Cd56 testine devlet hastanesinde hangi bölüm bakar

Nazz44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
406
103
103
35
Merhaba arkadaşlar Cd56 testini devlet hastanesinde yaptıran var mı ve hangi bölüm bakıyor

Canım emin değilim ama immonloji bölümünde yazarlar bu testi, bağışıklık sistemiyle alakalı.
Benim test sonucum da bugün çıktı.
Sebepsiz infelite var bizde 4 yıldır hiç hamile kalamadım.
İyiki bu testi yaptırdım çünkü yüksek çıktı. Testte oran 15 olarak gösterilmiş ama 10 üzeri yüksek kabul ediyorlar. Bir arkadaşımın sonucu 9 çıktığı halde 16 mg lık kortizon kullandı ve şimdi hamile.

Sonucum bu canım. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Cevap için teşekkür ederim sen nerde hangi bölümde yaptırdın bu testi? Kandan mı baktırdın

Cevap için teşekkür ederim sen nerde hangi bölümde yaptırdın bu testi? Kandan mı baktırdın
Ben bı bölüm e gitmedim cnm, özel labaratuvar da izinli tahlil yazan bir doktordan rica ettim buna baktırmak istiyorum diye, oda yazdı aynı yerde kan alarak yaptırdım.

Kızlar iyikide açtınız bu konuyu en cok merak ettigim şey cd56 testi ve troid testi yaptırıcam aklımı kurcalıyor hormonlar duzgun cıkarken cocuk olmaması...

Merhaba testi kan alınarakmı yaptırdınız yoksa rahimden iç doku aldırarakmı

Evet aslında ilk yazıda okudum ama birdaha bakmak istedim arastırdıgımda rahimden bi parca alınarak yapıldıgı yazısını okumustum neyseki kan daha iyi saolun
Yapabiliyorsaniz, yumurtlamadan sonraki 7. 10. Gun arası, Yani adetin 21.-24. gunlerinde rahimden biopsy şeklinde yaptırın, cunku rahimde bu hücreler daha yoğun olabiliyor, rahimden bakılınca,kan ile çıkan sonucun 4 kat daha fazla hücre saptanabiliyor (herzaman/herkeste değil). Benim vaktim olmadığı için kan ile baktırdım.

Tamamdır cok saolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…