çekingen erkek

vallahoyle

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2014
416
58
38
34
kizlar hoslandigim biri var bizim okuldan ama çok çekingen ve sadece dersle alakali konuşuyoruz.faceten konustuk az önce ama yine sadece dersle ilgili .ben benimle ilgilenmesini nasil saglayabilirim umut var mi

Çocuktan yana umut yok, ama senden yana umut var.. Çok çekingense açılmaz, ama sen açılabilirsin.

Çekingen degilde isteksiz olmasin o??
Zorlama bence

Bence biraz kendini geri çek .. Biraz o zorlasın bazı şeyleri..
Bu sessiz kalmana rağmen hala çekingenliğini koruyorsa o zaman ne yapacağına karar verirsin..

Bizim ikimizde de o 1 yıl hoşlanma falan yoktu yani zamanla oldu, öyle birinin birine açılması falan da olmadı sonunda, zaman içinde gelişti her şey..
canim neyse gidişata biraktim bir de ben yazmadan o hıc yaxmiyor hem ben baslatiyorum sohbeti sonra orta yerde gorusuruz diyerek bitiriyor muhabbetu

Neden bütün erkeklere potansiyel sevgili gözüyle bakıyorsunuz? Arkadaş olmayı deneyin, gerçekten başınıza bir bela açacaksınız sonunda o olacak..

kizlar hoslandigim biri var bizim okuldan ama çok çekingen ve sadece dersle alakali konuşuyoruz.faceten konustuk az önce ama yine sadece dersle ilgili .ben benimle ilgilenmesini nasil saglayabilirim umut var mi
ortak arkadaşlarınız varsa bir ortam ayarlayıp birlikte zaman geçirip seni tanımasını sağlayabilirsin

Back
X