Cavalier King Charles İstiyorum

KingCharlesSasha

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2015
7
3
1
53
Lütfen bana yardımcı olun. Cavalier King Charles köpek istiyorum ve aşırı bağlıyım onlara. fakat ücretsiz olmalı. masraflı bir köpek ve ihtiyaçlarını karşılayabilirim ama ücretli hayvan satışına karşıyım.

öyle bi dünya yok :)
ben de çooook araştırdım bu köpek cinsini.
ama ücretsiz istiyorsan yavru olmaz (yavrulatan bi tanıdığın yoksa)
sm hastalığı çok görüldüğü için zaten pet shopa falan da güvenemezsin
secereli alıcam dersen elityavru sitesinde 4000 tl cik yavrular sordum.
yok normal evlat edincem dersen istanbul içine çok ilan çıkıyor sahiplendirmek için.
ama ya hasta oluyolar, ya da yaşı ilerlemiş ya da davranış problemi olan köpekler oluyor. benim için sorun değil bakımını yapar uğraşırım dersen facebookta grubu var. kapalı ama girmek için talepte bulun serra mete diye bi arkadaş var sahiplendirmeleri o yapıyor.

bir iş arkadaşımda var bu köpekten, evini değiştirdi giriş kat bahçeli eve çıktı hayvan strese giriyomuş falan.
inş. bulursun gönlüne göre

ama çok tatlılar :)

Hahah uorumunuz beni çok mutlu etti çünkü cevap geleceğini sanmıyordum. Be bu köpeği bilinçsizce istemiyorum ve her şeyi biliyorum elit yavru sitesine bende sormuştum ama Türkiyede Patella ve SM testi yapılamıyor yani elityavru çiftliğinden alınan yavrularda hasta çıkabiliyor maalesef. Eğer sizde bu ırk hakkında daha fazla bilgi almak ve sahiplenmek isterseniz Cavalier Kin Charles Türkiye grubuna (facebookda 6000 üyesi olan) davet ediyorum sizide :) eh işte koşuyorum peslerinden. Hani yavru bize her zaman cok sevimli geliyor ve cazibesi bizi bizden alıyor ama bazı yetişkin sahiplendirme ilanlarındakilerlede tek bir bakışla duygusal bağ kurabiliyorum. Geçen senelerde o gruptan 4 aylık sahiplenmisti arkadaşım :) her sene ateş barut bey e ankaraya gideceğiz belki ama yinede kabul ediyorum bu sorumlulugu. Bu cins arayanlara allah şans ve sabır versin. Kısmet...

Evet öyle bir hastalık riski var yani inşallah öyle bir durumla karşılamayız diyebiliyorum şuan büyük sorumluluk evet ama başka bişey :)

Köpeğiniz kaç yaşında? Bu hastalıklar 5 yaşından sonra pek görülmüyor. Ama 5 yaşına kadar risk yaşıyor. 5 yaşından sonra bir tek 10 yasinsaki bir kopekte gorulmus. Lütfen masraf demeyin ve ankaradaki petcode hastanesine ates barut beye goturun ve belirtilerine dikkat edin ameloyatlik durum olusmasina goz yummayin

Ayrıca serra mete yazdığınızı görmemiştim aynı gruptan bahsediyoruz
evet ben de üyeyim gruba
daha önce başvurdum bi kaç ckc için ama istanbulda değilim diye olmadı
şimdilik o işi askıya aldım ben de
ileride kendi evim olursa düşünüyorum.
yalnızlığı pek sevmiyorlar ama ben çalışıyorum şu an o yüzden sıkıntı yaşayabilir köpekcik
umarım siz bulursunuz :)

Bizde yalnizlik sorun degil allah a şükür. Istanbuldayim da kendi evimde var ama istanbuldan ayeilmadan once bulmam lazim. Malum baska sehirden cikmiyor pek bu irkin ilanlari. Aslinda kendimi irkcilik yaptigim icin kotu ve bencil hissediyorum ama vicdanim rahatlasin diye gecici yuva olmaya ve sokö leri sahiplendirmeye çalışıyor, kisirlastiriyorum. Ah şu vicdanım. Tüm köpekler evimde, yanımda olmadan rahat etmeyecek

Henüz 10 aylık öneriniz için teşlkür ederim bu iyi oldu

Hatırladığım kadarıyla Bahsettiğiniz grupta iki Kardeş ckc sahiplendiriyorlardı hatta sanırım sagiplendirilmişlerdi fakat sahiplenen kişiler geri getirmişti ve hala yuva arıyorlardı.Gerçi gruba üyeyseniz görmüşsünüzdür zaten.

o eski bir gönderi ve gördüm ancak kardeşleri birlikte sahiplendiriyorlar ve tuvalet eğitimi alamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…