• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çekemiyorum bu kişiyi

AYSEECE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
1.989
3
116
İzmir
arkadaslar öncedende konu açmıştım.öğretmenim.aynı okulda yıllardır dostum dediğim kişi bana kazığı atmıştı.gecen sene hamileydim bir kere bile uğramadı yanıma.ben hep raporluydum.riskli bir gebelikti.çok insanlara muhtac kaldım.annem izin alamadı işyerinden eşim izin alamadı kanama göre göre bir kuru ekmeğe muhtactım.yataktan kalakmam yasaktı.işte o dönemde dostum deeiğim yıllarca yerdiğimiz ekmek ayrı gitmeyen arkadasım beni aramadı gelmedi sormadı.kendine baska bir kanka bulmuş.bu kişi evliydi ayrıldı.kendi gibi evlenmiş ayrılmış baska bir öğretmenle çok samimi oldu.bu sene okula basladığımda azcok konuşuyoduk.artık slm bile vermiyoruz.buarada inanın yaptığım bişey yok eminim.taki hamile kaldığımı öğrenene kadar.her zor zamanında yanındaydım onun.bende okuldan baska bir öğretmenle aram iyi oldu.yalnız sorun çekemiyorum bu kişiyi.öğretmenler odasına gelmesini istemiyorum.onunla konuşan kişilerden uzak duruyorum.elimde değil.beni çıldırtmak için uğrasıyo.şimdi bana akıl verin.aylarca sustum artık dayanamıyorum.napabilirim onu delirttmek için.fikirlerinizi bekliyorum

Öğretmensiniz, eğitimcisiniz ; bu duygularınız, onu delirtmek için uğraşmanız doğru değil ki..

Kankalık diye birşey yok.. Dost kazığıda mühim değil bu hayatta.

Çok çevre, az samimiyet hayat kurtarır.

Son düzenleme:
bence niye deliriyorsun o kisiden kurtulduguna sevin sadece
avucundaki taslardan biri düstü diye düsün
yas ilerledikce avucunda bir iki tas kalirsa sanslisin
o kisiyi önemsemezsen daha iyi olur mence önemsedikce ben kiymetliyim sanirrrrr

off arkadaşım ya ne yapıcaksın çıldırtıp .çocuk musun sen ya?koskoca kadınsın ,öğretmensin hiç yakışıyor mu bu tarz düşünceler .çocuklarımızı emanet ettğimiz insanlara bakın .ufak kız çocukları gibi birbirnize nispet yapın .hay allahım daha neler duyacağım .hoşlanmıyorsan görmezden gel yani ne bu böle .

arkadaslar öncedende konu açmıştım.öğretmenim.aynı okulda yıllardır dostum dediğim kişi bana kazığı atmıştı.gecen sene hamileydim bir kere bile uğramadı yanıma.ben hep raporluydum.riskli bir gebelikti.çok insanlara muhtac kaldım.annem izin alamadı işyerinden eşim izin alamadı kanama göre göre bir kuru ekmeğe muhtactım.yataktan kalakmam yasaktı.işte o dönemde dostum deeiğim yıllarca yerdiğimiz ekmek ayrı gitmeyen arkadasım beni aramadı gelmedi sormadı.kendine baska bir kanka bulmuş.bu kişi evliydi ayrıldı.kendi gibi evlenmiş ayrılmış baska bir öğretmenle çok samimi oldu.bu sene okula basladığımda azcok konuşuyoduk.artık slm bile vermiyoruz.buarada inanın yaptığım bişey yok eminim.taki hamile kaldığımı öğrenene kadar.her zor zamanında yanındaydım onun.bende okuldan baska bir öğretmenle aram iyi oldu.yalnız sorun çekemiyorum bu kişiyi.öğretmenler odasına gelmesini istemiyorum.onunla konuşan kişilerden uzak duruyorum.elimde değil.beni çıldırtmak için uğrasıyo.şimdi bana akıl verin.aylarca sustum artık dayanamıyorum.napabilirim onu delirttmek için.fikirlerinizi bekliyorum

bence sen onu zaten delirtiyorsun hamile kaldığna göre iyi bir evliliğin var kıskandığı için senin dikkatini çekmeye çalışıyor hiç umursama .........

off arkadaşım ya ne yapıcaksın çıldırtıp .çocuk musun sen ya?koskoca kadınsın ,öğretmensin hiç yakışıyor mu bu tarz düşünceler .çocuklarımızı emanet ettğimiz insanlara bakın .ufak kız çocukları gibi birbirnize nispet yapın .hay allahım daha neler duyacağım .hoşlanmıyorsan görmezden gel yani ne bu böle .

