Kekler - Pastalar Çaylı Kek ( RESİMLİ)

beğenenler ??? beğenmeyenler ??

• beğendim çok güzel

OY: 6 85,7%
  • beğenmedim vasat

OY: 1 14,3%

• Ankete Katılan
    7
  • Anket Kapalı .

julia__

kocaman kocaman gülüşlerim var benim
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2010
36.141
160
423
..........................................

......................
..............

4 adet yumurta
2 su bardağı tozşeker
1 su bardağı soğuk ve demli çay
1 su bardağı eritilmiş margarin
3 su bardağı un
1 çorba kaşığı tarçın
1 paket kabartma tozu
3 çorba kaşığı kakao
Yarım su bardağı iri kıyılmış ceviz

Öncelikle yumurta ve 2 su bardağı tozşekeri boza kıvamı alana dek çırpın. 1 su bardağı çayı karıştıralım. Margarini ekleyin. Elenmiş una tarçın, kabartma tozu, kakao ve cevizi karıştıralım. Bunu da diğer malzemeye ilave edip, iyice çırpalım. Yağlayıp, unladığımız kek kalıbına bu karışımı dökelim. 170 dereceye ayarlanmış fırında 45 dakikada pişirelim. Fırından çıkardığımız kekimizi dilimleyerek servis yapalım.

ellerine saglik canim, kiz masallah sen ne kadar becerikliymisin öyle eniste sansli

peki tadi nasil oluyor, acimsi cay tadi varmi???

Son düzenleme:
walla süper görünüyor cidden.Tadını merak ettim yarın ilk iş yapıp yorumumu yazacağım.Ellerine sağlık

çok hoş görünüyor ama cok agır bence 2 br seker 1 br margarin

ellerine saglik canim, kiz masallah sen ne kadar becerikliymisin öyle eniste sansli

peki tadi nasil oluyor, acimsi cay tadi varmi???

yok yaaa yani ben öle bi tat almadım ıslak kek gibi bişiy cnm bu

tadının güzel olacagına emınım gerciği margarin yerine sıvıyağ girse 2 br seker yerine 1 br girsede olur herhal

tadının güzel olacagına emınım gerciği margarin yerine sıvıyağ girse 2 br seker yerine 1 br girsede olur herhal

cnm ölçüleri kendi damak zevkine göre tabi kiiii ayarlayablrsn

Benim kekim gayet güzel oldu recimde olduğum için fazla yiyemiyorum ama kakaosunu verilen ölçüdeki gibi koyun bence ben biraz fazla koydum az koysam daha iyi olcaktı sanki

Benim kekim gayet güzel oldu recimde olduğum için fazla yiyemiyorum ama kakaosunu verilen ölçüdeki gibi koyun bence ben biraz fazla koydum az koysam daha iyi olcaktı sanki

oy oy kıyamam ben yengeçime ama margarin koysaydın daha da güzel olacaktı gevrek yaniii birazzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…