• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cefasını ben çekiyorum sefasını başkası

bellanisa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2012
443
12
48
kızlar size derdimi açmak istedim

başımdan iki tane ilişki geçti ilkinde tam sözlenme sıralarındaydık ki annesi aramıza girdi bizle kalmak istiyordu annesi..tek çocuk olduğu için kalmasına bişey demedim ama bu sefer herşeyi kendi isteği doğrultusunda yapmak istiyordu lafı sokuşturuyor,benden size bi zarar gelmez diyodu gözü yaşlı..vs neyse sonrasında da anlaşamadığımız konular oldu ayrıldık hatta ayrılık konuşmasını annesi yaptı :) sonra başka biriyle evlendi şimdi anasını burda bırakıp yurtdışında yaşıyor eşiyle..

şimdi 2 senedir liseden bi arkadaşımla çıkıyorum onla da anlaşamıyoruz ve ben artık dayanamıyorum.

neden kimse benle ortak noktayı bulmuyor...hep dediğim dedik oluyorlar kendi isteklerine uymamı bekliyorlar

ben cefasını çekiyorum sonra dayanamayıp ayrılıyorum başkası gelip sefasını çekiyor ve bana yapmadıkları karşı geldikleri davranışları,fedakarlıkları sonrakine yapıyorlar....siz ne düşünüyorsunuz benle aynı durumları yaşayan var mı neler hissediyorsunuz..hem seviyorum hem kendimi enayi gibi hissediyorum..içimde sürekli bi burukluk bi ayrılma isteği oluyor..sürekli sorun çıkarıyorum..

Son düzenleme:
kızlar size derdimi açmak istedim

başımdan iki tane ilişki geçti ilkinde tam sözlenme sıralarındaydık ki annesi aramıza girdi bizle kalmak istiyordu annesi tek çocuk olduğu için kalmasına bişey demedim ama bu sefer herşeyi kendi isteği doğrultusunda yapmak istiyordu lafı sokuşturuyor,benden size bi zarar gelmez diyodu gözü yaşlı..vs neyse sonrasında da anlaşamadığımız konular oldu ayrıldık hatta ayrılık konuşmasını annesi yaptı :) sonra başka biriyle evlendi şimdi anasını burda bırakıp yurtdışında yaşıyor eşiyle..

şimdi 2 senedir liseden bi arkadaşımla çıkıyorum onla da anlaşamıyoruz ve ben artık dayanamıyorum.

neden kimse benle ortak noktayı bulmuyor...hep dediğim dedik oluyorlar kendi isteklerine uymamı bekliyorlar

ben cefasını çekiyorum sonra dayanamayıp ayrılıyorum başkası gelip sefasını çekiyor ve bana yapmadıkları karşı geldikleri davranışları,fedakarlıkları sonrakine yapıyorlar....siz ne düşünüyorsunuz benle aynı durumları yaşayan var mı neler hissediyorsunuz..hem seviyorum hem kendimi enayi gibi hissediyorum..içimde sürekli bi burukluk bi ayrılma isteği oluyor..sürekli sorun çıkarıyorum..

Bir arkadaşım; elimi sürdüğüm evleniyor derdi, onu hatırlattınız bana...

Kısmet arkadaşım bu işler. Bazen hayat hayallerimiz doğrultusunda ilerlemez, gün gelir siz de mutlu olduğunuz insanla bir ömrü paylaşırsınız.

canım bazen gerçekten senin dediğin gibi oluyor ilişkilerde. benden sana tavsiye asla karşısndaki kişiye boyun eğme. eğer karşındaki dediğim dedikse senin lafına önem vermiyorsa asla altında ezilme. sen ortak noktayı bulmaya çabalayıp karşındaki illa kendi dediği olsun istiyosa yapma. çünkü bir kere izin verdinmi hep öyle gidiyor. sonra ayrılınca başkası geliyor dediğim dedik yapıyor herşeyi istiyor o daha değerli oluyor bu sefer sefasını o sürüyor. ne demişler isteyen değerli olur. ben eskiden inanmazdım ama öyle maalesef.

canım bazen gerçekten senin dediğin gibi oluyor ilişkilerde. benden sana tavsiye asla karşısndaki kişiye boyun eğme. eğer karşındaki dediğim dedikse senin lafına önem vermiyorsa asla altında ezilme. sen ortak noktayı bulmaya çabalayıp karşındaki illa kendi dediği olsun istiyosa yapma. çünkü bir kere izin verdinmi hep öyle gidiyor. sonra ayrılınca başkası geliyor dediğim dedik yapıyor herşeyi istiyor o daha değerli oluyor bu sefer sefasını o sürüyor. ne demişler isteyen değerli olur. ben eskiden inanmazdım ama öyle maalesef.