öğretmen olan kişilerin duyguları yokmu arkadasım.benim ne yasadığımı bilemezsin.emin ol bu duygularımı öğrencilkerime yansıtmam.yansıtsaydım zaten derece yapan basarılı öğrenciler olamazdı dimi

Sıkmayın canınızı bu kadar.
Hayatta neleri tüketmiyoruz ki ilişkileri tüketmeyelim.
Demek ki sandığınız kadar iyi arkadaş değilmişsiniz.
Öğleden önce tenefüs zamanlarında toplam 40 dk gördüğünüz birisi için niye üzüyorsunuz kendinizi?
Kuzunuza bakın. O bir daha bu çağlarda olmayacak.
Hava güzel, çıkın rahatlayın biraz.
Böyle hırslarla kendinizi ve çevrenizi yıpratırsınız.
Yok saymak en iyisidir.

bence sen onu zaten delirtiyorsun hamile kaldığna göre iyi bir evliliğin var kıskandığı için senin dikkatini çekmeye çalışıyor hiç umursama .........

ya hareketleri görseniz herkesle samimi olmaya calışıyor.karsıma gecip bakıp bakıp gülmeler.çok canımı sıkıyor

Sıkmayın canınızı bu kadar.
Hayatta neleri tüketmiyoruz ki ilişkileri tüketmeyelim.
Demek ki sandığınız kadar iyi arkadaş değilmişsiniz.
Öğleden önce tenefüs zamanlarında toplam 40 dk gördüğünüz birisi için niye üzüyorsunuz kendinizi?
Kuzunuza bakın. O bir daha bu çağlarda olmayacak.
Hava güzel, çıkın rahatlayın biraz.
Böyle hırslarla kendinizi ve çevrenizi yıpratırsınız.
Yok saymak en iyisidir.

doğru diyorsun arkadasım.bunu yapmam gerek aslındaa artık.ama anşallah

öğretmen olan kişilerin duyguları yokmu arkadasım.benim ne yasadığımı bilemezsin.emin ol bu duygularımı öğrencilkerime yansıtmam.yansıtsaydım zaten derece yapan basarılı öğrenciler olamazdı dimi

yansıtıp yansıtmaman değil olay .bu tarz düşüceler olgun bir kadına yakışmıyor .tamam sana uymamış arkadaşlığını bitirmişsin daha ne uğraşıyorsun bırak ne hali varsa görsün yani.benimde var öle bitirdiğim insanlar hiçde onları nasıl dlirtecem diye düşünmüyorum .kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez canım sende bilemezsin.koksoca kadın olmuşsun hala arkadaşımı nasıl delirtecem lafa bak ya .bırak sanane ki artık ondan .madem senin zayıf anında yanında olmadı görme artık.bu ne hırs ya ? anlamıyorum ben bu hırsları .kız çocuğu gibi.

Liseden sonra ilk defa birini çok sevdim ve ona güvendim.
Hiçkimseye kolay kolay güvenemem.Kimseyle kolay kolay arkadaş olamam.
Arkadaşım bana bir yanlış yaptı,affettim.Çünkü sorunları çoktu.
Onca sorunun içinde bana yaptığını görmezden gelmeye çalıştım.
Aynı hatayı bir kere daha yaptı.Bu sefer affedemedim.Küstüm tam 1 sene.
Sonra bu küslüğün bana zarar verdiğini farkettim.İçimde ona karşı bir nefret
oluşmuştu ve bu nefret resmen bana zarar veriyordu.
Affettim onu,asla eski arkadaşlığıma dönmedim.Ama içimdeki nefreti yendim.
Şimdi benim için sadece iyi bir insan,ama arkadaşım değil.

