- 5 Ekim 2015
- 633
- 414
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm bende hastane araştırıyorum ve süreç gerçekten zorlu Allah yardımcımız olsunkısmetse devlet hastanesi düşünüyorum özel hastaneler bence resmen soyguncu olmuşlar. sadece yüzümüze gülmek için dünya para istemeleri aklım almıyor
forumda çok konu okudum fakat şunu görüyorum kimse yardımcı olmak niyetinde değil. özele giden arkadaşlar üzerlerine alınmasın ama forumun genelinde özele gidenler yazıyor ve hep hava atma amaçlı. sanki ankarada devlet hastanesine giden yokmuş gibi bilgi verende yok. cebeci tıpa muayene olmadım ama bilgi aldım. muayene ücreti 122TL. ancak ben bayan doktor tercih ettiğim için şuanda cebeci tıpta birtek esra hanım var oda gebelik takibi yapmıyor. gebelik takibi yapan sadece batuhan bey var onada ben gitmedim . bence kendin muayene olarak iyi yada kotu sen karar ver.
bence amaç hava atmak değil dee devlet hastanesi deyince insanlar iki kere düşünüyor artık. devletteki yoğunluk ve doktorun hemşirenin ilgisi belirleyici oluyor. ben tüp bebek tedavisi gördüm. ilkini devlet hastanesinde etlik Zübeyde hanımda yaptırdım. sonuç negatifti. transferden sonra bi gece yattım. orda tek başıma geçirdiğim bi geceyi ve doktorun bana oldukça soğuk bi şekilde hamile değilsin deyişini hala unutamıyorum. tüp bebek olsun hamilelik olsun bunlar sıkıntılı süreçler. yani insan ilgi bekliyo güler yüz bekliyo o yüzden parasını bi şekilde verip rahat etmek istiyor. ki bu en doğal hakkı..
cnm senin dediklerine katılıyorum tabiki insanlar para verip karşılığını bekleme yada devleti seçme hakkı var fakat benim bahsettiğim konu insanların hangi hastaneyi neden seçtiği değil! buradaki arkadaşların sanki hiç biri devlet hastanesine gitmiyor hep özele gidiyor gibi bir izlenim var. konuyla ilgili konuları okuduğumda ankarada hastane tavsiyesi isteyenlere verilen cevapların çoğu "şu özel hastane şu doktor şeklinde"! devlet hastanelerinde hiç mi iyi doktor yok! ayrıca takip ediyorum özel hastanelerle ilgili her bilgiyi forumdan bulabiliyoruz fakat devlet hastaneleriyle ilgili bilgiler çok kısıtlı. şimdi forumdaki arkadaşlar ankaradaki devlet hastanelerine gitmiyorlar mı? tekrar ediyorum şahsi fikrim özele gidenler özele gittiği için yazıyor devlete gidenler burada araştırma yapıp bilgi bulamadıkları için bilgisi olsada daha sonra yazmıyor. ben böyle düşünüyorum.
cebecide gebelik takibiniz var mı 19 haftadan sonra gelenleri almıyorlar diye biliyorum benmerhaba. ankara üniversitesi cebeci tıpta doğum yapan var mı?
dışarıdan hocaya muayene olup cebecide doğum yapmayı düşünüyorum
ama hocalar hakkında hiç bilgim yok
yardımcı olur musunuz hangi hoca iyidir ve ücretler nasıl?
ben birde şunu anlayamadım. riskli gebeliklere özeller bakmıyorsa zaten normal doğumu kısmetse devlettede yaparım kısmet olursa. bu olay bile benim için özel tercih etmeme sebebim...kesinlikle sana katılıyorum bende mesela özele devam diyordum ama gittiğim doktor riskli gebeliğimden ötürü risk almak istemiyor yada çalıştığı yerin donanımı yeterince iyi değil diye ya ankara tıpa yada zekai tahire göndermek istiyor.
araştıma yapıyorum bu forumda sadece devlete gidip gördükleri kötü muameleri anlatmışlar.normal sıkıntısız gebelerle her yer ilgilenir ben sıf korkumdan kaçıyorum şimdi devletten sırf okuduğum şeylerden dolayı.tabiki muhakkak sıkıntı yaşayanlar yazacak ama memnun olupta su doktor iyi diye yazmıyorlar.ama özele gidenler yazıyor hastane doktor iyi diye.
Merhaba Esra hanım beni kabul etmedi üstelik henüz 4 haftalık olmama ragmen yeni hasta almıyorlarms cebeci den memnunmsunuz.. Hocalar doğuma giriyor mu doğum ücreti ne kadarmerhaba ben gidiyorum tıp fakültesi hastahanesine , evet özelde esra hanım var , ama 31. haftadan sonra kabul edermi bilmiyorum onu sekreterine bir sormanız gerekiyor.
Merhaba gittiniz mi cebeci hastanesi nemerhaba. ankara üniversitesi cebeci tıpta doğum yapan var mı?
dışarıdan hocaya muayene olup cebecide doğum yapmayı düşünüyorum
ama hocalar hakkında hiç bilgim yok
yardımcı olur musunuz hangi hoca iyidir ve ücretler nasıl?
Ücretlerle ilgili bilgi verebilir misiniz acaba ? Birde disardan yeni gebe alip takip yapiyorlar mi ?Evet memnunum orada dogum yapacagim hocalar giriyor doguma , benim dogumumada esra hanim girecek.
Dün aradm da gebelik takibi yapmiyor hocalar dediler ama ayrica kendi sekreterlerine sormadm birde onlari arayp soraym ama sanmıyorum kabul edecklerino halbuki daha 9.hafta sonundaym122 tl. Muayane ucreti var , esra çetinkaya yada batuhan özmen' e gebelik takibi yaptırabilirsiniz , yeni gebe kabul ediyorlarmi bilmiyorum onu sormaniz gerekiyor sekreterlerine, cebeci tıp'ı arayip kadin dogumdan su hocanin sekreteriyle konusmak istiyorum derseniz bilgi alabilirsiniz.
122 tl. Muayane ucreti var , esra çetinkaya yada batuhan özmen' e gebelik takibi yaptırabilirsiniz , yeni gebe kabul ediyorlarmi bilmiyorum onu sormaniz gerekiyor sekreterlerine, cebeci tıp'ı arayip kadin dogumdan su hocanin sekreteriyle konusmak istiyorum derseniz bilgi alabilirsiniz.
Evet memnunum orada dogum yapacagim hocalar giriyor doguma , benim dogumumada esra hanim girecek.