kıslar yazmıyayım dicektim ama dayanamadım:)))) insanoğlunun dertleri bitmiyo işte yazıyım belki rahatlarım diye düşündüm...Benim görüştüğüm erkek arkadaşım var evlilik düşünüyoruz babamada bir şekilde söylemem gerekiyordu işi falan yoktu hepsini bekledim halloldu.sonunda söylelyelim dedim annemde 1 aylık sancıdan sonra tabiri caizse anneme deli cesareti geldi ve söyledi ilkten bişi demedi ama sonra araştırmalara falan başladı çocuğun ailesinin kötü bişey çıkacağına inanmıyorum ama babam biras yapı olarak kibirli yönetici asistanlığı yapıo beğenmedi daha iyi birşey istio kariyer sahibi olucakmış
(((((birde altlı üstü oturcaz onuda istemio bıras beni sıkıyo sanki ne bilim bunaldım 15 gün düşüncem dedi ama o ya hayır derse ben napıcam çokkk kötüyüm çok mu abartıyorum bilmiyorum ama söyleyeli 2 gün oldu hala çok kötüyüm korkuyla yaşıyorum birşey bulup çıkarıcak diye..ya olmazsa ya sorun çıkarırsa die ödüm patlıo...ben bu korku ve stresle 15 güne ölürüm heralde napcam ben yaaa bir taraftanda babamın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki bir suç işlemiş gibiyim bilmiyorum kızlar çatlıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn