şu sıralar çok konu açmaya başladım sanırsam....
ama kızlar fikrinize ihtiyacım var. önceden de bilirsiniz belki ben fabrikada ön muhasebe de çalışıyorum fabrika ortamı çok farklıymış. kimse kimseyi çekemiyor herkez birbirinin arkasından konuşuyor falan.
neyse birde satış işine bakan bir bayan var aynı odadayız birde tasatımcı var oda aynı odada ama on beş senelik eleman . ben 4 aylık dier kız 2 aylık .
şimdi biz istediğimiz zaman çay kahve alabiliyorduk.
yada getiriyolardı . ama ustalardan patronun kardeşi patrona şikayet etmiş onların ne ayrıcalığı var mola saatinde sadece çay içsinler die tabi kendi istediğini içiyor o başka . büyük patron çaycılara söylemiş sadece mola saatinde vericeksiniz sadece çay saolsun bizim bu vardıyadaki çaycı abla da bizi mola saatnde bile unutuyor söylemesek hiç getirmiyor.

ama tasarımcıya yasak yok istediği zaman alıyor üst katta insan kaynakalrı var ona yasak yok istediğini iciyor böyle olunca bizim de ağrımıza gidiyor
napsak diye düşünüyoruz. fikriniz varmı ne yapabiliriz. ???
nerdeyse bizi insan yerine koymayacaklar 

ama kızlar fikrinize ihtiyacım var. önceden de bilirsiniz belki ben fabrikada ön muhasebe de çalışıyorum fabrika ortamı çok farklıymış. kimse kimseyi çekemiyor herkez birbirinin arkasından konuşuyor falan.

neyse birde satış işine bakan bir bayan var aynı odadayız birde tasatımcı var oda aynı odada ama on beş senelik eleman . ben 4 aylık dier kız 2 aylık .
şimdi biz istediğimiz zaman çay kahve alabiliyorduk.

ama tasarımcıya yasak yok istediği zaman alıyor üst katta insan kaynakalrı var ona yasak yok istediğini iciyor böyle olunca bizim de ağrımıza gidiyor