Elektrikli Mutfak Aletleri Çaycı alcam ama tavsiyesi olan?

ben de yaklaşık 2 ay önce korkmaz çaycı aldım.diğerlerini beğenmedim.hem korkmazınki çelik hem de otomatik atıyor istersen tekrar kaynatıyorsun.çaycıların 100 dereceye kaynamadıklarından yakınan çok oluyormuş o yüzden ben çok memnunum çaycımdan

Bende fakirinkini almıştım media marketten
maşallah çok memnunum 8 ay felan oldu alalı tavsiye ederim
çokta pahalı değil 90 lira felandı

ben de yaklaşık 2 ay önce korkmaz çaycı aldım.diğerlerini beğenmedim.hem korkmazınki çelik hem de otomatik atıyor istersen tekrar kaynatıyorsun.çaycıların 100 dereceye kaynamadıklarından yakınan çok oluyormuş o yüzden ben çok memnunum çaycımdan

bende aynen dediğinizden aldım ama çeyizim için aldım.denemedim de hiç. çok iyi olduğuna sevindim bende bu arada :27:

Arzum-Cay-Sefasi-Ar-346-Cay-Robotu__46436373_0.jpg

Arzum Çay Sefası Ar 346 Çay Robotu
Double heat sistemi:
2000W (kaynatma) / 100W (sıcak tutma)
%90 enerji tasarrufu
1,7 lt kapasiteli çelik su ısıtıcısı
0,7 lt kapasiteli çelik demlik
Demlik kapağı sayesinde su ısıtıcısı olarak kullanılabilme imkanı
Paslanmaz çelik gizli rezistans
Paslanmaz çelik çay filtresi
360° dönebilme özelliği
Kablosuz kullanım
Susuz çalışmayı önleyen emniyet sistemi
Renk: Paslanmaz çelik
3 yıl garanti

Biz daha 2 gün önce aldık çok memnunuz tam fiyatını bilmiyorum 90-100 TL falan media marketten aldık.

canım ben de korkmazın çaycısını kullanıyorum 2 sene falan oldu çok rahat hem ketıl gibide kullanıyorum yemek falan yaparken suyu onda ısıtıyorum hiç soğumuyor suyu çok kullanışlı tavsiye ederim :1::1: yanlız fiatları farklı ben realden 160 almıştım ama şu bir milyonluk yerler varya tabi adı birmilyonluk:53: orda 90 tl idi üstüde çelik benim aldığımın üstü porselen yanlız

benim de elektirikli çaycım var sadece katıl niyetine kullanıyorum
ocakta ve çaydanlıkla yapılan çay gibisi yokk valla
iş yerindekide arçelik kullanıyorum ama ııı ne evdeki çaycı ne işyerindeki ocaktaki çayın tadını vermiyor

$korkmaz çaycı-500x500.webp
benimki de bundan
çok memnunum, 1buçuk aydır kullanıyorum. kendi kendine suyu yeniden ısıtıyo ve çayı da güzel ve bereketli oluyor.
sadece dışı parlak olduğu için su damlacıkları kuruyo hemen dışında.
başka bir sorunumuz yok, iyi anlaşıyoruz çaycımla:21::21::21::21:

ben çeyizim için arçalik 3282 inox aldım.ben aldığımda fiyatı 140tl idi. diğer çaycılar arasında biraz tuzlu belki ama arçelik kalitesi için uygun geldi bana.bir kaç hafta önce de anneme aynı ürünün cam demliklisini aldım 80tl ye çok memnun çayı gayet lezzetli.
bu arada her seferinde fiyatlarını yazmam yanlış anlaşılmasın:)ben bi ürünü karar verirken öncelikle fiyat/performans değerlendirmesi yaptığım için ürün bilgisi verirken de fiyatlarını belirtmeye özen gösteriyorum, insanlar karşılaştırabilsin diye.

korkmaz ve arzumun damlatma problemlerinin olduğu duymuştum.aslında benim en beğendiğim modellerde yanyana olanlardı çok hoş duruyor ama onlarda hem demlik sıcak kalmıyormuş hemde mantıken daha fazla yer kaplıyor.

Benım caycımda ARCELIK GUSTO cok memnunum kendılerınden arada cattle nıyetınede kullandıgım oluyo :27:

Ben arzum çaycı kullanıyorum. O kadar memnunum ki bu ikincisi. İlkini yaklaşık 7 yıl kullandım. Sonra altında bazı sorunlar oldu. Bende değiştirdim. Yine arzum aldım. Öneririm

Ceyızm ıcın arcelık lal serısnın cay robotnu almak ıstyrum ama bı trlu nasıp olmadı goruntsu cok hos ozellıklerı hakkndada cok ıyı seylr duydum:7:

ben de fakirin demmatiğini kullanıyorum çok memnunum siz sadece çayı ve suyu koyuyorsunuz o kendiliğinden demliyor.yalnız tek sakıncası çok sağlam değil kapağı porselen kızım kapağını kırdı tutkalla yapıştırdık..

Back
X