• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi bi saat sonra silik cikti 10. Gunu betahcg 2.1 cikti. Idrar testi yaptim 5 tane ve negatif bugun ignenin 12. Gu

AyseLalem

Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2019
373
175
18
Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi bi saat sonra silik cikti 10. Gunu betahcg 2.1 cikti. Idrar testi yaptim 5 tane ve negatif bugun ignenin 12. Gunu idrar testi yaptim negatif iki gundur agrilarim cok:110: artti ozellikle sabah ve cok usuyorum hasta gibiyim. Ve agliyorum. Test yapmaya devam edicem adetim 3 kasim benim gibi olupta gebe kalan var mi acaba?!

Canım günü bekle öncesinde yaptığımız herşey moralimizi bozuyor.idrar testi 1 saat sonra gerçeği yansıtacağını sanmıyorum.benimde 2. Aşılamam bugün 9. Gunu sabah sağ tarafımda çok şiddetli agrım vardı adet sancısı gibi anlayamadım.bir haftam kaldi bekliyorum bakalım hayırlı sonuçlar olur inşaallah hepimizin.ilk asilama da tek yumurtam gelişmişti çok kafama taktım her gün kendimi dinledim kendi kendime tüm hamilelik belirtilerini yasadim sonuç hüsran oldu şimdi takmamaya çalışıyorum sende öyle yap canım.dua et bol bol hayırlısıyla alalim yavrularimizi kucagimiza 🤲

Catlatma ignesinin 8. Gunu idrar testi bi saat sonra silik cikti 10. Gunu betahcg 2.1 cikti. Idrar testi yaptim 5 tane ve negatif bugun ignenin 12. Gunu idrar testi yaptim negatif iki gundur agrilarim cok:110: artti ozellikle sabah ve cok usuyorum hasta gibiyim. Ve agliyorum. Test yapmaya devam edicem adetim 3 kasim benim gibi olupta gebe kalan var mi acaba?!
8. gün iğnenin etkisidir. Ondan sonraki yaptıklarında silik çizgi bile mi çıkmadı?
betahcg 2.1 de çok düşük olmayabilir, yükselmiştir çünki iki olup sonra değerleri yükselen var Belirtilerinde de varsa, pazartesi bi daha kan testi yaptır.

8. gün iğnenin etkisidir. Ondan sonraki yaptıklarında silik çizgi bile mi çıkmadı?
betahcg 2.1 de çok düşük olmayabilir, yükselmiştir çünki iki olup sonra değerleri yükselen var Belirtilerinde de varsa, pazartesi bi daha kan testi yaptır.

Yarin kontrolum var bakalim insallah biseyler vardir

2 kasım kan testi yaptım iğnenin 13. günüydı 0.27 cıktı bugun hala adet olmadım yine kan verdiimmm psikolojim bozulduuuuuuuu:kızgın:

adet oldum mutluyummm:KK55::rolleyes:
Canım benim üzme canını bu gün benimde 15.günümde sonuç 0.8 cıktı adette olamadım hala bi kaç güne olur sanırım.benim 2. Aşılamamdi bu defa kesin dedik ama malesef olmadi sabahtan beri saf saf geziyorum artık tüp bebeği araştırmaya başladım.Rabbim zamanı geldiğinde verecek elbet moralini yüksek tut.dua et bol bol..

Canım benim üzme canını bu gün benimde 15.günümde sonuç 0.8 cıktı adette olamadım hala bi kaç güne olur sanırım.benim 2. Aşılamamdi bu defa kesin dedik ama malesef olmadi sabahtan beri saf saf geziyorum artık tüp bebeği araştırmaya başladım.Rabbim zamanı geldiğinde verecek elbet moralini yüksek tut.dua et bol bol..

Ikinci tedaviye basldim

Back
X