çatlıycam kızlar sanki:((((

yusa90

Guru
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2012
78
0
286
İstanbul
kıslar yazmıyayım dicektim ama dayanamadım:)))) insanoğlunun dertleri bitmiyo işte yazıyım belki rahatlarım diye düşündüm...Benim görüştüğüm erkek arkadaşım var evlilik düşünüyoruz babamada bir şekilde söylemem gerekiyordu işi falan yoktu hepsini bekledim halloldu.sonunda söylelyelim dedim annemde 1 aylık sancıdan sonra tabiri caizse anneme deli cesareti geldi ve söyledi ilkten bişi demedi ama sonra araştırmalara falan başladı çocuğun ailesinin kötü bişey çıkacağına inanmıyorum ama babam biras yapı olarak kibirli yönetici asistanlığı yapıo beğenmedi daha iyi birşey istio kariyer sahibi olucakmış:((((((birde altlı üstü oturcaz onuda istemio bıras beni sıkıyo sanki ne bilim bunaldım 15 gün düşüncem dedi ama o ya hayır derse ben napıcam çokkk kötüyüm çok mu abartıyorum bilmiyorum ama söyleyeli 2 gün oldu hala çok kötüyüm korkuyla yaşıyorum birşey bulup çıkarıcak diye..ya olmazsa ya sorun çıkarırsa die ödüm patlıo...ben bu korku ve stresle 15 güne ölürüm heralde napcam ben yaaa bir taraftanda babamın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki bir suç işlemiş gibiyim bilmiyorum kızlar çatlıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

canım babanı dinle..araştırsın bu iyi birşey..herey taa en başından ortaya çıksın..
babanı sakın kırma ezme..onlar sonuçta sadece mutluluğumuzu isterler..karşı çıksada vardır bir bildiği..
eğerki absurt bir nedenle olmaz dersede sevgilin gitsin babanla konuşsun..kendini tanıtsın.s
sıkma canını herşey yoluna girer.

Baban yanlış yapmıyor emin ol...
İş, meslek v.b şeyler insan hayatında gerekli, önemli yeri olan şeyler.
Eşinin kariyerinden babanın bir çıkarı tabii ki olamaz.
O senin geleceğin için düşünüyor bunları...
İş konusunda onay vermezse sende olmasını istiyorsan birşey söyleyemem ama,
ailevi konularda yaptığı araştırmada birşeyler çıkarsa kesinlikle dinle aileni.

Evlenince eşinin ailesi ile aynı apartmanda mı oturacaksınız? Eğer bunu sorun ediyorsa baban çok haklı canım. İşin içine aileler girince sevgi evliliği kurtarmıyor. Bence bu konu çok önemli.

kıslar yazmıyayım dicektim ama dayanamadım:)))) insanoğlunun dertleri bitmiyo işte yazıyım belki rahatlarım diye düşündüm...benim görüştüğüm erkek arkadaşım var evlilik düşünüyoruz babamada bir şekilde söylemem gerekiyordu işi falan yoktu hepsini bekledim halloldu.sonunda söylelyelim dedim annemde 1 aylık sancıdan sonra tabiri caizse anneme deli cesareti geldi ve söyledi ilkten bişi demedi ama sonra araştırmalara falan başladı çocuğun ailesinin kötü bişey çıkacağına inanmıyorum ama babam biras yapı olarak kibirli yönetici asistanlığı yapıo beğenmedi daha iyi birşey istio kariyer sahibi olucakmış:((((((birde altlı üstü oturcaz onuda istemio bıras beni sıkıyo sanki ne bilim bunaldım 15 gün düşüncem dedi ama o ya hayır derse ben napıcam çokkk kötüyüm çok mu abartıyorum bilmiyorum ama söyleyeli 2 gün oldu hala çok kötüyüm korkuyla yaşıyorum birşey bulup çıkarıcak diye..ya olmazsa ya sorun çıkarırsa die ödüm patlıo...ben bu korku ve stresle 15 güne ölürüm heralde napcam ben yaaa bir taraftanda babamın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki bir suç işlemiş gibiyim bilmiyorum kızlar çatlıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

kaç yasındasın bilmiyorum ama baban haklı. Elbetteki altlı üstlü oturmana izin vermicek adam seni düşünüyor. Bunun kibirle bir ilgisi yok her baba böyledir. Ayrıca iyi bir işi olsun demesinde de haklı ama artık iyi bir iş beklersek sevdiğimiz insanlarla olamıyoruz seni geçindircek kadar para kazansın ve çlşmayı seven bir insan olsun yeter. Sen bunlardan eminsen babandan çeknmenede gerek yok ... Ama altlı üstlü oturma konusnda baban sonuna kadar haklı

Baban çoooook haklı. O kızını seven bir baba ve gelecekte "nasıl oldu da kabul ettim ben bunları yaşayacak kadın mıydım" diyebileceğin bir durumu önlüyor. Buradaki bir çok kadının "keşke benim babam da böyle deseydi" yada "benim babam da böyle dedi dinlemedim" diyeceği bir durum yaşıyorsunuz. Babanızı dinleyin.

babanız eğer eften püften bir neden bulmassa sırf kendi istemediği için o zaman bir şekilde erkek arkadaşınız konuşacak onunla..
altlı üstlü oturma konusunda da tamamen aslında kayın v. insanlıgına kalmış eger kötü insanlarsa çok çekersiniz o yüzden bunu bir daha düşünün başka bir yerden ev tutmaya çalışın.
ben fazla sorun etmezdim acıkcası zaten kalabalık aileyi seviyorum.. evler ayrı nede olsa alt üst olsada.
bir diğeride hani evlenmeden önce kişiler araştırılıyor ya tamam meslegi su bu araştırılır ama tutar biri gıcıklıgına bir şey söylese al sana olumsuz durum ben buna da karşıyım.
belki erkek a. babası kötü biri yani. içki su bu ben misal olarak örnek veriyorm. bununn cezasını o cocuk mu cekecek.. ben bunlardı dogru bulmuyorm..

