Doğuma Hazırlık cCHİCCO DEPO SATIS GÜNÜ YARIN 12.02.2011

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

gokyuzuu

DeLiLeRDe SeVeR....
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2009
2.320
6
681
KIZLAR BEN BUGÜNKÜ SATIS GÜNÜNE GİTTİM ACAYIP İNDİRİM VAR
BEN ALDIKLARIMI FIYATLARINI YAZAYIM SİZ KIYASLAYIN

hersey mevcut bebek arabası oyuncak oto koltuk tekstil biberon ayakkabı kozmatık canta akla ne gelirse

chicco dönence 40 tl ben almadım alanlarda gördüm

poli salıncak 169 tl chiico outlette 269 tl

chiico telefonlu oyuncak 30 tl telefon deil ama baya buyuk bi oyuncak

3 lü oyun grubu 40 tl

chicco oyun halısı müzikli 40 tl

catlak kremi 5 tl

biberonlar hepsi 5 tl

güneş koruyucu kremler losyonlar tüm kozmatık ürünleri 5 tl

ayakkabılar 35 tl

hersey var aklıma gelmıyo suan adları cok cok cok uygun textıl grubu var
yarın saat sabah 9 ila 12 arasında satısı var sizin yerınızde olsam en gec 7:30 da orda olurum
hem cok anlayıslı personeli var biraz ısrar edersenız iceri bile sokarlar
he bide püf nokta eger gec gittiniz hic bişe kalmadı yetişemedınız yada istediginizi alamadını bekleyın
12 ye kadar herkes cıksın azalsın bebek araballarının ordaki yere gidin ihsan diye bi adam var sorumlu
cok iyi biri ısrar edin biraz zorlayın arkadan oyuncakları cıkarsın ama sabırlı olun orda barikatın önunde bekleyın

adresi: MERMERCİLER SANAYİ SİTESİ TUZLA TUZLAYA GİDİN MERMERCİLER SANAYI SITESINI BULUN BİRAZ SAPA BIYER YANLIS GELDIM DİYE ENDİSELENMEYIN TUZLANIN BIRAZ DAHA İLERİSİNDE ORHANLI TARAFINDA GALİBA CHİCCO DEPO MERMERCİLER SANAYI SITESININ İCİNDE İÇERİ GİRERKEN GÜVENLİGE SORUN GÖSTERİR ZATEN İYİ ALISVERİSLER :)

adamın adı ismail miş galiba yanlıs yazmısım ama hala emin deilim :)

Merhaba ,

Öncelikle bu paylaşımın için teşekkür ederim.Ben bu defa gidemedim ama bidahakine muhakkak gitmek istiyorum..Giden arkadaşlarım çok güzel şeyler aldığını duydum.. inanılmaz indirimler oluyormuş..
Depoda satış ne kadar aralıklarla oluyor bilgin varmı acaba??Doğumdan önce olurmu acıkcası çok merak ediyorum.. Paylarşırsan sevinirim..

ben hamile oldugumu ögrendıgımden beri takip ediıyorum
yaklasık 5 aydır olmadı bi daha ne zaman olur bilmıyorum
benım tahminim galiba bi kış sezonunda bide yaz sezonunda oluyo
yani önumüzdeki kışa dogru tekrar olabilir

ben hamile oldugumu ögrendıgımden beri takip ediıyorum
yaklasık 5 aydır olmadı bi daha ne zaman olur bilmıyorum
benım tahminim galiba bi kış sezonunda bide yaz sezonunda oluyo
yani önumüzdeki kışa dogru tekrar olabilir

ogün bende ordaydım bebek arabımızı aldık :))
345 tl olan arabayı 199 tl ye aldık
kış sezonunda açılmıyor depo bu aydan sonra her ay satışı olurrr bilginize..
iş yerim kimyacılarda olduğu için yakınen takip edebiliyorum ;)

acaba bi daha ne zaman olur kızıma dönence ve araba istiyorum tarihini bilen varmı acaba bi dahaki depo gününün

02164442442 bu numarayı arayıp kayıt yaptır satıs günü olunca cep telefonuna mesaj gelıyor sürekli tarihleri degıstıgı icin su gün bugün bilemeyız

Merhaba, satış günü olduğunda haber verirseniz çok sevinirim.

canım üzerinden çok zaman geçmiş ama ben yine de yazayım dedim.az önce müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım.mayıs ayından beri hiç yapılmamış.henüz bilgiisi yok ama olunca size haber verelim diyip numaramı kaydettiler.olunca haber verecekler..yerini biliyorsun değil mi tuzlada.

canım üzerinden çok zaman geçmiş ama ben yine de yazayım dedim.az önce müşteri hizmetlerini arayıp bilgi aldım.mayıs ayından beri hiç yapılmamış.henüz bilgiisi yok ama olunca size haber verelim diyip numaramı kaydettiler.olunca haber verecekler..yerini biliyorsun değil mi tuzlada.

indirimler süpermiş.. bende arıcam haber gelirse hemen yazıcam :)))

Back
X