Çekingenliğile nasıl başa çıkabilirim?

mutlumuyuz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
54
0
46
Adana
Sevgilimn akrabaları beni gördükçe süzüyorlar ben zaten cok çekngen bir kızım iyce utanyrm kalabalıkta bir iş yapmaya calısyrm hepsi bana bakıyor allahtan işi elime yüzüme bulastırmadım çokbilmiş olmakta istemyrm beni öyle tanımasınlar sus pus oturyrm bu çekngenliğim cok kötü nasıl başa çıkabilirim kızlar yardım edin en yakın arkadsm bile anlamyr yaaaa normalde olumlu bir kızımdır ama beni süzdüklernde kendimi kötü hssedyrm o yüzden.. Bugün yne gtmem gerekti sevgilime düzgün bi dille gelemeyecegimi söyledm oda gelsen iyi olurdu akrabalrm seni begendi çok güzelmiş falan dedi dedi bn ynede yok bu defa yapamam dedim tabi içimden dedim..ona bi bahane uydurp gelemicegmi söyledim.

Normaldir, zamanla alışırsınız.
Bu bakışlarda yeni gelin olma modundan çıkınca, yeni gelin olanların üstüne kayar; sizde kurtulursunuz. :)

Aile yapınız nasıl, siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence akrabaları görsün diye onlara gitmeniz zaten hoş değil.

İllaki merak edenler hediyesini alır, sizin evi ziyaret eder.

bence de öyle biraz ağır olmalı insan onlar gelsin

bence de öyle biraz ağır olmalı insan onlar gelsin

Evet bu gereksiz samimiyeti artırıyor, evlendikten sonrada kadınlar dert yanıyor..

Bu ziyaretler esnasında ister istemez konuşmalar oluyor, bazen aklı kurcalıyor, bazende karşı tarafın aklını kurcalıyor.
Evlilik oluncada bu birikimler patlıyor.

canm şuanda seninle aynı şeyleri paylaşıyoruz sanırım..biz sevgiliyken aynı şeyleri bende yaşıyordum rahat olmaya çalışıyorum fakat bişeyler bana engel oluyor gibi şuanda 1 aylık nişanlıyız ama hala aynı durum devam ediyor nişanlımın annesine ve babasına anne baba derken çok çekiniyorum.Sana tavsiyem eğer şuan sevgiliyseniz ilk başlarda nekdr yakın olursan sonradan okdar rahat edersin..Normalde çok konuşkan biriyim ama ailesinin yanında bir türlü kendimi aşamıyorum (

Yok zaten asla gitmem görmek için ilk defa gördüm oda sevgilimn babası vefat etti destek olmam lazımdı zaten ilk orda gördüler 2 gün üst üste öyle gttim cenaze evinde bile gözler üzermdeydi yani yoksa tanıstrmak için degil yani

aynen canım arkadaslar varken rahatım ama onlar cok süzüyr resmen sessiz sesiz otryrm kendime güvenim gidiyor

canım öylesine br zyaret degildi ilk defa gittim ve sevgilimin babası vefat etti ona destek oldum iyi oldu 2 gün üst üste gtmem hatta 3 gün simdi dahada gözler üzerime gelyr

canım öylesine br zyaret degildi ilk defa gittim ve sevgilimin babası vefat etti ona destek oldum iyi oldu 2 gün üst üste gtmem hatta 3 gün simdi dahada gözler üzerime gelyr

Allah rahmet eylesin..

Tabiiki bu durumlar çok özel durumlardır ve mğmkğn olduğunca destek olunması gerekiyor.

Bu durumu atlatmak sizin elinizde. Tabiiki gözler üzerinizde olacak, yeni gelinsiniz.

ileride evlenirseniz "bekarken bizim evimizden çıkmıyordu" gibi kötü bir cümleye maruz kalabilirsin...

o yüzden bence nişanlı da olunsa resmiyet ve mesafeden yanayım...

fazla muhabbet tez ayrılık getirir

bence ağırlığını koy

özel günlerde tamam gidilir ama her çağırdığında da gitmemelisin

bak burda kaç kişi samimiyetten şikayetçi

şimdiden böyle alıştırma,fazlasını isterler

yok onlar görsün diye gtmedim babası vefat etği için yanına gittim akrabalarıda ordaydı zaten orda gördüler şimdide soryrlarmıs tekrar

sanırım bu biraz aile yapısıyla alakalı bi durum bizimkiler genelde böyle konuşkan cana yakın sürekli yanlarında olan gelin modunu daha çok seviyorlar bende artık onlara ayak uydurmaya çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…