çatlatma ignesiyle hamile kalan bayanlar bize yardim edermisiniz

yok kimse galiba canım bende 2 ocakta oldum iğnemi inşallah tutmuştur ikimizinde sen ne zaman test yapcaksın doktorun gün verdimi inşallah hayırlı haberler alırız bu ay inşallahhhh:anneadayı:

yok kimse galiba canım bende 2 ocakta oldum iğnemi inşallah tutmuştur ikimizinde sen ne zaman test yapcaksın doktorun gün verdimi inşallah hayırlı haberler alırız bu ay inşallahhhh:anneadayı:
Cnm bnde 2 ocakta oldum doktorym adettin 2 gun gecerse gel dedi suan test yapsamda bos galiba ilacin etkisi 10 14 gun faln suruyor bide korkuyorum negatifi gormekten senn agrin faln varmi cnm

Evet test için erken bende yapmadım 7 günümüz var bakalım inşallah güzel haberler alırız canım

Cnm bnde 2 ocakta oldum doktorym adettin 2 gun gecerse gel dedi suan test yapsamda bos galiba ilacin etkisi 10 14 gun faln suruyor bide korkuyorum negatifi gormekten senn agrin faln varmi cnm
hiçbirşey hissetmiyorum ben sende varmı hiç belirti bende hiçbişey yok walla ne zamandır istiyosun bizim 2 yıl oldu allahım daha fazla bekletmez inşallah

hiçbirşey hissetmiyorum ben sende varmı hiç belirti bende hiçbişey yok walla ne zamandır istiyosun bizim 2 yıl oldu allahım daha fazla bekletmez inşallah
bnimde yaklasik bir yil olcak cnm bnde de oyle agri faln yok 21de adet olmam lazim ama sivilcem cikiyor nedn anlamadim

bnimde yaklasik bir yil olcak cnm bnde de oyle agri faln yok 21de adet olmam lazim ama sivilcem cikiyor nedn anlamadim
sivilce hamilelikte de çıkıyormuş inşallah öyledir hayatım sen 21 inde mi test yapcaksın benim bildiğim iğneyi olduktan sonra 14 gün sayıyoruz yani şimdi ayın 2 sinde iğne olduk ya 14 daha eklersek ayın 16 sında test yapmamız lazım senin ilk tedavin mi canım

Bu ikinci ayim hamilelik hayal gibi geliyor bana ama insallh obun icin cikiyordur bu sivilceler bu ay iste igne yaptik insallh tutmustur ya sivilce moralimi bozdu

Test yapmayi dusunmuyorum cnm cokta umit etmedigimdendir belki yapmamaya karar verdim sen kac aydir tedavi oluyon ne gibi sorun var bitanm

Test yapmayi dusunmuyorum cnm cokta umit etmedigimdendir belki yapmamaya karar verdim sen kac aydir tedavi oluyon ne gibi sorun var bitanm
umutsuzluğa kapılma canım inşallah tutmuştur bu ay benim 2 yıldır sebebsiz inferlite dediler o kadar çok doktora gittim ki hepsi aşılama dediler geçen yıl 3 ay klomen tedavisi gördüm yumurtalar hep kiste dönüştü her ay ağlıyodum aşılama yada tüp yaptırmak istemiyodum beklemeye karar verdik işte bu bir yıl içinde doğal kürlerle devam ettik tabii yine olmadı soğan kürü incir kürü çörekotu hayıt yapmadığım şey kalmadı yine olmadı dualar bir yandan artık en son ocak ayı için aşılama ya karar verdik neyse kasım ayında adet günümde lekelenme şeklinde kanamam oldu sonra normale döndü adet oldum sonra lekelenme şeklinde devam etti 15 gün hiç kesilmedi bu arada eşimin ark tavsiye ettiği bir doktor vardı ona gittik eşimin ısrarıyla ben tüp bebek merkezine gidiyodum bu sefer eşimi dinledim iyiki de dinlemişim gittik doktor hemen biyopsi yaptı 3 yerden parça alındı rahimden sonuçta polip çıktı rahim içinde biyopside alınmış oldu sonra kontrole gittiğimde ameliyata gerek görmediler biyopside alınmış hepsi bu ay tedaviye tekrar başladık o yüzden daha bir umutluyum zaten bu ortaya çıkmasaydı da ne aşılama ne tüp tutmazmış allah yüzümüze baktı şükür ayy ne çok yazdım başını şişirdim :oops:

