Çay Fali

deryamutlu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2013
5
1
0
35
İstanbul
Arkadaşlar Merhaba.çay falını hep merak ederdim baktırmak yeni nasip oldu.Çay falı antik doneme dayanan yaklaşık 5000 yıllık bir falmış.KAdıkoy Acıbadem de Ayten Hanım diye biri var.Çok tavsiye etmişlerdi.Sonunda randevu aldım ve gittim.İnanın bana hala tuylerım dıken dıken...Gecmiş ve geleceğe dair herseyi bir bir soyledı.Oyle kahve falı gıbı 15 dakkalık bir fal değil yaklasık 1 saat suruyo.HErkese tavsıye ederim

Ben de denk geldikçe farklı yerlerde fal baktırıyorum. Çok eğlenceli bence. Ama daha tamamdır, çok iyi bakıyor dediğim birine denk gelemedim...Ben Eskişehir'deyim. Burada iyi bakan biri var mı acaba?

Ayten hanimin bagimlisi oldum resmen
Haftanin 2 gunu gider oldum. Cok cok iyi arkadaslar. Soylediklerini ayni gun hatta falima bakilirken bile yasadigim oluyor. Fakli bir tarzi var 2-3 saatinizi ayirmaniz gerekiyor.

Derya hanim ben de verdiginiz numaradan ulastim kendisine , sizin tavsiyeniz uzerine aradigimi da soyledim insallah randevu alabilirim haber bekliyorum, cok tesekkurler:-)))

Son düzenleyen: Moderatör:
Ayten hanım İzmire yerleşti. Çay falını denemelisiniz. Bildiginiz fallara benzemez bu. 5-10 dakika değil 2-3 saat sürüyor ve söylediği her şey çıkıyor. Bağımlısı olacaksınız. Telefon numarası

Ayten hanım İzmire yerleşti. Çay falını denemelisiniz. Bildiginiz fallara benzemez bu. 5-10 dakika değil 2-3 saat sürüyor ve söylediği her şey çıkıyor. Bağımlısı olacaksınız. Telefon numarası
Izmirin neresindeymis

Back
X