Gebeliğe Hazırlık Çatlayamayan yumurta için çatlatma iğnesinin faydasını görenler var mı?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Çatlatma iğnesinin faydasını gördünüz mü?

• Evet hamile kaldım

OY: 1 25,0%
  • Bir faydasını göremedim

OY: 0 0,0%
  • Hayır kist yaptı

OY: 1 25,0%
  • Sadece yumurtamın çatlamasına yardımcı oldu

OY: 2 50,0%

• Ankete Katılan
    4

curbin

Guru
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
367
192
303
İstanbul
Bu ay yumurtam gelişip çatlamadığı için 4.5 cm’lik kistim oluştu. Bir dahaki reglden sonra Dr. Kontrolünde ovülasyon takibi yapmam gerekiyor ki çatlatma iğnesi için doğru zamanı belirleyebilsin. Ben evde ovülasyon test yaprken pik ve çatlamayı görmeme rağmen çatlamadığını öğrendiğim için dr kontrolü şart oldu.
Çatlatma iğnesi yaptıranlar bu süreç nasıl oluyor ve sizdeki etkisi nasıldı? Doktor kontrolünde takip yaptıysanız ben çalışıyorum, nasıl gidilecek vs. Bu sorular aklımda. İşe yarama ihtimali düşükse hiç bulaşmiyim mi?

Ben bu ay klomen kullandim kontrole gittim yumurta buyumus catlama ignesi oldum 2sonra yine kontrole gittim catlamamis, doktor daha yuksek dozda igne onerdi onu yaptim 2gun sonra yine gittim catlamis. Kontrol onemli bence

Canım bnmde senin gibi yumurtam çatlamıyordu doktor kontrolunde oldu şuan hamileyim bnce gitmelisin en fazla 2 yada 3 kez gidiyorsun doktora bnde öyle olmuştu yani

Canım bnmde senin gibi yumurtam çatlamıyordu doktor kontrolunde oldu şuan hamileyim bnce gitmelisin en fazla 2 yada 3 kez gidiyorsun doktora bnde öyle olmuştu yani
Peki bu tedavi uygulanmadan hsg flimi cektirip mi bu tedavi uygulandi canım

Ben doktordan çatlatma iğnesi istedim ama vermedi. Gerek yok dedi. O yüzden yumurta kalitesini arttıran ilaçla folik asit verdi. Ovülasyon testi kullanmayı bırak stres olma dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…