çatlatma iğnesının mucızesı ıle karsılasanlar buyrun topiğime beraber konusup dertleselımmm

hilaliko

Papatyam
Kayıtlı Üye
16 Mart 2013
1.086
196
83
selam kızlar ben 8 gunum bugun catlatma ıgnesı olalı aranızda catlatma ıgnesı olanlar varmı sonuc alanlar yazabılırmı

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

Mrb. Ben subat 26da ignemi vuruldum.bugun 13. Gun idrar testine silik cizgi cikior. Daha beklemem gerekirmi . Bi haftadirda gogus hassasiyetm var. Doktorum 5indn itibaren progestan verdi fitil olarak kullaniorm. Bu adeti geciktirirmi.kan testi yaptirsm cikarmi acaba. Kafam con karisik =(

hamilemiymişsin ?

mrb canim bende gecen ay yaptirmistim
selam kızlar ben 8 gunum bugun catlatma ıgnesı olalı aranızda catlatma ıgnesı olanlar varmı sonuc alanlar yazabılırmı
slm canim bende gecen ay yaptirmistim ama malesef hamile kalamadim bu arada kizlar 14gunden once yapilan testlerkn hepsi aldaticidir inanmayin simdide tekrar yumurtami buyutmek icin igne oluyorum allahin izniyle persembe is

Back
X