Bnde hen umitsiLestim sen neler yasamissin ya cok sukur zorda olsa atlatmissin ay insallh bu ay olur o gunleri unutursun gulum

Bnde hen umitsiLestim sen neler yasamissin ya cok sukur zorda olsa atlatmissin ay insallh bu ay olur o gunleri unutursun gulum
canım benim saol tşk ederim allah isteyen herkese versin sonrada bana versin :KK46:Sende umutsuz olma daha yolun başındasın bu ay miniğin seninledir inşallah gelişmeleri yaz merak ederim:KK68:

Amin insallh cnm bnm rabbm bu ay sanada bir mucize wersin insallh birbirimize hayirli haberler veririz

Amin insallh cnm bnm rabbm bu ay sanada bir mucize wersin insallh birbirimize hayirli haberler veririz
Bende günü geçmeden test yapmam o kadar çok negatif gördüm ki korkuyorum evet haberleşiriz tatlım walla ilk klomen tedavisinde o kadar çok hamiş olan varki forumda senin neden olmasın zaten umut olmasa doktor iğne vermezdi olumlu düşünelim olumlu olsun inşallah sanada dua ederim ben canımm

Ay allah razi olsun gulum rabbm senn gonlune gorw versin insallh bu ikinci ay klomen kullanmam bakalim insallh

Arkadaşım ben klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım umarım haftaya kontrolüm var kalp atışını duyabilirim inşallah sizlerdende bu hayırlı haberi alırız benim sorunum Fsh 10.95 ti birde yumurtlama olmuyodu çok şükür başka sorunumuz yoktu bakalım beklemedeyiz Hakkımızda Hayırlısı olsun cümlemizin

Bu arada Yaşadığım belirtiler reglimle aynı olduğu için hamilelik olmadı diye düşünmüştüm sadece farklı olarak kasık ağrısı daha yoğun ve sadece soldaydı birde bacak ağrım olmazdı reglime ayrıca bacak ağrım vardı iğneden sonra 13. Gün erken gebelik testi Yaptım negatif çıktı umudum hiç kalmamıştı reglim 2 gün geçince ( iğneden 16 gün sonra ) kan testi Yaptım negatif bekliyodum kistten korkmuştum eşime sonucu sen alırsın ben eve gidiyorum dedim 2 saat sonra aşkım hamilesin diye bi msj geldi çok şaşırdık ve çok mutlu olduk darısı tüm isteyenlere inşallah bakalım daha çok yeniyiz umarım hersey yolunda gider

Arkadaşım ben klomen ve çatlama iğnesiyle hamile kaldım umarım haftaya kontrolüm var kalp atışını duyabilirim inşallah sizlerdende bu hayırlı haberi alırız benim sorunum Fsh 10.95 ti birde yumurtlama olmuyodu çok şükür başka sorunumuz yoktu bakalım beklemedeyiz Hakkımızda Hayırlısı olsun cümlemizin
ay cok mutlu oldum rabbm sana bagislasin saglikla buyut darisi basimiza diyelim bn unudumu yitirmek istemiyorum ama sivilcelrim ciktigi icin moralim bozuldu bnde agri falan yok ya gerci adetime daha cookk var

ay cok mutlu oldum rabbm sana bagislasin saglikla buyut darisi basimiza diyelim bn unudumu yitirmek istemiyorum ama sivilcelrim ciktigi icin moralim bozuldu bnde agri falan yok ya gerci adetime daha cookk var
Pes etmek moral bozmak yok ben artık öyle düşünüyorum kısmet şuan hamile Olduğum halde bile diyorum kalp atışını henüz duymadık bu sefer olmazsa bile birdahaki ay olur diyorum içinizi ferah tutun Allah herkesin gönlüne göre versin

Back
X