B basaksa89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2014 183 24 98 İstanbul 7 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi basaksa89 #1 Arkadaşlar benim 3 tane düştüğüm var. CD56 testi yaptırmak istiyorum.İstanbul’da yaptıran varmı?Devlet hastanesi yapıyomu?
Arkadaşlar benim 3 tane düştüğüm var. CD56 testi yaptırmak istiyorum.İstanbul’da yaptıran varmı?Devlet hastanesi yapıyomu?
E ELNISMUR Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Ocak 2021 450 En iyi cevaplar 1 554 33 8 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi basaksa89 #2 basaksa89 .!.: Arkadaşlar benim 3 tane düştüğüm var. CD56 testi yaptırmak istiyorum.İstanbul’da yaptıran varmı?Devlet hastanesi yapıyomu? Genişletmek için tıkla... Bende düşük yapıyorum bu testi bir kişi söylemişti yaptır diye. Bu test ne tam olarak acaba
basaksa89 .!.: Arkadaşlar benim 3 tane düştüğüm var. CD56 testi yaptırmak istiyorum.İstanbul’da yaptıran varmı?Devlet hastanesi yapıyomu? Genişletmek için tıkla... Bende düşük yapıyorum bu testi bir kişi söylemişti yaptır diye. Bu test ne tam olarak acaba
B basaksa89 Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Mayıs 2014 183 24 98 İstanbul 8 Aralık 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi basaksa89 #3 ELNISMUR .!.: Bende düşük yapıyorum bu testi bir kişi söylemişti yaptır diye. Bu test ne tam olarak acaba Genişletmek için tıkla... Bağışıklık sistemiyle ilgili bi testmiş.bazen düşüklere sebep olabiliyomuş
ELNISMUR .!.: Bende düşük yapıyorum bu testi bir kişi söylemişti yaptır diye. Bu test ne tam olarak acaba Genişletmek için tıkla... Bağışıklık sistemiyle ilgili bi testmiş.bazen düşüklere sebep olabiliyomuş