsan 15. gun oluyo arkadaşların en fazla 12. gune kadar sılık cıkıyo iğnenn erkusı gecyo ama pek blgm yok kan vermlsn var gıbı
osay3 osay3 canm sen blysn bu konuları

bayagı net iğnenın gunuyle sayarsan 15. gun oluyo arkadaşların en fazla 12. gune kadar sılık cıkıyo iğnenn erkusı gecyo ama pek blgm yok kan vermlsn var gıbı
osay3 osay3 canm sen blysn bu konuları
Gecen ayda böyle oldu ama o çok silikti bunlar daha net. Gecen ay 14.gün 7 dikmişti kanda. Bu ay pazartesi yi bekleyeceğizsali adet günüm yarin ve pazartesi idrari tekrarlariz hala çizgi varsa kan veririz

Arkadaşlar farklı markaların idrar sonucu. İğne gününü saymazsak 14. Gün ikinci klomenim olacak. Sizce iğneden mi yoksa bebek m
Canim bence hamilesin çizgiler baya belli hayırlı olsun. Bide bişey soracam catlatma ignesinden sonra yumurtan catlarken agrin çok oldumu?? Bende igne oldum 2 gün once geceden beri sancim çok böbreklerime vuruyo

Bence bebek canim benim de böyle çıkmıştı. İnşallah saglikla kucağına alırsın.

Canim bence hamilesin çizgiler baya belli hayırlı olsun. Bide bişey soracam catlatma ignesinden sonra yumurtan catlarken agrin çok oldumu?? Bende igne oldum 2 gün once geceden beri sancim çok böbreklerime vuruyo
Canim benim klomen ve catlatma ignesiylw ikinci ayim gecen ay iğneyi vurundugum gün belin ve kasiklarim çok agrimisti ve sonucu ogrenene kadar hep agrim vardi bildiğin hamile gibi dolasiyirfum. Küçük bir değer cikti sonra kayboldu hatta. Bu ay hic bir agri sizi yasamadim ne iğneyi hissettim ne bebeği hatta bizi hissetmedigim için bu ay olmaz rahim filmi isteyeyim yada asilama dusuneyim diye planlama yapiyordum. Belki ilk seferde vücut maddeyi tanimadigi için o kadar tepki verdi seninde ilk ignense onun için agri hissetmissindir inşallah sonucun hayirli olur hep beraber mutlu oluruz

Canim benim klomen ve catlatma ignesiylw ikinci ayim gecen ay iğneyi vurundugum gün belin ve kasiklarim çok agrimisti ve sonucu ogrenene kadar hep agrim vardi bildiğin hamile gibi dolasiyirfum. Küçük bir değer cikti sonra kayboldu hatta. Bu ay hic bir agri sizi yasamadim ne iğneyi hissettim ne bebeği hatta bizi hissetmedigim için bu ay olmaz rahim filmi isteyeyim yada asilama dusuneyim diye planlama yapiyordum. Belki ilk seferde vücut maddeyi tanimadigi için o kadar tepki verdi seninde ilk ignense onun için agri hissetmissindir inşallah sonucun hayirli olur hep beraber mutlu oluruz
Evet canim klomen ve igne de ilk ayim belkide senin dedigin gibidir vücut alışık degil tepki veriyo inşallah bende senin gibi hamiş kalirimm :)

Hamileydim canim pazartesi kürtaj oldum kalp atışı yoktu. Catlatma ignesinin 14. günü yaptim bu sekildeydi.Eki Görüntüle 2000620
AA bende ilk bebeğimi 6.haftada dusurdum tek bebegimdi gitti inşallah sonradan gelenleri saglicakla aliriz kucagimiza cannim sana teselli vermeyeceğim yasayan biri olarak biliyorum ki ne desek bos sabret geçiyor tez zamanda yaran yenisiyle sarilir inşallah bizim merhemimiz onlar

AA bende ilk bebeğimi 6.haftada dusurdum tek bebegimdi gitti inşallah sonradan gelenleri saglicakla aliriz kucagimiza cannim sana teselli vermeyeceğim yasayan biri olarak biliyorum ki ne desek bos sabret geçiyor tez zamanda yaran yenisiyle sarilir inşallah bizim merhemimiz onlar
Amin inşallah canim şimdi tekrar deneyecegom zamani bekliyorum toparlanmaya calisiyorum. Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

Canim ben bide bişey daha soracam sanaa yumurtan catlayinca akintin oldumu yoğunluğu nasildii
Akintim iğneden itibaren hep vardi canim bazen beyaz kremsi bazen sari su aralar sivi. Hatta klomenden itibaren hep oluyordu yumurtalarimin geliştiğini ondan anliyordum. Onun için catlatmadan sonra oluşan akintiyi farkedemiyirum hep var zaten

Akintim iğneden itibaren hep vardi canim bazen beyaz kremsi bazen sari su aralar sivi. Hatta klomenden itibaren hep oluyordu yumurtalarimin geliştiğini ondan anliyordum. Onun için catlatmadan sonra oluşan akintiyi farkedemiyirum hep var zaten
Bendede klomenden itibaren zaten kremsi akintim vardi ama şimdi az yani dolu dolu bekliyodumm

Sordumdaa gerek yok gelme çatlar dedi arayada hafta sonu giriyo ama olmazsa pazartesi giderim yaa merak ediyorum valla
Baska doktora görün benimkide cagirmadi gecen ay iki taneydi ikiside catlamis 19...25 bu ay tek yumurtaydi 21 civari görünüşe gore o da catlamis:)) ovitrelli mi ignen benim choriomon gibi bisidi ikiside

Back
X