bi sonrakine akıllanıyorlar hatalarını anlıyolar ama iş işten geçmiş oluyor bi kere..

ya bu başlığı iki kere açmışım biri kapansın istiyorum nasıl olabilir acaba..

kızlar bu başlığa deilde diğerine yazarsanız sevinirim aynı başlıktan 2 tane var..2sini takip etmek zor oluyor..anlayışınız için teşekkurler..madamikse bildirdim inşallah düzelir

Başkasıyla çok mutlu diye düşünme bence. Sana davranışlarının aynısını ona da gösteriyor olabilir. Sen bunu görmez, bilmez, duymaz hissetmezsin. Ayrıca karşındakiler senin ne kadar fedakar olabileceğini görmek istiyor olabilir. Yani fedakarlık yapmazsan ne sevdiğini gerçek anlamda hissedersin ne de kendini ona yaklaştırırsın. Ayrıca illaki biriyle olacak da evleneceğim diye düşünme. Bir yere kaçmıyorsun. Biraz kafanı dinle. İlla ki birine işte bu diyeceksindir. Zorlama gibi yürütüyorsun bence söylediğine göre. Eğer fedakarlık yapacak kadar sevmiyorsan biraz daha relax takıl. Kendini dinle. Sen kendine değer verirsen karşındakiler de sana daha çok saygı duyacaklardır. Yine de isyan etme, bunaltma kendini, iyi düşün. Düşünmekle başlar her şey. :16:

Başkasıyla çok mutlu diye düşünme bence. Sana davranışlarının aynısını ona da gösteriyor olabilir. Sen bunu görmez, bilmez, duymaz hissetmezsin. Ayrıca karşındakiler senin ne kadar fedakar olabileceğini görmek istiyor olabilir. Yani fedakarlık yapmazsan ne sevdiğini gerçek anlamda hissedersin ne de kendini ona yaklaştırırsın. Ayrıca illaki biriyle olacak da evleneceğim diye düşünme. Bir yere kaçmıyorsun. Biraz kafanı dinle. İlla ki birine işte bu diyeceksindir. Zorlama gibi yürütüyorsun bence söylediğine göre. Eğer fedakarlık yapacak kadar sevmiyorsan biraz daha relax takıl. Kendini dinle. Sen kendine değer verirsen karşındakiler de sana daha çok saygı duyacaklardır. Yine de isyan etme, bunaltma kendini, iyi düşün. Düşünmekle başlar her şey. :16:

teşekkur ederim aslnda zorlama gibi yürütmüyorum sabretmeye çalışıyorum anlayış göstermeye çalışıyorum ama karşı tarafın bazı kararları alırken ortak noktada buluşması lazım ama bunu yapmıyor..tabi bazı şeylerden ödün verilmez biliyorum ama yaş geçti artık 3-5 sene bekleyecek kadar fedakarlık istencek yaşta deilim anlatmak istediğim buydu

biraz detaya girmek istiyorum konumun daha iyi anlaşılması açısından..
sevgilim işe girmek istemiyor askere de gitmiyor y.lisans yapmak için uğraşıyor..yok neymiş daha kendini geliştirmesi lazımmış. okul başarısı iyi değildi istediği bölümde okumadığı için.şimdide iş alanına girmek istemiyor akademisyenlik istiyo..ama bu notlarla kazanması kolay deil tabi.2 kere denedi olmadı.askere gidip gelmeden işe girmeden de evlenebilmemiz çok zor.. benden 3 sene falan beklememi istiyor..ama bizim de yaşlar ilerledi biraz ondan orta noktayı bulmak istiyorum..26yım ben.o da öyle..yani ne yapmam lazım anlayış göstersem 3 sene az deil göstermesem seviyorum arada derede kaldım..sizce benden istediği normal mi..onun beni de düşünmesi gerekmezmi..

Son düzenleme:
Siz muhtemelen başlangıçta çok yumuşak başlı davranıyorsunuz, karşınızdaki de bir süre sonra sizin karar ve isteklerinizi göz ardı etmeye, umursamamaya başlıyor. Siz bu durumdan rahatsız olup sesinizi çıkarmaya başladığınızda da doğal olarak nişanlınız veya sevgilinizin hoşuna gitmiyor, haklı olduğunuzu bilmesine rağmen muhtemelen gurur yapıyor.

