cehennemde yanmak istemiyorum

mutemadiyenuzgun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2015
1.808
1.223
133
Kizlar benim cok sorunlarim oldu eskiden beri babam vefat etti gozlerim bozuluyor ailem cok baskici ve artik beni annem disinda kimse sevmiyo dedigim gibi sorunlarim oldu direnemedim cok buyuk gunahlar isledim yalan konustum zima ettim namaz kilmadim simdi cok pismanim kendimden igreniyorum yol gosterin bana cok yalnizim

Kizlar benim cok sorunlarim oldu eskiden beri babam vefat etti gozlerim bozuluyor ailem cok baskici ve artik beni annem disinda kimse sevmiyo dedigim gibi sorunlarim oldu direnemedim cok buyuk gunahlar isledim yalan konustum zima ettim namaz kilmadim simdi cok pismanim kendimden igreniyorum yol gosterin bana cok yalnizim
Ne yanlş yaparsan yap hepsi deneyımdı yasandı.. Yanlışın hatanın farkında olup dersını aldın mı? Bu yasananları unutma hepsı bırer deneyım olsun yenı bır sayfada guzel anıların olsun artık.. Yasanmışlara uzulme gerıye donusu yok hayatın

Dini içerikli konu yasak.
Yani eğer pişmansan tövbe et ne diyeyim, evleneceğim diye konu açmamış mıydın zaten?
Sevgilin yok mu senin nasıl yalnızsın annenden başka nası kimse sevmiyor ya işte sevgilin var ya?
Fake diye mimlemek istemiyorum ama açtığın konular çok alakasız.

Herşeyi düzeltmek senin elinde biz ne diyebiliriz ki şimdi.Madem pişmansın Allah'tan af dile.Gelip namaz mı kıldıracağız sana.Al abdesti kıl yani ne diyeyim :)

Acilen bir psikoloğa gidin. Geçmiş olsun.

Diğer konu ile bunun arasında bağlantı kuramadım ben. Kimse seni sevmiyorsa sevmeyen birisi ile mi evleniyorsun?
Eğer bu yazdıkların sana pişmanlık veriyorsa af dile. Tövbe et ve yapma. Biz ne yapabilirz ki senin için..

hiç birimiz günahsız değiliz. hiç bişey içinde geç değil. hata yaptığını düşündüğün şeylerden ders al ve tekrarlama. Hayat yaşadıklarından ibaret değil herşey bitmiş değil yani, geleceğe bak ve nasıl mutlu olucaksan öyle bi insan ol. Hatalarını geçmişte bırak geleceğe taşıma canım :)

Bana problem pişmanlıkmış gibi gelmedi. Travmatik bir dönem yaşıyor , günah korkusu bahane kısmı. Farkındaysanız ( gözlerim bozuluyor)bile yazmış. Mütemadiyenüzgün hanım acilen ciddi bir yerden psikolojik yardım almaya çalışın.

İnsanlar öyle kötü şeyler yapıyorlar ki öyle kötü yollardan geçiyorlar ki.Hepimizin başına gelebilir senin başına gelenler hangimizin garantisi varki.Önemli olan senin bu hatanı anlayıp telafi etmeye çalışman.Gittiğin yolun yanlış olduğunu kavramışsın..Başında seni seven bir annen var bundan daha büyük mutluluk olur mu hiç?

Bir kere öncelikle şu nicki degiştir. Nickin bile karamsar, kendini ben mütemadiyen üzgünüm diye şartlıyorsun, bilinçaltına işliyor bu.

Tatlişkom sen az önce hukuk okuyan erkek arkadaşını punduna getirip evlenmek isteyen kız diil miydin? Noldu o iş? Erkek arkadaşına kabul ettiremedim mi?

Önce gerçekler ile yüzles. Hatalarını kabullen ve zararın neresinden dönersen o kâr canım. Daha kötüsü olmadan hatalarından vazgeç.

Herkes yanlisa düşüyor onemli olan kendini bilmek
Sagligini ihmal etme, nasi bir goz bozukluğu?

Dini içerik yok ki neden yasak deniliyor anlamadım. herhangi bir dine inanıyorsak elbette yaşamın içinde az da olsa olacak.

cehennemin olmadığına inanırsan biraz rahatlarsın belki

Back
X