Çatlatma iğnesiyle hamile kalanlar tecrübelerinizi anlatabilirmisiniz🙏🏻

_Laviniaa

“Hayat Kısa...⠀ ⠀ོ ⠀ ོ ⠀ོ ⠀ ོ
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
21
11
1
32
Merhaba bayanlar sayfada yeniyim 2 çocuğum var. 2 yıl önce bir düşük yaptım şu an da çocuk istiyoruz ama olmuyor eşim haftada 3 gün geliyor şehirdışına gidip geldigi için düzenli olmuyor diyebilirim. Çevremde çok duyuyorum korunduğumuz halde hamile kaldım diyeni biz korunmuyoruz yine olmuyor😕 Dr Tedavisine başladım klomen verdi adetimin 4 günü başladım adet bitimi ayın 15 de gel dedi bugün gittim sol yumurta 18cm olmuş çatlama iğnesi verdi öğlen vakti vurdur dedi vurdurdum az önce. Şimdi benim merakım şu umutsuzum ama bu iğneyi kullanıp hamile kalabilmek için eşimin düzensiz eve gelmesi gebelik oluşumunu etkiler mi.

Merhabalar cnm şimdi söyle olması lazım iğneyi vurduğun zaman eşin en az 3 gün yanında olmalı ve düzenli birliktelik olması gerek e sen iğneyi vurdun ama eşin evde mi ?

İğneyi vurduğumu söyledim Bugün gelecek sabah erkenden iş yerinde olmadı gerek o yüzden tekrar ertesi gün gelebilme ihtimali😕

iğne gününden itibaren ilişki olmalı düzenli bugün yarın sonraki gün veya gün aşırı
Ya kızlar bu testler dogrumudur tekli olan test idrar diğer 2 test kan sıvısı ile yapılan test hiç umudum yok ilaçların hormon yükseltmesiyle alakalı mı aklım karıştı. Dr gitmeye cesaretim yok yine olumsuz olur diye adetime 1 hafta var

Eklentiler

• BB314DFE-9807-4D77-916A-636DAD08A00A.webp
    BB314DFE-9807-4D77-916A-636DAD08A00A.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 206
  • BD082F2D-F434-4D88-A4B2-5339032198BA.webp
    BD082F2D-F434-4D88-A4B2-5339032198BA.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 64
Ya kızlar bu testler dogrumudur tekli olan test idrar diğer 2 test kan sıvısı ile yapılan test hiç umudum yok ilaçların hormon yükseltmesiyle alakalı mı aklım karıştı. Dr gitmeye cesaretim yok yine olumsuz olur diye adetime 1 hafta var
Merhaba hamile kalabildiniz mi o ay

Merhaba hamile kalabildiniz mi o ay
Merhaba ben ilk çocuğuma klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür oğlum oldu.3.5 yıl sonra istedik olmadı doktor gene çatlama iğnesi ve klomen verdi o ay gene oldu ama 1.5 aylık düşük yaptım.düşük yapalı 1 ay oldu .doktor kendiliğinden Hamile kalabilirsin bekle dedi 3 ay 😔😔

Merhaba ben ilk çocuğuma klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür oğlum oldu.3.5 yıl sonra istedik olmadı doktor gene çatlama iğnesi ve klomen verdi o ay gene oldu ama 1.5 aylık düşük yaptım.düşük yapalı 1 ay oldu .doktor kendiliğinden Hamile kalabilirsin bekle dedi 3 ay 😔😔
Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor 3 aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandım sadece ilk ay iğne olmadım yumurtalar oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum eşimde de bende de hiç bir sorun yok ve bugün adet oldum 😢😢

Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor 3 aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandım sadece ilk ay iğne olmadım yumurtalar oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum eşimde de bende de hiç bir sorun yok ve bugün adet oldum 😢😢
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah.bence çatlama iğnesi ve klomen için iyi bir doktora gidin.siz berde oturuyorsunuz

Back
X