Merhabalar cnm şimdi söyle olması lazım iğneyi vurduğun zaman eşin en az 3 gün yanında olmalı ve düzenli birliktelik olması gerek e sen iğneyi vurdun ama eşin evde mi ?
Merhabalar cnm şimdi söyle olması lazım iğneyi vurduğun zaman eşin en az 3 gün yanında olmalı ve düzenli birliktelik olması gerek e sen iğneyi vurdun ama eşin evde mi ?
İmkanlar içinde bu şekil olması için çalışacağım çok teşekkür ederim inşallah bu ay istediğimizi gibi olur.iğne gününden itibaren ilişki olmalı düzenli bugün yarın sonraki gün veya gün aşırı
inşallah canım benimİmkanlar içinde bu şekil olması için çalışacağım çok teşekkür ederim inşallah bu ay istediğimizi gibi olur.
Ya kızlar bu testler dogrumudur tekli olan test idrar diğer 2 test kan sıvısı ile yapılan test hiç umudum yok ilaçların hormon yükseltmesiyle alakalı mı aklım karıştı. Dr gitmeye cesaretim yok yine olumsuz olur diye adetime 1 hafta variğne gününden itibaren ilişki olmalı düzenli bugün yarın sonraki gün veya gün aşırı
Merhaba hamile kalabildiniz mi o ayYa kızlar bu testler dogrumudur tekli olan test idrar diğer 2 test kan sıvısı ile yapılan test hiç umudum yok ilaçların hormon yükseltmesiyle alakalı mı aklım karıştı. Dr gitmeye cesaretim yok yine olumsuz olur diye adetime 1 hafta var
Merhaba ben ilk çocuğuma klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür oğlum oldu.3.5 yıl sonra istedik olmadı doktor gene çatlama iğnesi ve klomen verdi o ay gene oldu ama 1.5 aylık düşük yaptım.düşük yapalı 1 ay oldu .doktor kendiliğinden Hamile kalabilirsin bekle dedi 3 ayMerhaba hamile kalabildiniz mi o ay
Rabbim gönlüne göre versin inşallah bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor 3 aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandım sadece ilk ay iğne olmadım yumurtalar oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum eşimde de bende de hiç bir sorun yok ve bugün adet oldumMerhaba ben ilk çocuğuma klomen ve çatlama iğnesi ile Hamile kaldım çok şükür oğlum oldu.3.5 yıl sonra istedik olmadı doktor gene çatlama iğnesi ve klomen verdi o ay gene oldu ama 1.5 aylık düşük yaptım.düşük yapalı 1 ay oldu .doktor kendiliğinden Hamile kalabilirsin bekle dedi 3 ay
Rabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah.bence çatlama iğnesi ve klomen için iyi bir doktora gidin.siz berde oturuyorsunuzRabbim gönlüne göre versin inşallah bende 1.5 yıldır istiyorum olmuyor 3 aydır klomen+çatlatma iğnesi kullandım sadece ilk ay iğne olmadım yumurtalar oluyor çatlıyor ama hamile kalamıyorum eşimde de bende de hiç bir sorun yok ve bugün adet oldum
Bursa da canımRabbim sizin de gönlünüze göre versin inşallah.bence çatlama iğnesi ve klomen için iyi bir doktora gidin.siz berde oturuyorsunuz
Aaaa bende Bursa inegöldeyimBursa da canım
Ben merkezdeyim canımAaaa bende Bursa inegöldeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?