- Konu Sahibi mutlumuyuz
-
Normaldir, zamanla alışırsınız.
Bu bakışlarda yeni gelin olma modundan çıkınca, yeni gelin olanların üstüne kayar; sizde kurtulursunuz. :)
Aile yapınız nasıl, siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence akrabaları görsün diye onlara gitmeniz zaten hoş değil.
İllaki merak edenler hediyesini alır, sizin evi ziyaret eder.
bence de öyle biraz ağır olmalı insan onlar gelsin
canm şuanda seninle aynı şeyleri paylaşıyoruz sanırım..biz sevgiliyken aynı şeyleri bende yaşıyordum rahat olmaya çalışıyorum fakat bişeyler bana engel oluyor gibi şuanda 1 aylık nişanlıyız ama hala aynı durum devam ediyor nişanlımın annesine ve babasına anne baba derken çok çekiniyorum.sana tavsiyem eğer şuan sevgiliyseniz ilk başlarda nekdr yakın olursan sonradan okdar rahat edersin..normalde çok konuşkan biriyim ama ailesinin yanında bir türlü kendimi aşamıyorum(
evet bu gereksiz samimiyeti artırıyor, evlendikten sonrada kadınlar dert yanıyor..
Bu ziyaretler esnasında ister istemez konuşmalar oluyor, bazen aklı kurcalıyor, bazende karşı tarafın aklını kurcalıyor.
Evlilik oluncada bu birikimler patlıyor.
canım öylesine br zyaret degildi ilk defa gittim ve sevgilimin babası vefat etti ona destek oldum iyi oldu 2 gün üst üste gtmem hatta 3 gün simdi dahada gözler üzerime gelyr
normaldir, zamanla alışırsınız.
Bu bakışlarda yeni gelin olma modundan çıkınca, yeni gelin olanların üstüne kayar; sizde kurtulursunuz. :)
aile yapınız nasıl, siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama bence akrabaları görsün diye onlara gitmeniz zaten hoş değil.
Illaki merak edenler hediyesini alır, sizin evi ziyaret eder.
allah rahmet eylesin..
Tabiiki bu durumlar çok özel durumlardır ve mğmkğn olduğunca destek olunması gerekiyor.
Bu durumu atlatmak sizin elinizde. Tabiiki gözler üzerinizde olacak, yeni gelinsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?