Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap için teşekkür ederimCanım emin değilim ama immonloji bölümünde yazarlar bu testi, bağışıklık sistemiyle alakalı.
Benim test sonucum da bugün çıktı.
Sebepsiz infelite var bizde 4 yıldır hiç hamile kalamadım.
İyiki bu testi yaptırdım çünkü yüksek çıktı. Testte oran 15 olarak gösterilmiş ama 10 üzeri yüksek kabul ediyorlar. Bir arkadaşımın sonucu 9 çıktığı halde 16 mg lık kortizon kullandı ve şimdi hamile.
Sonucum bu canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eki Görüntüle 2882077
Ben bı bölüm e gitmedim cnm, özel labaratuvar da izinli tahlil yazan bir doktordan rica ettim buna baktırmak istiyorum diye, oda yazdı aynı yerde kan alarak yaptırdım.Cevap için teşekkür ederimsen nerde hangi bölümde yaptırdın bu testi? Kandan mı baktırdın
Merhaba testi kan alınarakmı yaptırdınız yoksa rahimden iç doku aldırarakmıCanım emin değilim ama immonloji bölümünde yazarlar bu testi, bağışıklık sistemiyle alakalı.
Benim test sonucum da bugün çıktı.
Sebepsiz infelite var bizde 4 yıldır hiç hamile kalamadım.
İyiki bu testi yaptırdım çünkü yüksek çıktı. Testte oran 15 olarak gösterilmiş ama 10 üzeri yüksek kabul ediyorlar. Bir arkadaşımın sonucu 9 çıktığı halde 16 mg lık kortizon kullandı ve şimdi hamile.
Sonucum bu canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Eki Görüntüle 2882077
Kan ileMerhaba testi kan alınarakmı yaptırdınız yoksa rahimden iç doku aldırarakmı
Evet aslında ilk yazıda okudum ama birdaha bakmak istedim arastırdıgımda rahimden bi parca alınarak yapıldıgı yazısını okumustum neyseki kan daha iyi saolunKan ile
Yapabiliyorsaniz, yumurtlamadan sonraki 7. 10. Gun arası, Yani adetin 21.-24. gunlerinde rahimden biopsy şeklinde yaptırın, cunku rahimde bu hücreler daha yoğun olabiliyor, rahimden bakılınca,kan ile çıkan sonucun 4 kat daha fazla hücre saptanabiliyor (herzaman/herkeste değil). Benim vaktim olmadığı için kan ile baktırdım.Evet aslında ilk yazıda okudum ama birdaha bakmak istedim arastırdıgımda rahimden bi parca alınarak yapıldıgı yazısını okumustum neyseki kan daha iyi saolun
Tamamdır cok saolunYapabiliyorsaniz, yumurtlamadan sonraki 7. 10. Gun arası, Yani adetin 21.-24. gunlerinde rahimden biopsy şeklinde yaptırın, cunku rahimde bu hücreler daha yoğun olabiliyor, rahimden bakılınca,kan ile çıkan sonucun 4 kat daha fazla hücre saptanabiliyor (herzaman/herkeste değil). Benim vaktim olmadığı için kan ile baktırdım.