Siz de aynısını yapın.Bakın size yaşattığı kızgınlık, size onu nasıl delirtirim diye
sorduruyor.Boşverin en güzel ceza bu olacak emin olabilirsiniz.

yansıtıp yansıtmaman değil olay .bu tarz düşüceler olgun bir kadına yakışmıyor .tamam sana uymamış arkadaşlığını bitirmişsin daha ne uğraşıyorsun bırak ne hali varsa görsün yani.benimde var öle bitirdiğim insanlar hiçde onları nasıl dlirtecem diye düşünmüyorum .kimse kimsenin ne yaşadığını bilemez canım sende bilemezsin.koksoca kadın olmuşsun hala arkadaşımı nasıl delirtecem lafa bak ya .bırak sanane ki artık ondan .madem senin zayıf anında yanında olmadı görme artık.bu ne hırs ya ? anlamıyorum ben bu hırsları .kız çocuğu gibi.

arkadasım boşver sen bana yardın etmeye değil beni aşağılamaya gelmişin.ben gayet olgun bir insanım.ama yasanılanları bilmiyorsun.

Liseden sonra ilk defa birini çok sevdim ve ona güvendim.
Hiçkimseye kolay kolay güvenemem.Kimseyle kolay kolay arkadaş olamam.
Arkadaşım bana bir yanlış yaptı,affettim.Çünkü sorunları çoktu.
Onca sorunun içinde bana yaptığını görmezden gelmeye çalıştım.
Aynı hatayı bir kere daha yaptı.Bu sefer affedemedim.Küstüm tam 1 sene.
Sonra bu küslüğün bana zarar verdiğini farkettim.İçimde ona karşı bir nefret
oluşmuştu ve bu nefret resmen bana zarar veriyordu.
Affettim onu,asla eski arkadaşlığıma dönmedim.Ama içimdeki nefreti yendim.
Şimdi benim için sadece iyi bir insan,ama arkadaşım değil.

Siz de aynısını yapın.Bakın size yaşattığı kızgınlık, size onu nasıl delirtirim diye
sorduruyor.Boşverin en güzel ceza bu olacak emin olabilirsiniz.

aynen nefret içimdeki.ama ben konuşamam.yapamam

arkadasım boşver sen bana yardın etmeye değil beni aşağılamaya gelmişin.ben gayet olgun bir insanım.ama yasanılanları bilmiyorsun.

aşağılamak mı ?ne alaka ya ?sadece komik buldum sözlerini .nasıl yardım edilmesini bekliyorsun acaba ?gelip dövelim kadını istersen.sende çatlat şöle yap böle yap mı diyeyim sana yardım etmek için?asıl ben sana yardım etmek istiyorum .böle gereksiz hırslar seni yıpratır başkasını değil. o kadın güler konuşur hayatına devam eder .sen sinir olursun böle.sende aynısını yap sende arkadaş edin .onu takma yokmuş gibi davran .zor mu sanki?oda sana ayıp ettiyse kendi yaptığından utansın .herkesin hayatında oluyor bu tarz insanlar .tek sen değilsin .

Maalesef günümüzde arkadaşlıklar veya dostluklar çıkar ilişkisine dönüştü,

Ben olsaydım hiç umursamaz görmezlikten gelirdim , çünkü bir insanı görmezden gelmek en büyük ceza olur benim için.

Kendine dost olarak gördüğün kişi seni aynı derecede dost olarak görmemiş yada sevmemiş olabilir.

Seninle kanka olmak , gelip ziyaret etmek zorunda da değil ayrıca..

Yanına gelse barışsa barışır konuşursun sen o seni istememiş çünkü sen onun seni tercih etmemesine kızgınsın

Ne yaparsan yap onun umrunda olmayacak dost dediğin kişi tercihini başka kişilerle arkadaş olarak yapmış zaten

Bariz kıskançlık kokuyor yazdıklarında, seninle değilde kendine kendi gibi başka bi kanka bulduğu için kusura bakma da sen çıldırmışsın :))))

bu kıskançlıkla çatlayan sen olmaya devam edeceksin .....

Havalar artık sıcak.Öğretmenler odasında durmayın.Ben artık girmiyorum bile.Hep bahcedeyim.Çıkın bahçeye.
Sinirinizi bozabılır.Bulundugu,geldiği ortamdan çıkıp gidin kafii bence.Delirtmenize ne gerek ?
Hem zaten artık bir işe yarayacagını da dusunmuyorum bu yolun cunku bu ınsan sızden arkadas,dost olarak vazgeçmiş.
Siz de öyle yapın.Öğrencilerinizle ilgilenin,baska ogretmen arkadaslarla muhabbet edin,okulun başka yerlerinde dinlenin...
Bunları yapmayıp nispet,delrtme yontemıne gıtmek ayaklarınızın geri geri gitmesine sebep olacaktır okulunuza.Bu kötü bir durum olur.

Back
X