Bir şeyleri rayına oturtmak için ipi baştan elinizde tutmalısınız, daha sonra hem siz ses çıkarma konusunda güçlük çekersiniz, hem de karşınızdaki sizin değiştiğinizi, istediklerinizi yaptırma çabasına girdiğinizi düşünerek işi gurur meselesi haline getirir. Eh sizden ayrılınca tabi aynı hataya düşmek istemez, kızlara karşı tavır değiştirir. Bence karalı olun, istikrar her şeyden önemli.

bu işler kısmet işi canım biz ne desek boş.herşeyi zamana bırak akışına bırak.tek tavsiyem şu olabilir hiçkimseyi kendinden daha değerli görme.hiçbir erkek için çok fedekarlık yapma:31:

çok yumuşak başlı davrandığım söylenemez..sadece başta hesapta olmayan şeyler sonradan karşıma çıkıyor..ben istemeyince olmuyor istesem zarar gören taraf ben oluyorum..2 yıllık bir ilişkiyi de bitirmek kolay değil..bana uymuyor diyerek..orta noktaya da gelmek istemiyor karşı taraf çünkü o onun kişisel hedefi hayatını ilgilendiren bişey..çok istenilen bir şeyde özellikle insanın tüm hayatını etkileyecek bir konuda sevgili de olsa ortak nokta bulunması zor..bi taraf anlayış göstermeli..yeri gelir o yeri gelir ben yaparım bu fedakarlığı..

teşekkur ederim tavsiyeleriniz için dediklerinize katılıyorm erkekler zor kadınları severler..bi de zahmetsiz rahmet olmuyor gerçekten çok zorlansam da sabredip mutlu olabilirm..ama ilk ilişkimde mutlu olabilceğimi sanmıyorum çünkü gittikçe yüzlerini göstermeye başlamışlardı..evlenince iş işten geçmiş olcaktı iyi ki ayrılmışız diyorum..o zaman bi de yaşım küçüktü çok toydum bu konularda..

çok yumuşak başlı davrandığım söylenemez..sadece başta hesapta olmayan şeyler sonradan karşıma çıkıyor..ben istemeyince olmuyor istesem zarar gören taraf ben oluyorum..2 yıllık bir ilişkiyi de bitirmek kolay değil..bana uymuyor diyerek..orta noktaya da gelmek istemiyor karşı taraf çünkü o onun kişisel hedefi hayatını ilgilendiren bişey..çok istenilen bir şeyde özellikle insanın tüm hayatını etkileyecek bir konuda sevgili de olsa ortak nokta bulunması zor..bi taraf anlayış göstermeli..yeri gelir o yeri gelir ben yaparım bu fedakarlığı..

teşekkur ederim tavsiyeleriniz için dediklerinize katılıyorm erkekler zor kadınları severler..bi de zahmetsiz rahmet olmuyor gerçekten çok zorlansam da sabredip mutlu olabilirm..ama ilk ilişkimde mutlu olabilceğimi sanmıyorum çünkü gittikçe yüzlerini göstermeye başlamışlardı..evlenince iş işten geçmiş olcaktı iyi ki ayrılmışız diyorum..o zaman bi de yaşım küçüktü çok toydum bu konularda..

yok beee erkekler evlenmek için zor kadın istemez .düşünsene her dedğine evet diyen biri varken sürekli mantıkılı düşünen kendinden üstün ,zeki kadını ne yapsın?
sen seviyorsan bazı şeyleri görmezden gel bence .sonuçta çok önemli şeyler değil kanımca.

anlaşamamışsınız ayrılmışsınız
pek cefa çekmişsiniz gibi bir izlenim edinemedim
cefasını annesi çekmiş eski sevgilinizin
doğurmuş beslemiş büyütmüş okutmuş etmiş falan filan
sefasını karısı sürüyor olabilir
yani ömrünü evladına adayan anne, evladı tarafından yalnızlığa terk edilirse bunu diyebilir, anlarım.
ama sizlik bir durum göremedim
kendinizi boş yere üzmeyin

erkekler hayatını kadınlardan daha çabuk kuruyor bu bir gerçek. Sanırım bunda etkili olan; erkeğin seçen, kadının seçilen pozisyonda olması. Kaç kadın vardır ki evlenme teklif etmiş ?

erkekler hayatını kadınlardan daha çabuk kuruyor bu bir gerçek. Sanırım bunda etkili olan; erkeğin seçen, kadının seçilen pozisyonda olması. Kaç kadın vardır ki evlenme teklif etmiş ?

aynen bir kere erkekler daha rahat her ortama girebiliyor .kadınlar öyle değil sınırlı imkanları var .tabi genelden bahsediyorum ben .bırak evlenme teklifini ilk adımı atması bile hoş karşılanmıyor bu ülkede.o yüzdende herkes kendi aile,eş dost,iş çevresinden seçiyor evleniceği insanı .

Back
X