arkadaslar öncedende konu açmıştım.öğretmenim.aynı okulda yıllardır dostum dediğim kişi bana kazığı atmıştı.gecen sene hamileydim bir kere bile uğramadı yanıma.ben hep raporluydum.riskli bir gebelikti.çok insanlara muhtac kaldım.annem izin alamadı işyerinden eşim izin alamadı kanama göre göre bir kuru ekmeğe muhtactım.yataktan kalakmam yasaktı.işte o dönemde dostum deeiğim yıllarca yerdiğimiz ekmek ayrı gitmeyen arkadasım beni aramadı gelmedi sormadı.kendine baska bir kanka bulmuş.bu kişi evliydi ayrıldı.kendi gibi evlenmiş ayrılmış baska bir öğretmenle çok samimi oldu.bu sene okula basladığımda azcok konuşuyoduk.artık slm bile vermiyoruz.buarada inanın yaptığım bişey yok eminim.taki hamile kaldığımı öğrenene kadar.her zor zamanında yanındaydım onun.bende okuldan baska bir öğretmenle aram iyi oldu.yalnız sorun çekemiyorum bu kişiyi.öğretmenler odasına gelmesini istemiyorum.onunla konuşan kişilerden uzak duruyorum.elimde değil.beni çıldırtmak için uğrasıyo.şimdi bana akıl verin.aylarca sustum artık dayanamıyorum.napabilirim onu delirttmek için.fikirlerinizi bekliyorum