A Ankaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 1.813 1.874 333 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #1 Ben aralığın 29unda çatlatma iğnemi oldum . Sabahları baş dönmesi oluyor bir kac gündür. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım?
Ben aralığın 29unda çatlatma iğnemi oldum . Sabahları baş dönmesi oluyor bir kac gündür. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım?
Mnmsyne Masal bebeğim geliyor <3 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2015 565 229 23 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #2 Ankaaa .!.: Ben aralığın 29unda çatlatma iğnemi oldum . Sabahları baş dönmesi oluyor bir kac gündür. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır canım daha çok erken. 16 gün beklemek gerekiyor.
Ankaaa .!.: Ben aralığın 29unda çatlatma iğnemi oldum . Sabahları baş dönmesi oluyor bir kac gündür. Test yapsam doğru sonuç alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Hayır canım daha çok erken. 16 gün beklemek gerekiyor.
A Ankaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 1.813 1.874 333 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #3 Beniş Olmadığıni biliyorum zaten beklemek zor oluyor belirsizlikle Sagol canım cevabın için
Mnmsyne Masal bebeğim geliyor <3 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2015 565 229 23 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #4 Ankaaa .!.: Beniş Olmadığıni biliyorum zaten beklemek zor oluyor belirsizlikle Sagol canım cevabın için Genişletmek için tıkla... Rabbim gönlüne göre versin
Ankaaa .!.: Beniş Olmadığıni biliyorum zaten beklemek zor oluyor belirsizlikle Sagol canım cevabın için Genişletmek için tıkla... Rabbim gönlüne göre versin
A Ankaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 1.813 1.874 333 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #5 Mnmsyne .!.: Rabbim gönlüne göre versin Genişletmek için tıkla... Canım senin belirtilerin neydi?
Mnmsyne Masal bebeğim geliyor <3 Kayıtlı Üye 26 Ekim 2015 565 229 23 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #6 Ankaaa .!.: Canım senin belirtilerin neydi? Genişletmek için tıkla... Benim tek belirti göğüslerimdi. Çok şişmişlerdi ve uçları dokununca çok hassaslaşmıştı acıyordu dokununca. Bi de çok gazım vardı
Ankaaa .!.: Canım senin belirtilerin neydi? Genişletmek için tıkla... Benim tek belirti göğüslerimdi. Çok şişmişlerdi ve uçları dokununca çok hassaslaşmıştı acıyordu dokununca. Bi de çok gazım vardı
A Ankaaa Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Sahte Profil Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 18 Eylül 2012 1.813 1.874 333 11 Ocak 2016 Konu Sahibi Konu Sahibi Ankaaa #7 Mnmsyne .!.: Benim tek belirti göğüslerimdi. Çok şişmişlerdi ve uçları dokununca çok hassaslaşmıştı acıyordu dokununca. Bi de çok gazım vardı Genişletmek için tıkla... Artik ben de paikolojik olarak oluyor sanirim bunlar :) Erken idrar testlerinden yaptim az once dayanamayip tabiki negatif :)
Mnmsyne .!.: Benim tek belirti göğüslerimdi. Çok şişmişlerdi ve uçları dokununca çok hassaslaşmıştı acıyordu dokununca. Bi de çok gazım vardı Genişletmek için tıkla... Artik ben de paikolojik olarak oluyor sanirim bunlar :) Erken idrar testlerinden yaptim az once dayanamayip tabiki negatif :)