Çekilişi kazandım hediyemi göndermedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gunesdogacakk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2020
316
286
53
Kızlar ya canım sıkkın. Buna mu sıkıldın demeyin. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Çok heveslenmiştim. 17 gün önce bir çekiliş kazandım. Kadın günümüz tabiriyle instamom. Beni oyalayıp duruyor çekilişimi göndermedi. Kızımın şansındaydı . Ona ciciler alacaktım. Hm hediye çekiydi. Neymiş iş birliğiymiş ona ulaştırmamışlar. Ulaştırınca yollayacakmış. Madem çek elinde değil neden çekiliş yapıyorsun.? İnsanları kandıran böyle üzenler yok olsun istiyorum gerçekten

Bu kurum mu şahıs mi ?
Katılım şartlarını okuyup anladiginizda dair bir form doldurdunuz mu ?
İnsanlar genel olarak takipçisi sayısını arttırmak adına böyle şeylere başvurabiliyor.
Çekilişi kazanılmış bir hak gibi düşünüyorsunuz ancak bir resmiyeti yok bence.
Bu yüzden göndermek istemez ise göndermez gibime geliyor.

Bu kurum mu şahıs mi ?
Katılım şartlarını okuyup anladiginizda dair bir form doldurdunuz mu ?
İnsanlar genel olarak takipçisi sayısını arttırmak adına böyle şeylere başvurabiliyor.
Çekilişi kazanılmış bir hak gibi düşünüyorsunuz ancak bir resmiyeti yok bence.
Bu yüzden göndermek istemez ise göndermez gibime geliyor.
Benim bütün iletişim bilgilerimi aldı. Daha sonra bekletmeyelim diyip iban numaranıza atayım dedi. İban numaramı da biliyor. O yüzden hukuki bir durum doğduğunu düşünüyorum

Benim bütün iletişim bilgilerimi aldı. Daha sonra bekletmeyelim diyip iban numaranıza atayım dedi. İban numaramı da biliyor. O yüzden hukuki bir durum doğduğunu düşünüyorum
Tamam da bunu sizden başka kim biliyor ?
Sizin bunu verdiginize dair yahut sizden istenildigine dair bir belge var mı elinizde ??
O istemiş,siz atmissiniz..
Kendi rizanizla.paylasmissiniz.
Dolandırıci bile olabilir bence.
Kazandığınızi bırakın,elimizdeki avucunuzdaki gitmez umarım.

Kızlar ya canım sıkkın. Buna mu sıkıldın demeyin. Kendimi kandırılmış hissediyorum. Çok heveslenmiştim. 17 gün önce bir çekiliş kazandım. Kadın günümüz tabiriyle instamom. Beni oyalayıp duruyor çekilişimi göndermedi. Kızımın şansındaydı . Ona ciciler alacaktım. Hm hediye çekiydi. Neymiş iş birliğiymiş ona ulaştırmamışlar. Ulaştırınca yollayacakmış. Madem çek elinde değil neden çekiliş yapıyorsun.? İnsanları kandıran böyle üzenler yok olsun istiyorum gerçekten
Yok olsunlar ne ya amma abarttınız. Kızınıza cici almak için çeke mi ihtiyacınız var insanları bu kadar abartmayın. sizin gibi onu aşırı umursayanlar sayesinde insta mom olup tonlarca para kaldırıyorlar sizde bir çek için taa buralarda konu açıp sızlanıyorsunuz. Derdiniz yok boş zaman çok anlaşılan

17 gün baya uzunmuş ama ne yapılır bilemedim. Eğer hic vermezse hediyeyi, reklam yapıp işbirliği yazmıyorsa sikayet et konu sahibi en azından icin rahatlar😂 Ama belki de dediği gibi HM'yi bekliyordur

İnsanları kandıran böyle üzenler yok olsun istiyorum gerçekten
Bunu yeni fark ettim biraz abartmamis mısınız?:işsiz: evet hediyenizi hic göndermezse bir yerlere yazıp ifşa edersiniz çünkü yaptığı takipçi icin insan kandırmak olur ama yok olmasini istemek de abarti

Böyle bir şey için beddua mı ediyosunuz? “İnstamom” hesapları takip edip prim veren sizsiniz. Gerçekten bir şey yollayacağının senedini mi imzaladınız? Yoo. Kızınıza ciciler almak işin instamom çekilişleri takip etmek yerine girin bir işe çalışın

Böyle bir şey için beddua mı ediyosunuz? “İnstamom” hesapları takip edip prim veren sizsiniz. Gerçekten bir şey yollayacağının senedini mi imzaladınız? Yoo. Kızınıza ciciler almak işin instamom çekilişleri takip etmek yerine girin bir işe çalışın
Psikologmus :KK53: çocuğu da yok bilgilerine gore

Antifenomenetkisi3 diye bi hesap var instada. Ona yazsanız dm den ve gönderimine yorum olarak. Illa bakıyor fenomenler hakkımızda ne yazmışlar diye. Utanmabelasi verir belki hediyenizi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X