Baban babalık vazifesini yapıyor.
Kızını emanet edecek kolay mı.
Bırakın araştırsın , birşey çıkarsa da bilin ona göre davranın.
Altlı üstlü oturmaya gelince başınızı yakmayın , bu bile yeter karşı çıkmasına.

kıslar yazmıyayım dicektim ama dayanamadım:)))) insanoğlunun dertleri bitmiyo işte yazıyım belki rahatlarım diye düşündüm...benim görüştüğüm erkek arkadaşım var evlilik düşünüyoruz babamada bir şekilde söylemem gerekiyordu işi falan yoktu hepsini bekledim halloldu.sonunda söylelyelim dedim annemde 1 aylık sancıdan sonra tabiri caizse anneme deli cesareti geldi ve söyledi ilkten bişi demedi ama sonra araştırmalara falan başladı çocuğun ailesinin kötü bişey çıkacağına inanmıyorum ama babam biras yapı olarak kibirli yönetici asistanlığı yapıo beğenmedi daha iyi birşey istio kariyer sahibi olucakmış:((((((birde altlı üstü oturcaz onuda istemio bıras beni sıkıyo sanki ne bilim bunaldım 15 gün düşüncem dedi ama o ya hayır derse ben napıcam çokkk kötüyüm çok mu abartıyorum bilmiyorum ama söyleyeli 2 gün oldu hala çok kötüyüm korkuyla yaşıyorum birşey bulup çıkarıcak diye..ya olmazsa ya sorun çıkarırsa die ödüm patlıo...ben bu korku ve stresle 15 güne ölürüm heralde napcam ben yaaa bir taraftanda babamın yüzüne bakmaya utanıyorum sanki bir suç işlemiş gibiyim bilmiyorum kızlar çatlıcam bennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

babanı dınle arastırsın ben arastırmalarına fırsat vermedım ınat ettım keske babamı dınleseydım abım olmaz bu ıs dedıgınde nekadar haklıymıs. Suan cok sevıyorum sanıyorsun ya altlı ustlu aılesıyle otur 1ay ıcınde o sevgın bıtecektır emınım. Baban dogru soyluyor

Neden korkuyorsun araştırması çok güzel bişey umarım sevgiline demedin seni araştırıyor diye belki hiç ummadığın bişeyi bile sırf söyleyip haber verdiğin için ortadan kaybettirebilir inş söylememişindir ben söylemedim mesela...ne varsa çıksın ortaya...evlenmeden sende yanlış ada,mmı doğru adammı anlarsın...ayrıca hiç duymadım altlı üstlü oturupta ben çokk memnunum diyen bu zamana kadar ... 6 senelik evliyim uzak kaynanamlar bazen ordan bile canımızı sıkarlar.ne kadar uzak olursan o kadar saygı görürsün cıvıklık olmaz...

bunları yaptığı için sakın babanıza kızmayın ileride ona dua edıceksınız bırakın araştırsın ve altlı üstlü olayına asla razı olmayın ibrett almak içinde eşim ve ailesi bölumune bır bakın derim

Son düzenleme:
bunları yaptığı için sakın babanıza kızmayın ileride ona dua edıceksınız bırakın araştırsın ve altlı üstlü olayına asla razı olmayın ibrett almak içinde eşim ve ailesi bölumune bır bakın derim

annemde çok sorun yaşadı belki o yüzden istemiyo babam ama ortada bişi yokken nedensiz kiraya gitmek saçma olucak hem karşı tarafa ne dicem ki::::::::(((((

Karşı tarfa aynı ev içinde 2 aile olmaz benm misafirim olur onların misafiri olur ben onlarınkini tanımam onlar benmkini dersin yalanmı yok..hem senin ailen seni belki yanlız görmek isteyecek özleyecek sürekli kaynanan yada kayınpederin evde olunca nasıl rahat sohbet edeceksin.sanmaki seni yanlız bırakacaklar...yeni gelin olunca arkandan ayrılmaz bide hizmet beklrler..onlarında yanlarına isteme sebebi bu...bi bornozla dolaşamazsın evin içinde bi bacaklarını uzatıp keyif yapamazsın,bi geceliğini giyip oturamazsın kapıların ayrı değil çünkü aynı evin içi....bide mutfakta bir olursa gelsin yemekler gitsin bulaşıklar...çok varlıklılarsa kadın tutuyorlarsa onu bilemem...

Ayrıca çocuğunda olunca kaynana kayınpeder çok karışıyor şımartıyorlar torunumuz diye diye..bu seferde çocuk şımarık anneyi babayı tınlamayan bir varlık oluyor buda en çok anneyi yıpratıyor aynı evde yaşayanlarda bu sorunda var gördüğümüz şeyler..iyi düşün bence..hiçbişey evlendikten sonra değişmez sanma...büyükler diye sesde çıkarılamıyor huzursuzluklar başlıyor..üstelik eşin anneyi dinleyen biriyse işin hepten zordur...ki bunu evlenmeden asla anlayamıyorsun...

Araştıracak tabi . :1: Kızını verecek nihayetinde hepsini senin için yapıyor ama umarım bir sorun çıkmaz :):34:

Back
X